2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada yanlış bilinen bilgilerden biri de bebeğin çok üşüyeceği konusu. Yukarılarda birisi yazmıştı alıntılayamadım fakat ben de böyle düşünüyordum, alacaklarımı listelerken neyi ne kadar alacağımı bilemediğimden eşe dosta danıştım hep, ve bana söylenen şu oldu

"Sen ne giyiyiyorsan bebek bir kat fazla giyinecek"
Ve bebeklerin üşüyüp üşümediği el ve ayaklardan değil sırttan ve göğüsten kontrol edilecek, ideal ev sıcaklığı 22-23 derece olduğu sürece bebeğin üşümesi pek de mümkün değil. Ayrıca yanlış bilinen bir doğru da bebek soğuktan değil(cereyenda kalmıyorsa tabi) sıcaktan daha kolay hastalanıyor. Bu yüzden pek aman aman kalın şeyler kat kat çoraplar patikler almayın derim,

ben de seninle aynı düşüncedeyim, ne kadar kalın giydirirsen o kadar hasta oluyor, üstelik bünyesi öyle alıştığı için büyüdüğünde de daha hassas olduğundan şıp şıp hastalanıyor.

Canim kimse bosanmak icin evlenmez. Hele benim kocam aramakla bulunmayacak bir sevgi veriyor bana sagolsun. Ama ailesi benle cok uğraşıyor ve yemin ederim hak etmiyorum. Bak sana çok basit bir örnek vereyim. Ben bekarken açık biriydim. Okudum çalışıyordum ve ailemden hic baskı görmedim. Nisanlaninca eşime düğünden sonra kapanmak istedigimi söyledim tabi eşim çok sevindi. Ama bazı şartlar koydum. Arada makyaj yaparim pantolon giyerim falan diye ki bunlar herkesin yaptigi şeyler. Her neyse biz evlendik daha iki gün falan oluyor kapanali. Kayinpederim bütün aile içinde bana dedi ki pantolonlarinin hepsini atiyorsun eger üzerinde pantolon görürsem kapı orda..!!!!! Hep bu üslupla konusuyorlar. Birseyi zorla yaptiracaklari zaman beğenmeyen çantasını alıp çıksın evlatliktan reddederim diyo. Şaka gibi gelebilir ama ben bunlari hep yaşıyorum bu aile böyle... Ne kadar dayanabilirim kocam ne yapsin ona bile seni reddederim diyo. Ölmelerini mi bekleyelim biz mutlu olmak icin..

hayır onlara inat mutlu olun ;) böyle bir kayınpeder için çok şey söylenir ama bize yakışmaz. sonuçta eşin seni bunlar için üzmüyor, babamın dediğini yapacaksın demiyor. sen onlarla Allah' a havale et ve uzaklaş mümkün olduğunca. kendin söylemişsin bu aile böyle diye, bu saatten sonra değişip insan olmalarını beklenemez.

kızlar bu arada ben fena üşüttüm ateş bademcik bas agrısı halsizlik butun kemiklerim agrıyo ölüyorum resmen butun gece oturdum bugün de sınav görevim vardı mecburen erkenden işe geldim ama ayakta duramıyorum bi parol aldım dayanamadım :(

bugün yarın başlar cnm zaten ilk basta kelebek kanadı gibi hafif hafif oluyo bede 18. haftada hissettim hamilelik takviminden 10 gün öndeyim yani :KK66:

ben kafamı sakin tutmaya karar verdim, sağlıkla büyüsün de elbet duyacağım. kendimi strese sokup bebeği rahatsız etmiyim di mi ;)

kızlar bu arada ben fena üşüttüm ateş bademcik bas agrısı halsizlik butun kemiklerim agrıyo ölüyorum resmen butun gece oturdum bugün de sınav görevim vardı mecburen erkenden işe geldim ama ayakta duramıyorum bi parol aldım dayanamadım :KK43:

çok geçmiş olsun, umarım çabuk geçer. sana da söylüyorum kivi ve yaban mersini bul bir yerlerden ;)

Kizlar o zaman bir soruda ben sorayim degisiklik olsun :) bebek bakim cantasi olarak ne alacagiz :) yok termostatli gozu olani var alt acma kismi olani var emzik yerli biberon yerli olani var. Var oglu var :))
Bende kullanışlı bir sırt çantası alcam. Özellikle bebek için olanlara gerek yok bi de taşıması zor bence

Bende kullanışlı bir sırt çantası alcam. Özellikle bebek için olanlara gerek yok bi de taşıması zor bence

Sirt cantasi alacağım zaten. Bakiyorum bakalim simdilik. Ama isi korumali cepte onemli bence.

KIZLAR sırt çantası en iyisiymiş. önde bebek arabası vs. olunca kol çantası zorlanıyosun dediler.

gelsin tecrübeler. :KK58:

Aynen sirt çantası sart :)

Kızlarr bugün randevum vardı,tatilden döndüğümüz için esas doktoruma gidemedim devleti deneyeyim dedim,ne bebeği gördüm ne resim verdi dr,bir de diğer doktorum erkeğe benziyor demişti bu eli gelmiş görüntü müsait değil vs dedi sonra da kızdır büyük ihtimalle dedi,umutlanmalı mıyım bilemedim :KK51:
Yakın bi ilçede özel hastane var Oraya gidelim yarın diyor eşim,böyle de zormuş arada kalmak:KK64:

kızlar bu arada ben fena üşüttüm ateş bademcik bas agrısı halsizlik butun kemiklerim agrıyo ölüyorum resmen butun gece oturdum bugün de sınav görevim vardı mecburen erkenden işe geldim ama ayakta duramıyorum bi parol aldım dayanamadım :KK43:
Canım bende yutkunurken zorlanıyorum. Okulda temizlik tadilat yapılıyor tozlar havada uçuşuyor ondan mı oldu bilmiyorum. Limonlu balllı sıcak su iyi gelir diye düşünüyorum. Galiba salgın var.

Kızlarr bugün randevum vardı,tatilden döndüğümüz için esas doktoruma gidemedim devleti deneyeyim dedim,ne bebeği gördüm ne resim verdi dr,bir de diğer doktorum erkeğe benziyor demişti bu eli gelmiş görüntü müsait değil vs dedi sonra da kızdır büyük ihtimalle dedi,umutlanmalı mıyım bilemedim :KK51:
Yakın bi ilçede özel hastane var Oraya gidelim yarın diyor eşim,böyle de zormuş arada kalmak:KK64:

Sakın umutlanma canım net olana kadar hiç umutlanma

Back
X