- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.301
insan görünce tutamiyo kendini canım bende dayanamadım bikaç şey aldim kuzularima diğer sayfaya ekledim fotolarınıMothercare ve hm ye harika şeyler gelmiş dayanamiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan görünce tutamiyo kendini canım bende dayanamadım bikaç şey aldim kuzularima diğer sayfaya ekledim fotolarınıMothercare ve hm ye harika şeyler gelmiş dayanamiyorum![]()
İşte böyleydi listem tekrar yazamadım ekran görüntüsü atıyorum
bunlara ek bebek arabası araç koltuğu mama sandalyesi vs de var araç koltukları ne kadar pahalıymıs ya şok oldum dün e bebeke bakıyım dedim deKızlar buda benim yeni oluşturduğum liste. Eksiklerim mutlaka olucaktır yeni yeni eklemeler yapıyorum umarım size yardımcı olmuş olurum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şimdilik bu kadar kızlar zamanla eklemeler mutlaka olucaktır
bunlara ek bebek arabası araç koltuğu mama sandalyesi vs de var araç koltukları ne kadar pahalıymıs ya şok oldum dün e bebeke bakıyım dedim de bu nasıl pahalılık şok oldum :)
dayanma al gitsinMothercare ve hm ye harika şeyler gelmiş dayanamiyorum![]()
Insallah guzel haberler alacaksin hic merak etme. Cok az kalmis bebisini gor hemen rahatla insallah canimkızlar benimde doktor randevum pazartesi günü.bende net cinsiyetini öğrenmek için gidicem ama inanın hiçbir önemi yok sadece onun o güzel atan kalbini görsem bana yeter.Bayramda gördüğüm rüyalardan sonra içimi çok büyük bir korku kapladı birde bugün gene karın ağrılarım ishalim başlayınca tuz biber oldu.
Dualarınızı eksik etmeyin umarım bende güzel haberler alırım.
Canim arac koltugu cok onemli bisey. Hastane cikisinda bile bebegi onda cikartmaniz gerekiyor. Bence onu dusun. Zaten bunun asil adi ana kucagi yani araba koltugu v ana kucagi ayni sey. Bebisin boynu icin falan cok onemliaynen bende ek gıdaya geçince almayı düşündüm sanırım araç koltuğu da geç kullanılıyor değil mi
çok sağol canım benim.biz aynı gündeyiz seninle.Kıpırtılar başladımı?Benim bazen oluyor sanki diyorum ardından hemen karnım ağrıyor diyorum o zaman bu gaz.Insallah guzel haberler alacaksin hic merak etme. Cok az kalmis bebisini gor hemen rahatla insallah canim
ona bakayım o zaman ilk cnm teşekkür ederimCanim arac koltugu cok onemli bisey. Hastane cikisinda bile bebegi onda cikartmaniz gerekiyor. Bence onu dusun. Zaten bunun asil adi ana kucagi yani araba koltugu v ana kucagi ayni sey. Bebisin boynu icin falan cok onemli
tatlım ana kucağı ve araç koltuğu aynı şey değil. ana kucağını sadece ilk 6-8 ay( daha doğrusu 6 -8 ay diyorlar ama bebekler çabuk büyüdüğü için 4 5 aydan sonra kullanamıyorsun) araç koltuğu olarak kullanabiliyorsun. ama güvenliği araç koltuğu kadar sağlamıyor. araç koltukları bazı güvenlik ve çarpma testlerinden geçiyor. bu ana kucakları için geçerli değil.bebekler oturabilmeye başladıktan sonra genelde 5 6 ay civarı oluyor araç koltuğuna geçilmesi gerekiyor. çünkü öncesinde bebeklerin bellerini ve boyunlarını desteklemiyor.Canim arac koltugu cok onemli bisey. Hastane cikisinda bile bebegi onda cikartmaniz gerekiyor. Bence onu dusun. Zaten bunun asil adi ana kucagi yani araba koltugu v ana kucagi ayni sey. Bebisin boynu icin falan cok onemli
Benim sank boyle tik tik diye cok arada dokunmalar oluyo gibi ama net bisey yok daha. Benim kontrol de haftaya persembe.çok sağol canım benim.biz aynı gündeyiz seninle.Kıpırtılar başladımı?Benim bazen oluyor sanki diyorum ardından hemen karnım ağrıyor diyorum o zaman bu gaz.
canim hayırlı haberlerle gel insallah görünce miniğini geçer korkularınkızlar benimde doktor randevum pazartesi günü.bende net cinsiyetini öğrenmek için gidicem ama inanın hiçbir önemi yok sadece onun o güzel atan kalbini görsem bana yeter.Bayramda gördüğüm rüyalardan sonra içimi çok büyük bir korku kapladı birde bugün gene karın ağrılarım ishalim başlayınca tuz biber oldu.
Dualarınızı eksik etmeyin umarım bende güzel haberler alırım.
Aslinda ben de bunlari soylemek istemistim ama sen cok guzel yazmissin:) yani arac koltugu alirsak ektra ana kucagina gerek yok degil mi? Benim arkadaslar heryere allerinde onla gidiyodu, bebek arabasina da takabiliyosun, buyuyunce de arac koltugunun yenisi alinacak.tatlım ana kucağı ve araç koltuğu aynı şey değil. ana kucağını sadece ilk 6-8 ay( daha doğrusu 6 -8 ay diyorlar ama bebekler çabuk büyüdüğü için 4 5 aydan sonra kullanamıyorsun) araç koltuğu olarak kullanabiliyorsun. ama güvenliği araç koltuğu kadar sağlamıyor. araç koltukları bazı güvenlik ve çarpma testlerinden geçiyor. bu ana kucakları için geçerli değil.bebekler oturabilmeye başladıktan sonra genelde 5 6 ay civarı oluyor araç koltuğuna geçilmesi gerekiyor. çünkü öncesinde bebeklerin bellerini ve boyunlarını desteklemiyor.
evet araç koltukları çok pahalı. özellikle çarpma testlerinden vs geçenler 2000 ile 4000 lira arası. ama bir kaza anında koruması en yüksek olan seçilmeli. bence araç koltuğu oda takımından bebek arabasından vs daha önemli.
bu kremi ilk defa duyuyorum. ben çatlaklar için lierac ve nemlendirmek için de palmer's cocoa butter formula kullanıyorum.Şubat annesi olacak bir tanıdığım var bugün dr u bunları yazmış kullanan yada fikri olan var mı en alttaki de karın çatlakları için krem.sizler çatlak için neler kullanıyorsunuz?Eki Görüntüle 2041808
evet baktım baya pahalı bende diyorum bunlar niye fiyat fiyat testler vs hiç aklıma gelmeditatlım ana kucağı ve araç koltuğu aynı şey değil. ana kucağını sadece ilk 6-8 ay( daha doğrusu 6 -8 ay diyorlar ama bebekler çabuk büyüdüğü için 4 5 aydan sonra kullanamıyorsun) araç koltuğu olarak kullanabiliyorsun. ama güvenliği araç koltuğu kadar sağlamıyor. araç koltukları bazı güvenlik ve çarpma testlerinden geçiyor. bu ana kucakları için geçerli değil.bebekler oturabilmeye başladıktan sonra genelde 5 6 ay civarı oluyor araç koltuğuna geçilmesi gerekiyor. çünkü öncesinde bebeklerin bellerini ve boyunlarını desteklemiyor.
evet araç koltukları çok pahalı. özellikle çarpma testlerinden vs geçenler 2000 ile 4000 lira arası. ama bir kaza anında koruması en yüksek olan seçilmeli. bence araç koltuğu oda takımından bebek arabasından vs daha önemli.