- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.181
20 eylul aşı gunumu aldım randevumu 23 eylül detaylı ulturasonum hayırlı aranızda cektiren varmi heycanla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim onceden 2 kaybim oldugu icin ve yastan dolayi bana harmony test yapildi. 2li 3lu yaptirmadim onun icin.Evet canım inşallah aynı zamanda alacağız yavrularımızı kucaklarımıza sen 3lü test yaptırdırdın mı canım?
Sling cok ovuyorlar ama resimlerde sanki bebek alttan kayip hop diye dusecek gibi. Ama ben de bi denemek istiyorum.zaten cok pahali bisey degil sanirimBoba4g kullanıyorum. Halada kullanıyorum ben ilk 3 ay sling kullandım. Ergonomik olması önemli ona dikkat et düşünüyorsan
Aynı benEvet o yüzden öyle büyük sevinmedik doktor şaşırdı sevinmediniz erkek istiyordunuz galiba dedi ama napiim sonradan üzülmektense
Evet evet beni başta üzmüşlerdi aa erkek mi diye oysa benim için ikisi de bir ama insan hemcinsini istiyor işte çok teşekkür ederim canım
Sağol canım inşallah
İnşallah hayırlısı olsun bakalım
Evet istiyordum ama erkeğe de alışmıştım
İnsan nankör mü oluyor ne şimdi de kız a alışamadım![]()
zaten şeker bende problemli dikkat ediyorum :) benimde iç karnım genişmiş herkes öyle diyor. göbek falan yok bende daha :)
Kızlar şok şok şok
Benim bebek %100erkekten %100kız a döndü
Ben hala kesin demiyorum ama doktor hayır kesin diyor
Bu arada erkek diyen başka doktordu ama videoyu görseniz nasıl kız a döndü anlamazsınız sizde ,çok bariz erkek sadece haftası 12ydi demekki cinsel çıkıntıyı biz erkek mi sandık artık
Bir de plesanta aşağıda değil artık bu da bir şok saha 10gğn önce aşağıdaydı
Ama bebiş minnak 180gr boyunu söylemedi sanırım çok çok hareketli kıpır kıpır maşallah
Bir de çok asagıda Benin karnım kocaman ama bebek tam rahmin üstünde umarım yukarı çıkar
Benim tüp bebek değil, o dediğin ayrıntılı testlerden de yapılmadı. Benim ki de önlem amaçlı. Ayrıntılı ultrosana bir bakalım diye konuşmuştuk en son.
Nasılsı cnm hareketlendimi bebişbelki seninkini de keserler ozaman.
kizlar esimle dun biraz atistik dr % 90 kiz demisti esim hala cinsiyet kesin drgil diyor niye cunku dr direk kizvdememis bi oran vermis efendim deli oldum aksam ya bide kayinvalidem demis ki bixim bi tanidik kiz demisler 7 ayda erkek oldugunu anlamis telden gorusmus annesiyle oda bunlari anlatmis hic arayipta cinsiyeti bans sormadi hadi sirmadi oglu soylemis bi insan arayip hayirli olsun der kiz erkek ne fark eder zaten boyle durumlarda burda yabanciyix hepimiz birbimizi kutluyoruz dr gunlerini merak ediyoruz oyle erkek diyye tutucu bir aile degil zaten oglum var yani batladim yani ya cahil insanlarla ugrasmak kadar zor bisu yok bunlarda okumus cahillerden ay cok yazdim ama anlatmasam patlardim
Nasılsı cnm hareketlendimi bebiş
ay cnm homely cok guldum haklisin bu erkeklerin geneli garantici bixim gibi dusunmuyorlar sanirimyazdıklarında %100 sen haklısın ama boşvermeye çalış. bak kendin demiştin cahil ya da okumuş cahillerle uğraşmaya değmez, onlar için bebişi de üzme. erkekler de daha garantici, eşim doktor erkek dediğince kesinmi diye 3 kere sordu :) pipiyi gösterdi, o kesin pipi mi dedi :) güler misin ağlar mısın :) ben doktorun yerinde olsam yok böbrek derdim.
ay cnm homely cok guldum haklisin bu erkeklerin geneli garantici bixim gibi dusunmuyorlar sanirim
Bende 2 gündür tık yok daha hareketleri düzenli değil cnm senin birde ilk 2 hafta sonra net hissedersinyok tatlım ya, arada bir solda bişi hissediyorum sanki ama emin değilim hala. bu gidişle doğururken hissetcem ben :)
iyiki varsiniz yahep gül işte bak böyle, artık tüm duygularımız bebeğimiz tarafından hissediliyor![]()
Ay bosver ya sen kızınla geçireceğin günleri düşün. Benim kv bana hayırlı haberim var hamileyim deyince, bende önemli birsey sandim dedikizlar esimle dun biraz atistik dr % 90 kiz demisti esim hala cinsiyet kesin drgil diyor niye cunku dr direk kizvdememis bi oran vermis efendim deli oldum aksam ya bide kayinvalidem demis ki bixim bi tanidik kiz demisler 7 ayda erkek oldugunu anlamis telden gorusmus annesiyle oda bunlari anlatmis hic arayipta cinsiyeti bans sormadi hadi sirmadi oglu soylemis bi insan arayip hayirli olsun der kiz erkek ne fark eder zaten boyle durumlarda burda yabanciyix hepimiz birbimizi kutluyoruz dr gunlerini merak ediyoruz oyle erkek diyye tutucu bir aile degil zaten oglum var yani batladim yani ya cahil insanlarla ugrasmak kadar zor bisu yok bunlarda okumus cahillerden ay cok yazdim ama anlatmasam patlardim
helal olsun iyi uapmissin haklisin valla hayallerimi boyle sacmaliklar bozmamali dogru diyosunAy bosver ya sen kızınla geçireceğin günleri düşün. Benim kv bana hayırlı haberim var hamileyim deyince, bende önemli birsey sandim dedi
Olsun biz ailecek mutluyuz kimsenin sevinmesine gerek yok dedim kapattım![]()