2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar eve temizlikçi alıyor musunuz özellikle ankarada olup alan memnun kalan var mı bi abla verdi evlenirken çeyiz gelmeden almıştım sonra bebeği ilk öğrendiğimde aldım 2. de memnun kalmadım çarşafım sepetin üstündeydi oralara ozon dökerken çarşafa da dökmüş artık nasıl salladıysa ocağı vs fayansları tellememiş zaten yeni evdi yağ vs çok yoktu ama iki ufak şey vs arkasına ben yaptım oraları telledim falan ondan sonrada kanamam oldu peşinden dolaşmak istemiyorum her yeri aynı bezle sildi falan ayar oldum :)
o yüzden ankaradan önereceğiniz bi bayan var mı
uygun bulsam 125 e falan 15 güne bir çağıracağım aslında ama 160 180 arası geliyorlar

Aynen zayıf olduğunuz için hissetmişsinizdir
doktor liv hastanesinde çalışıyor balka yerde doğum yaptıramıyormuş o yüzden liv hastanesinde olacak ben tobb istemiştim ama lic içinde iyi diyorlar bakalım mecbur liv'e kaldık
Liv hastanesini biliyorum evet. Gidenler memnun genelde. Yenidoğan yoğun bakımı var mı? Ben orayı sanki o yüzden eledim diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir.

kızlar eve temizlikçi alıyor musunuz özellikle ankarada olup alan memnun kalan var mı bi abla verdi evlenirken çeyiz gelmeden almıştım sonra bebeği ilk öğrendiğimde aldım 2. de memnun kalmadım çarşafım sepetin üstündeydi oralara ozon dökerken çarşafa da dökmüş artık nasıl salladıysa ocağı vs fayansları tellememiş zaten yeni evdi yağ vs çok yoktu ama iki ufak şey vs arkasına ben yaptım oraları telledim falan ondan sonrada kanamam oldu peşinden dolaşmak istemiyorum her yeri aynı bezle sildi falan ayar oldum :)
o yüzden ankaradan önereceğiniz bi bayan var mı
uygun bulsam 125 e falan 15 güne bir çağıracağım aslında ama 160 180 arası geliyorlar
Benim düzenli yardımcım var şuan ama ço çektim genel temizlik için gelenlerden. Ankaradamı diye neden böyle bilmiyorum. Bir kere memnun kalsam 2.ye memnun kalmadim. Yani onu yapamam bunu yapamam diyorlar çok yorucu baştan bile anlaşsam sonra bakıyorum hiç dedikleri gibi yapılmamış ben de başlarında durup şunu şunu yap diyecek biri değilim. Hergün gelen biri var şuan yardım için, genel temizlik içinde şirketten çağırıyorum baştan söylüyorum şartlarımıda.

Liv hastanesini biliyorum evet. Gidenler memnun genelde. Yenidoğan yoğun bakımı var mı? Ben orayı sanki o yüzden eledim diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir.
var canım yeni doğan yoğun bakımı

Benim düzenli yardımcım var şuan ama ço çektim genel temizlik için gelenlerden. Ankaradamı diye neden böyle bilmiyorum. Bir kere memnun kalsam 2.ye memnun kalmadim. Yani onu yapamam bunu yapamam diyorlar çok yorucu baştan bile anlaşsam sonra bakıyorum hiç dedikleri gibi yapılmamış ben de başlarında durup şunu şunu yap diyecek biri değilim. Hergün gelen biri var şuan yardım için, genel temizlik içinde şirketten çağırıyorum baştan söylüyorum şartlarımıda.
bende diyemiyorum o yüzden arkasından yapıyorum bi bakmışım ondan çok ben yorulmuşum hangi şirketten çağırıyorsun cnm bende bakayım bi

O dediğin meme problemi bende de var. Sabahları yamuluyor uç kısımları resmen. Ayaklarım o kadar değil ama ellerim şiş uyanıyorum sabahları. Yüzüğümü takamıyorum bu yüzden.

K kimyaci87 canım doktora sordum. Olabilir rahim büyüdükçe bağlar gerilir normal dedi. Ağrımın olduğu yerleri elimle gösterdim özellikle oralara baktı hiçbir olumsuzluk yok içini ferah tut dedi.
Haftamızla uyumluyuz. Erkek olarak devam ediyoruz:) 209 gr. Olmuş minik kuşum boyunu artık ölçemeyiz bu haftadan sonra dedi. Ayrıntılı ultrason için radyoloğa yönlendirdi. 3 hafta sonra için al dedi. 26 eylüle aldık. Şu ayrıntılıyı da atlattık mı tamamdır kızlar sağsalim alalım yavruları teker teker.
Sevindim canım.benim ayrıntılı bugün.iki kere çağıryor radyolog.bi 18.hafta bide 20yada 21de. Herşey yolundadır inşallah.ayrıntılı en korktuğum muayene...

Kizlar gunaydin herkese.Dun benimde randevum vardi oğlum iyi maşallah sorun yok 4lu tarama icin kan verdim umarim risk cok dusuk cikar bu sefer.Benim doktor başka bir hastasina beni cok benzetti surekli onunla kariştirip duruyor çok takildim buna bide bayram sonrasi acayip yoğun. Ayrintili ultrasonu bir ay sonra kendisi yapacakmis birde dişarda radyologa yonlendirecekmis iki kere ne gerek var anlamadim :KK43:

Maşallah bebişe :) testin sonucu da tertemiz gelsin inş, içine sinmeyen bir durum varsa değiştirmek için hala vaktin var canım. Ayrıntılı için de Perinatolog seçebilirsin.

O dediğin meme problemi bende de var. Sabahları yamuluyor uç kısımları resmen. Ayaklarım o kadar değil ama ellerim şiş uyanıyorum sabahları. Yüzüğümü takamıyorum bu yüzden.
aynen yamuluyor orası sankı bsyle doluyor birikim oluyor gibi sertleşiyor sonra geçiyor haresinin deriside büyüdü sanki o sebeple şimeyince büzüşüyor çok kolay genleşti deri sanki :)

Günaydın kizlar kundak konusunda konusmussunuz woombie diye bir kundak varmış baya araştırdım kullananlar çok memnun ama tam karar veremedim siz de bir bakın da fikir alışverişinde bulunalim

Benim dediğimde buna benziyor canım işte ama kolları için de bir bölüm var. En kötü bu da iş görür bence.

günaydın kızlar
annem çocuk gelişim öğretmeni kundak pek önermiyor hareketleri kısıtlanıyor ve kalça çıkılığına yol açıyor diye ders alırken profösörleri hiç önermemiş bilmiyorum bende kararsızım zaten battaniye vs örtülecek çoğun kas gelişimi içinde iyi değil büyüme aşamasındayken dedi
ben kabus gördükçe vajinam ağrıyor sizde de oluyor mu sabah bi kalkıyorum vajinamın kasları gerilmiş agrıyor hem ovuyorum
ayrıca memelerim de çekiliyor gün içinde ya da uyandığımda görüyorum uç kısımlarında bölge bölge toplanma oluyor sizlerde öyle olan var mı
bir de ayaklarım çok şişiyor şişme yaşayan var mı dün 2 saat bi yere gidip geldik çorap girdim çorabı bi çıkardım davul gibiydi ayaklarım

Dün bahsettiğimiz kundaklar kalça çıkığına karşı alt tarafı bol olanlar zaten canım. Yine araştırmak lazım tabi.

Ağrıların konusunda da doktorla bir konuş bence, ayak şişmesi de aynı şekilde. Çok tuz tüketmiyorsun değl mi?

kızlar dün aklıma geldi tövbe estf
down sendromu vs hani taramayla belli oluyor çocuğun rahatsızlığı ama görüp görmediği anne karnında belli olabiliyor mu

Dün bahsettiğimiz kundaklar kalça çıkığına karşı alt tarafı bol olanlar zaten canım. Yine araştırmak lazım tabi.

Ağrıların konusunda da doktorla bir konuş bence, ayak şişmesi de aynı şekilde. Çok tuz tüketmiyorsun değl mi?
eskiye oranla hiç tüketmiyorum neredeyse tuz bende anlamadım acaba oturarak çalışmamadan mı diyorum ama akşam yürüdüm de kesin danışacağım doktora
evet yeni kundakları araştırıp anneme danışacağım sonra burada uzman var ben boşuna mı okudum 5 yıl kendi başına iş yapma diye bozuluyor :)
bizim yahmini aynı gün doğacak gözüküyor :)

kızlar bana yardımcı olur musunuz En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
karnımda gaz sancısı gibi bir sancı var rahat hareket edemiyorum dün akşamdan beri var.
kabızlık vs. yok şuanda ama kasıklarıma 2 taraflı batyor nedir buuuuuuuuuuuuuuu

eskiye oranla hiç tüketmiyorum neredeyse tuz bende anlamadım acaba oturarak çalışmamadan mı diyorum ama akşam yürüdüm de kesin danışacağım doktora
evet yeni kundakları araştırıp anneme danışacağım sonra burada uzman var ben boşuna mı okudum 5 yıl kendi başına iş yapma diye bozuluyor :)
bizim yahmini aynı gün doğacak gözüküyor :)

Evet tatlım sor, belki önemsizdir ama önemli bir şeyse de önlem alınır.

Bakalım aynı gün olacaklar mı gerçekten :)

Back
X