- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.201
tu
tulum olur daha soguksa ince bi yelek olabilir zaten kis oldugu icin illaki kundak yapiliyor belli bi sure ben bi 20 gun yaptim kubdak olmasa bile usumesindiye uzerinde hep bi battaniye tarzi bisi oluyor evin isisina gore ayarlarsin benim evim oglumdayken biraz zor isiniyordu baya bi giydiriyordum elleri vevayaklari isindimi yeterli vucut isisi saglanmus demektir
Ben artık yavaştan bişeyler almaya başladım gibi, bugün ne alacağımı bilmediğimden öyle denk gelmişken 2 tane penye yelek ve bir alt, carterstan da hastane çıkışı seti aldım. Kim dedi nerede dedi hatırlamıyorum ama zıbın denilen şey(zarf body de deniyor) çaprazdan bağlandığı için pratik değil demişti diye aklımda kalmış bu yüzden zıbınlara bakmıyorum..
Gelelim asıl soruya, askılı/kısa kollu/uzun kollu bodylerden kaçar tane, hangi bedende almalı?
Ve çocuğu giydirirken nasıl giydirmeliyiz? Bezini bağladık diyelim, üstüne kısa kollu/uzun kollu body, onun üstüne ne olacak???
tulum olur daha soguksa ince bi yelek olabilir zaten kis oldugu icin illaki kundak yapiliyor belli bi sure ben bi 20 gun yaptim kubdak olmasa bile usumesindiye uzerinde hep bi battaniye tarzi bisi oluyor evin isisina gore ayarlarsin benim evim oglumdayken biraz zor isiniyordu baya bi giydiriyordum elleri vevayaklari isindimi yeterli vucut isisi saglanmus demektir