2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Carterstan aldım ben onlardan ama amerikadan. Türkiyedeki mağazalarda var mı bilmiyorum. Ama battaniye ile ilk zamanlar kundak altı bol şekilde yapılabilir bence sonrasında zaten yapmadım hiç. Ilk 15 günden eldivende takmadım kundakta yapmadim.

Onunla çok rahat uyutmuşlar, gerekirse onlara söylerim getirirlerken bana da artık. Ya da Amerika ya gitme ihtimalim var, gidersem alırım. Bir de eve yakın bir bebek mağazası var, butik bişi, tamamen yurtdışından organik ürünler getiriyorlar, oraya da bir ara gidip bir keşif yapıyım bakalım.

Ya ben de solumda sürekli birşeyler hissediyorum
Sertlik şişkinlik
Htta eşime dokunduruyorum Bak bebek burda diye :KK49:
Ama doktorda ultrason ucu hiç orda değildi
Hep özel bölgeme çok yakın yerlerde
Göbekte bebek değil yağ varmış :110:
Benim 2.oldugu halde hissetmeyip üstüne yanlış hissediyorum :rapci:
Eşime diyorum belki orda da bebek var
Ya karnımda iki tane varsa :KK47:

Hahaha seninki de komikmiş, ben de her yerde bişiler hissettikçe diyorum ki yakında mememde filan da hissediyorum sancıma bu gidişle.

Bebeğin aşağıda olması ile ilgili bizim doktorla olan muhabbette ilginçti, yine eşimin teorileri :) ben her gün göbekten iğne yapıyorum ya, doktora ya bu iğne çocuğun kafasına filan girerse dedi. Tabi biz doktorla ilk şoku atlattıktan sonra cevap verebildik :) doktor o zaman çok aşağıda olduğunu söylemişti ama 21 de filan göbek deliğine yaklaşacak sanırım.

Seni ikinciyi de bir arayışa geçsin doktor belli mi olur :KK70:

Adini biliyormusun? bi bakmak lazim belki internetten siparis verilebilir. ben deepysleepy gibi birsey varya onun kundagini gordum oda sevimli ve ise yarar gorundu bana. bu dediginide bi incelemek isterim. zaten almanyada hala bebekleri kundakliyorlar hemde gayet bizim eskiden bildigimiz gibi.

Yok canım bilmiyorum, fotoğrafını gösterdiler ama ismini araştırayım bakalım bulamazsam sorarım onlara.

Yeni dogum yapan bi arkadasim var, yeni dediysem kizi 7 aylik oldu. o hep kundak yapti. yapmadigim zaman uyandiriyor kendisini yapinca uyanmiyor guzelce uyuyor dedi. dusununce iste aklima geldi banada demislerdi yap yap diye ama ben yok iyi degil gerek yok diye yapmadim ve kizim cok cok hareketliydi, 4 aylikken surunmeye basladi solucan gibi sen dusun gerisini, surekli korkarak uyanirdi. Insallah bu kuzuyu kucagima alim, denilenleri dinlicem :-)
aynen haklisin vall benm oglumda cok hatekeyliydi kundak olunca hareketleri kisitlanmis gibi geliyordu ama ins kizimda denemek nasip olur

K kimyaci87 canım doktora sordum. Olabilir rahim büyüdükçe bağlar gerilir normal dedi. Ağrımın olduğu yerleri elimle gösterdim özellikle oralara baktı hiçbir olumsuzluk yok içini ferah tut dedi.
Haftamızla uyumluyuz. Erkek olarak devam ediyoruz:) 209 gr. Olmuş minik kuşum boyunu artık ölçemeyiz bu haftadan sonra dedi. Ayrıntılı ultrason için radyoloğa yönlendirdi. 3 hafta sonra için al dedi. 26 eylüle aldık. Şu ayrıntılıyı da atlattık mı tamamdır kızlar sağsalim alalım yavruları teker teker.

Kizlar gunaydin herkese.Dun benimde randevum vardi oğlum iyi maşallah sorun yok 4lu tarama icin kan verdim umarim risk cok dusuk cikar bu sefer.Benim doktor başka bir hastasina beni cok benzetti surekli onunla kariştirip duruyor çok takildim buna bide bayram sonrasi acayip yoğun. Ayrintili ultrasonu bir ay sonra kendisi yapacakmis birde dişarda radyologa yonlendirecekmis iki kere ne gerek var anlamadim :KK43:

Günaydın kizlar kundak konusunda konusmussunuz woombie diye bir kundak varmış baya araştırdım kullananlar çok memnun ama tam karar veremedim siz de bir bakın da fikir alışverişinde bulunalim

yazdıklarında %100 sen haklısın ama boşvermeye çalış. bak kendin demiştin cahil ya da okumuş cahillerle uğraşmaya değmez, onlar için bebişi de üzme. erkekler de daha garantici, eşim doktor erkek dediğince kesinmi diye 3 kere sordu :) pipiyi gösterdi, o kesin pipi mi dedi :) güler misin ağlar mısın :) ben doktorun yerinde olsam yok böbrek derdim.
hahahahaha ay ne güldüm sabah sabah :)

helal olsun iyi uapmissin haklisin valla hayallerimi boyle sacmaliklar bozmamali dogru diyosun
bencede bizim kv de tepki vermedi eşim böyle gözleri parlak sevinçli şekilde anne ne hissediyorsun dedi
hiçbir şey hğissetmiyorum illa bsy mi hissetmem lazım dedi
o anda eşimin sevinci öyle kursağında kaldı ki kendi açımdan değil ama eşim açısında boğup atasım geldi onu o an

günaydın kızlar
annem çocuk gelişim öğretmeni kundak pek önermiyor hareketleri kısıtlanıyor ve kalça çıkılığına yol açıyor diye ders alırken profösörleri hiç önermemiş bilmiyorum bende kararsızım zaten battaniye vs örtülecek çoğun kas gelişimi içinde iyi değil büyüme aşamasındayken dedi
ben kabus gördükçe vajinam ağrıyor sizde de oluyor mu sabah bi kalkıyorum vajinamın kasları gerilmiş agrıyor hem ovuyorum
ayrıca memelerim de çekiliyor gün içinde ya da uyandığımda görüyorum uç kısımlarında bölge bölge toplanma oluyor sizlerde öyle olan var mı
bir de ayaklarım çok şişiyor şişme yaşayan var mı dün 2 saat bi yere gidip geldik çorap girdim çorabı bi çıkardım davul gibiydi ayaklarım

bizim doktor 20 25 den sonra hissedersin dedi zaten 200 gr bsy canı neki tekmeleyince hissetceksin insanlar gazını tekmeleme sanıyor öyle bsy değil dedi
benim göbüş yağlı baya geç hissederim bence :KK70:
ankarada olan var mı aranızda?

bizim doktor 20 25 den sonra hissedersin dedi zaten 200 gr bsy canı neki tekmeleyince hissetceksin insanlar gazını tekmeleme sanıyor öyle bsy değil dedi
benim göbüş yağlı baya geç hissederim bence :KK70:
ankarada olan var mı aranızda?
Günaydın;) doktor öyle demiş ama ben ilk gebelikte 16dan sonra net hissettim 18de videolar var dönüyor dısardan görünüyor:D

Bu bebek tembel cıktı ama pek niyeti yok gibi:KK49:

Bende ankaradayım. Memorialda nesrin fenere devam ediyorum. Ilk doğumumda orada nesrin hanimla olmuştu.:anne:

Günaydın:KK66: doktor öyle demiş ama ben ilk gebelikte 16dan sonra net hissettim 18de videolar var dönüyor dısardan görünüyor:KK70:

Bu bebek tembel cıktı ama pek niyeti yok gibi:KK49:

Bende ankaradayım. Memorialda nesrin fenere devam ediyorum. Ilk doğumumda orada nesrin hanimla olmuştu.:anne:
bende sevtap hamdemir kılıça gidiyorum :)
aşırı yoğunluğu haricinde memnunum
zayıflar çabuk hissediyormuş sanırım :)

Kizlar gunaydin herkese.Dun benimde randevum vardi oğlum iyi maşallah sorun yok 4lu tarama icin kan verdim umarim risk cok dusuk cikar bu sefer.Benim doktor başka bir hastasina beni cok benzetti surekli onunla kariştirip duruyor çok takildim buna bide bayram sonrasi acayip yoğun. Ayrintili ultrasonu bir ay sonra kendisi yapacakmis birde dişarda radyologa yonlendirecekmis iki kere ne gerek var anlamadim :KK43:
Tam bayram sonrası özellikle randevu almadım:D çok.yoğun oluyor böyle tatillerden sonra. Bana kendisi yapmistı ultrasonu sonra bide doktora yönlendirmiştı ama şart değil istersen demişti. Bende gitmiştim ilk gebelik diye ama kendi doktorumdan farklı birsey söylemedi 350 liraydı o zaman. Bu sefer kendim ayrıntılı ultrason yapan bir doktora gideceğim. Bide zaten bir muayene 250 lira ve gerçekten bakıyor herşeye.

Seni karıştırmasına şasırdim ama çok yoğun olsada bende kafama takardım;/

bende sevtap hamdemir kılıça gidiyorum :)
aşırı yoğunluğu haricinde memnunum
zayıflar çabuk hissediyormuş sanırım :)
Duymadim ben bu doktoru ama çok fazla doktor var. Doğum için nereyi düsünüyorsun?

Kiloyla ilgilimi bilmiyorum ama ben çok kilo almıyorum hamileleikte belki bebek direk vuruyor tutturuyordur:D

Duymadim ben bu doktoru ama çok fazla doktor var. Doğum için nereyi düsünüyorsun?

Kiloyla ilgilimi bilmiyorum ama ben çok kilo almıyorum hamileleikte belki bebek direk vuruyor tutturuyordur:KK70:
Aynen zayıf olduğunuz için hissetmişsinizdir
doktor liv hastanesinde çalışıyor balka yerde doğum yaptıramıyormuş o yüzden liv hastanesinde olacak ben tobb istemiştim ama lic içinde iyi diyorlar bakalım mecbur liv'e kaldık

Back
X