- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.321
Bilemedim kendisi de doğal yağ falan alayım diyordubu kremi ilk defa duyuyorum. ben çatlaklar için lierac ve nemlendirmek için de palmer's cocoa butter formula kullanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim kendisi de doğal yağ falan alayım diyordubu kremi ilk defa duyuyorum. ben çatlaklar için lierac ve nemlendirmek için de palmer's cocoa butter formula kullanıyorum.
benimde var bakalım gösterecek mi bizimki kendiniKızlar yarın kontrol var bakalım napiyo kızlarım![]()
ana kucakları bebek arabasına takılabiliyor aracada takılabiliyor ama bebek ana kucağına sığmamaya başlayınca kullanılmıyor doğal olarak. buda ilk 6 ay kullanılabildiği anlamına geliyor. araç koltukları ise 6. aydan sonra yani bebek kendi kendine oturabilir boynunu tutabilir duruma gelince kullanılmaya başlıyor. şu var araç koltukları için 0-21 kg arası kullanılır diyor. yani yeni doğanda da kullanılabilir deniyor. uzmanlar burda 2 ye ayrılmış durumda kimisi kullanılır diyor kimiside bebeğin bel ve boyun desteğini sağlamadığı için kullanılmaz diyor. tecrübeli anneler ise ilk 6 ay kullanmama taraftarı. eğer ki iyi bir bebek arabası alırsan zaten anakucağıda veriliyor onu araçta kulanabilirsin ilk 6 ay. ben hem ana kucağı hem araç koltuğu taraftarıyım. ikisinide aldım.Aslinda ben de bunlari soylemek istemistim ama sen cok guzel yazmissin:) yani arac koltugu alirsak ektra ana kucagina gerek yok degil mi? Benim arkadaslar heryere allerinde onla gidiyodu, bebek arabasina da takabiliyosun, buyuyunce de arac koltugunun yenisi alinacak.
Aynen anlattığın gibi cnm:)aynen yamuluyor orası sankı bsyle doluyor birikim oluyor gibi sertleşiyor sonra geçiyor haresinin deriside büyüdü sanki o sebeple şimeyince büzüşüyor çok kolay genleşti deri sanki :)
valla benim görümcem 5 yaşındaki kızını hala oturtuyor. 21 kiloya kadar kullanılıyor.evet baktım baya pahalı bende diyorum bunlar niye fiyat fiyat testler vs hiç aklıma gelmedi
bebek arabalarının da fiyatları baya değişik sebeplerini bilemedim bakarken :)
araç koltuğunu iyisi olsun bende öyle düşünmüştüm
zaten 3 yaşa vs kadar kullanıyormus değil mi
kızlar doğum izninden sonra ücretsiz 6 ay izne ayrılıyoruz ya o sırada ssk yatırmıyor değil mi iş yeri biz yine ssk ya 6 ay borçlu oluyoruz galiba bileniniz var mı ?
alla alla uzun mu geldi acaba kopyalama yapsanda mı olmuyor ?
Mothercare ve hm ye harika şeyler gelmiş dayanamiyorum![]()
mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum hersey yolundadır insallah ben biraz usutuyo gibiyim havalar degişiyo sizlerde dikkat edin kendinize , bu arada yaklasık bi haftadır minnoşumun hareketlerini hissediyorum cok tatlış sizlerde de var mı kıpırtı![]()
Bende randevu almicaktim aslindada 4lü tarama icin gecikmeyelim en gec 9unda gel dedi yogunlugun icine dusuverdim.bir kere daha karistirirsa ne derim bilmiyorum amaTam bayram sonrası özellikle randevu almadımçok.yoğun oluyor böyle tatillerden sonra. Bana kendisi yapmistı ultrasonu sonra bide doktora yönlendirmiştı ama şart değil istersen demişti. Bende gitmiştim ilk gebelik diye ama kendi doktorumdan farklı birsey söylemedi 350 liraydı o zaman. Bu sefer kendim ayrıntılı ultrason yapan bir doktora gideceğim. Bide zaten bir muayene 250 lira ve gerçekten bakıyor herşeye.
Seni karıştırmasına şasırdim ama çok yoğun olsada bende kafama takardım;/
Canim arac koltugu cok onemli bisey. Hastane cikisinda bile bebegi onda cikartmaniz gerekiyor. Bence onu dusun. Zaten bunun asil adi ana kucagi yani araba koltugu v ana kucagi ayni sey. Bebisin boynu icin falan cok onemli
Şubat annesi olacak bir tanıdığım var bugün dr u bunları yazmış kullanan yada fikri olan var mı en alttaki de karın çatlakları için krem.sizler çatlak için neler kullanıyorsunuz?Eki Görüntüle 2041808
tatlım ana kucağı ve araç koltuğu aynı şey değil. ana kucağını sadece ilk 6-8 ay( daha doğrusu 6 -8 ay diyorlar ama bebekler çabuk büyüdüğü için 4 5 aydan sonra kullanamıyorsun) araç koltuğu olarak kullanabiliyorsun. ama güvenliği araç koltuğu kadar sağlamıyor. araç koltukları bazı güvenlik ve çarpma testlerinden geçiyor. bu ana kucakları için geçerli değil.bebekler oturabilmeye başladıktan sonra genelde 5 6 ay civarı oluyor araç koltuğuna geçilmesi gerekiyor. çünkü öncesinde bebeklerin bellerini ve boyunlarını desteklemiyor.
evet araç koltukları çok pahalı. özellikle çarpma testlerinden vs geçenler 2000 ile 4000 lira arası. ama bir kaza anında koruması en yüksek olan seçilmeli. bence araç koltuğu oda takımından bebek arabasından vs daha önemli.
allah gonlune gore versin cnmbenimde var bakalım gösterecek mi bizimki kendini
göremedim ama %51 kız diyim adapte etme kendini dedi doktor
içimden hala erkek geçiyor ki erkek çocuklarını hep yaramaz bulurdum ama gebe kaldıgımdan berı bı erkek cocugu düşkünlüğü olustu anlatamam
kıyafet vs hep erkek bakıyorum erkek cocuk vıdeoları ızlıyorumusum genelde eşim dedi
hayırlısı olsun tabi de içimde ki bu heves boşa değildir umarım yarın görecez :)
ana kucakları bebek arabasına takılabiliyor aracada takılabiliyor ama bebek ana kucağına sığmamaya başlayınca kullanılmıyor doğal olarak. buda ilk 6 ay kullanılabildiği anlamına geliyor. araç koltukları ise 6. aydan sonra yani bebek kendi kendine oturabilir boynunu tutabilir duruma gelince kullanılmaya başlıyor. şu var araç koltukları için 0-21 kg arası kullanılır diyor. yani yeni doğanda da kullanılabilir deniyor. uzmanlar burda 2 ye ayrılmış durumda kimisi kullanılır diyor kimiside bebeğin bel ve boyun desteğini sağlamadığı için kullanılmaz diyor. tecrübeli anneler ise ilk 6 ay kullanmama taraftarı. eğer ki iyi bir bebek arabası alırsan zaten anakucağıda veriliyor onu araçta kulanabilirsin ilk 6 ay. ben hem ana kucağı hem araç koltuğu taraftarıyım. ikisinide aldım.
Homely_angel senin kundağın benzerini aldım ben bir süre önce hepsiburadadan. owli kundak geçiyor. kol kısmı çıt çıtlı bebek ufakken kapalı kullanıyorsun sonra bebek büyüyünce kolları söküp bebeğe özgürlük diyorsun :)
Ben de Şubat annelerine sorayım dedim doğum o zaman olacak.bir baktım topik başı sen:))). Mutlu oldum:))Canım hoşgeldin, seni görünce mutlu oldum. Ben multivitamine ve ayrıca demir kullanıyorum. Çatlak kremi olarak da mustera kullanıyorum ben.
Ben de Şubat annelerine sorayım dedim doğum o zaman olacak.bir baktım topik başı sen:))). Mutlu oldum:))
Şimdi kendisi balık yağı kullanıyordu bu zamana kadar.belki duymuşsundur adı imom.ben de kendisine dedim dr a sor ne kullanayım diye belki vit falan yazar dedim.kendisi ilacı göstermiş dr da bunu bırak bunları al demiş.imom içeriğinde birçok vit var folik asit bile var.ama bu verdiği alttaki balık yağı içeriğinde alg yağı ve DHA var sadece.
Yukarıdaki ilaç da sanırım mg ve ca içeriyormuş.bir arkadaş kasılma yada kemiklerde ağrı kramp olanlar kullanır dedi.bildiğim öyle bir şikayeti Yok niye yazdı ki??bana sordu alayım mı diye ne diyeyim bilemedim
Multivit ne kullanıyorsun?
signature u gördüm. rengi siyahtı. görevli bana tek farkı rengi dedi. süspansiyon farkından bahsetti ama arada 1000 lira oynuyor nerdeyse. yenisi 3600 civarı ben aldım 2500 e değmez diye düşündüm.Canım sen araba koltuğunu da mı aldınhızına hayranım.
Bu arada urba2 nin yenisi gelmiş, signature. Farkı da süspansiyon sistemiymiş galiba. Daha konforlu hale getirilmiş.
O kundak benim de kafamda alacağım kısmetse.ben kuncaklamaktan yanayım çünkü. Anne karnı hissi bebeğe güven veriyordur diye düşünüyorum ben.
signature u gördüm. rengi siyahtı. görevli bana tek farkı rengi dedi. süspansiyon farkından bahsetti ama arada 1000 lira oynuyor nerdeyse. yenisi 3600 civarı ben aldım 2500 e değmez diye düşündüm.
bu arada araç koltuğunu kısmen aldım kısmen almadım. istediğim özelliklerden biride yeni yapımdı. 2018 üretim istedim yani. o yüzden marka model belirledim. sipariş verdim. üretim gerçeklesince teslim alıp ödemesini yapacağım. aldım sayıyorum kendimi :)