2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ankaradaki arkadaşlar ben hamile pilatesi yogası arıyorum var mı bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer ? Memorialda yoga başlayacakmıış ama sadece cumartesi bana az geldi haftaiçi de gitmek istiyorum

Ben de yoga düşünüyorum. Koru hastanesi var bir de bildiğim kadarıyla ama koru'yu tercih etmek istemiyorum. Evime yakın bir yerde yoga house var orasıyla gidip görüşeceğim. Benim amacım haldır huldur spor yapmaktan ziyade kendimi rahatlatmak ve ileri zamanlarda olabilecek sırt bel ağrılarını biraz hafifletmek. O yüzden evinize yakın yerleri de araştırın derim ben

Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))
Ben fazla büyük olmayan hatta bebek çantası gibi birşeyde istemiyorum klasik tarzda olanlardan..
ya alacağım bebek arabasının kendi çantasını alırım baktım hoş görünüyordu ya da kendi kullandığım büyük çantalarımı kullanırım diye düşünüyorum :)

Günaydın kizarrr bn 19 haftama girdim ama bugun ayrntili ultrasona giricem szce erken deglmi ya
20 +4oluyorum aldığım tarif 20 sinden sonra alabilirsin dedi bebek 20 haftadan sonra oynadığı icin buyuzden sanırsam rahat bakabilmek icine sinmiyosa degistir tarihi cnm yada doktoruna sor en iyisi aklında kalmasın

20 +4oluyorum aldığım tarif 20 sinden sonra alabilirsin dedi bebek 20 haftadan sonra oynadığı icin buyuzden sanırsam rahat bakabilmek icine sinmiyosa degistir tarihi cnm yada doktoruna sor en iyisi aklında kalmasın
19 haftadan başlanıyor bi sorun olmaz dedi de ama genede icinde korku var canm ya

Kızlar erkek bebiş bekleyenlere fikir olsun.. ben çok beğendim buna benzer tasarlıcam odasını

Eklentiler

• IMG_1236.webp
    IMG_1236.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın kızlar

Bazen hareket ederken karnıma birsey batıyor hissi yaşıyorum sanki bebek bu batan şey. Henüz hareketlerini hissetmiyorum. Bazen okadar batıyor ki bağırıyor um böyle bişey yaşıyan var mı aranızda :deli::deli:

Günaydın kızlar

Bazen hareket ederken karnıma birsey batıyor hissi yaşıyorum sanki bebek bu batan şey. Henüz hareketlerini hissetmiyorum. Bazen okadar batıyor ki bağırıyor um böyle bişey yaşıyan var mı aranızda :deli::deli:
Günaydın canm evet bnde de arada oluyo sordum doktora o hissettigi bebek dedi

Evet dogru söylüyorsun canm cok saol dedigin gibi yapicam icim rahat olsun
bacım neticede doktorun çağırıyor hiç zararı olacak bir şeyi yapar mı doktorlar bu konularda hepimizden daha bilgili ve tecrübeli.
sen gerçekten çok evhamlısın. bu hem sana hem bebeğe zarar verecek bu gidişle. bence bunun için bir destek alman lazım. çünkü sürekli bir şey olur mu diye sorularını okuyorum. iyi değil bu kadar endişe ne senin için ne bebek için. rahat olmaya çalışman lazım..

bacım neticede doktorun çağırıyor hiç zararı olacak bir şeyi yapar mı doktorlar bu konularda hepimizden daha bilgili ve tecrübeli.
sen gerçekten çok evhamlısın. bu hem sana hem bebeğe zarar verecek bu gidişle. bence bunun için bir destek alman lazım. çünkü sürekli bir şey olur mu diye sorularını okuyorum. iyi değil bu kadar endişe ne senin için ne bebek için. rahat olmaya çalışman lazım..
Haklisin canm ama 4 lu test yaptrdi iyimi dedim evet dedi kagida bsyler yazdi bunu ayrntili ultrason yapan doktora ver dedi yani hic bilgi vermemesi biraz korkuttu bni ondan bi soriyim 19 haftada yaptran varmi diye demistim

Günaydın kızlar :KK24: Ben hala bulantı ve kusmalarla boğuşuyorum, oğlumda bu haftalrda hiç kalmamıştı, bunda daha uzun sürecek gibi :(

Alışveriş listesi hakkında ben de birşeyler paylaşmak istiyorum.

*Battaniyeli hastane çıkışlarından 2 takım yeter bence, kış bebeği olacakları için bol bol daha kalın kumaşlardan ya da kadife takım/tulum almak lazım.
*Bunun dışında yelek ve kalın battaniye çok lazım olacaktır, bize babannesi örgü battaniye ve yelekler yapacak. Oğlumdan kadife ve polar battaniyeler vardı onları da kullanacağım.
*Ayakları çok üşüyeceği için kalın çorap ve patik almak lazım
* Göğüs pompası çift taraflı almanızı tavsiye derim, diğerleri çok uzun sürüyor. oğlumda medela tek taraflı aldım, 2 sene kullandım ancak çift taraflı almadığım için çok pişman oldum, bir de süt poşeti iyi oluyor. Dışarı çıkınca hazır süt kolaylık oluyor.
*Mutlaka kullanışlı bir çanta almanızı tavsiye ederim, çok bölmesi olan ve mutlaka biberon ve sıvı şeyleri koyacağınız bölmeleri olmalı
*Biberon ve emzik tamamen bebeğe göre değişiyor, oğlumda onlarca emzik aldık en son nuk kauçuk olanı beğenmişti. emzik nasıl ise biberonu aynı uçlu almanızı tavsiye ederim. bir de termos biberon dışarı çıkınca çok kullanışlı oluyor, onu da tavsiye ederim.
*Emzirme önlüğü cırtlı olanlar çok kullanışlı oluyor
*Oda ben almayacağım, oğlum hiç karyolada yatmadı. 6 aya kadar ufak beşik rahat oluyor, sonra park yatak ile devam ettik. 2 yaş sonrası tekrar farklı oda almak zorunda kaldık. eğer oda yaparsanız mutlaka büyüyebilen karyola tercih etmenizi tavsiye ederim, yoksa boşuna para verilmiş oluyor
*Şampuan vs. ben hep dalin kullandım, onun dışında denediklerim alerji yaptı. bir de mustela çok iyi
*Küvet ve banyo filesi çok kullanılıyor, ben hep tek başıma yıkadım bu sebeple file çok yardımcı oldu

Çok uzun yazdım, kusura bakmayın. aklıma geldikçe yine yazarım

Back
X