2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bnm göğüs ucu minicik ya bu bebiş de tutamıcak herhalde içine gömülmüş gibi çıkınca da azıcık yani ağzına gelmez ki bebeğin oğlum hiç emmemişti üff:işsiz::işsiz::işsiz:

Ya bnm göğüs ucu minicik ya bu bebiş de tutamıcak herhalde içine gömülmüş gibi çıkınca da azıcık yani ağzına gelmez ki bebeğin oğlum hiç emmemişti üff:işsiz::işsiz::işsiz:
Canim benim de oyle pes etmeden emzirmeye ugrascaz artik emdikce cikiyor zaten. Cok zorlamazlar minnoslar bizi inşallah;)

2 ekim benim de. Doktorumu çok beğeniyorum. Ama 5-6 hafta arayla randevu veriyor. Doktordur bir bildiği vardır diyorum artık

Kızlar ben ayrıntılı ultrason randevusu almadım.geç mi kaldım? Bu arada İstanbul'da yaşayanlar nerede yaptırıyor Ve fiyatı nedir acaba?

ben bilinen bir perinatolog var ona gideceğim, hatta doktoruma da ona gideceğimi söylediğimde bizlerin de hocasıdır, çok iyidir gerçekten dedi. bizim hastanede ikili ve ayrıntılı gibi kontrolleri uzman doktor yapmıyor kural olarak.

gideceğim perinatoloğun yeri Bağdat Caddesinde, fiyat da 380 di yanlış hatırlamıyorsam. özelden istersen adını da yazarım.

ben bilinen bir perinatolog var ona gideceğim, hatta doktoruma da ona gideceğimi söylediğimde bizlerin de hocasıdır, çok iyidir gerçekten dedi. bizim hastanede ikili ve ayrıntılı gibi kontrolleri uzman doktor yapmıyor kural olarak.

gideceğim perinatoloğun yeri Bağdat Caddesinde, fiyat da 380 di yanlış hatırlamıyorsam. özelden istersen adını da yazarım.
bir uzmanlik sorusuda ben sorayim :) biz bu ayrintili ultrasondan sonra kendi doktorumuzada sonuc gosterecekmiyiz?

Yazarsan sevinirim cnm

Ben ilk doğumda bu sorunu elektrikli pompayla çözdüm canım hastanede kullanmaya başladım göğüs ucum içine çöküktü cocuk ememiyordu istese de.Çok iyi oldu pompa hem ucunu çıkardı hem sutum de daha çok geldi

İyi akşamlar hanımlar
Benim önceden de cildimde dermatit sorunum vardı bi kaç gündür berbat yüzüm ya kızarıklık ve küçük küçük kırmızı noktalar çok cirkinlesti yüzüm hormonlardandir demi.Dermatologa gitsem mi ilaç kullanmak istemiyorum mecbur kalmadikça. sadece temizleyici köpük kullanıyorum o da dokunuyor heralde baska bi urum onerir mi acaba.
Sizin cildinizde değişiklikler var mi

Canim ilerde baston dusunuyorsan aslinda bastonlarin travel sistemleri var onlara da bakabilirsin. Ben direkt baston almayi düşünüyorum. Dedigin markaya da baktim guzel görünüyor bastonu da. Görme imkanim olsa ona da bakardim
Bakarsın canim güzel modelleri var bence de. Ama tecrübe sahibi olmayinca yanilmak da kolay olur. O yüzden devamli arastirmadayim ama bu marka şu an tercihlerim arasinda

Back
X