2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya vallahi bisey yapsam tamam ugrassinlar diyecegim ama yemin ederim bisey yaptigim yok. Dün eşimle uludağa ciktik piknik yaptik o kadar rahatladim ki temiz hava ruhumu dinlendirdi ben hep oturdum eşim mangal çay falan yapti masayi kurdu. Hatta yakın bir köyde oturan köylü bir teyze yanima gelip bana bir elma verdi. Al kizim hamilesin ben yikadim ama istersen sen de yikarsın dedi. O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu dua ettim teyzeye. Hamile oldugum artık dışarıdan belli oluyor insanlar şefkatle bakiyor cok güzel bir duygu.
Akşamüstü de internette sadece eşim mangalda guveç temceresini karistirirken bir resmini koyduk pazar keyfi yazdik. Gorumcelerim de fotoyu kaynanama göstermiş. Huzurumuzu görünce kadına battı tabi. Aramış bizi 85 yaşındaki dedemize şikayet etmis ne demiş o da belli degil. Adam aradi bir dünya kızdı bize. Gecenlerde biz ona bişey yapmadik bagirdi çağırdı kendini hastanelik etti demis........ Dün gece çok kötüydum aglamaktan karnim kasildi eşim yalvardi hastaneye gidelim diye ama bu sefer gitmem dedim.. Offf yine çok uzattim ama anlamiyorum niye bize bunu yapiyorlar. Hadi beni sevmesinler kendi oğlunun huzurunu niye bozar bir insan.. Valla cok uzatmisim canim kusura bakma :KK43:
ya var ya sinir oldum ne güzel ne kadar mutlular diyip huzur bulacağına kenafir göz yine huzur bozmus terbıyesiz kadın benimki de böyle ben artık ınan takmıyorum oh ıyı yaptım gezdım tozdum oh sefam olsun dıyorum sende öyle de ve artık esın bunlara kulak asmasın bunun ıcın mı aradın dıyıp kapasın
kıskanc pislikler böylelerini gebertesim gelyor

Aynen canim buyuk ihtimal bebegim cok stresli ve aglayan bir bebek olacak. Bir de bebegimin adini ben ömer koymak istedim ama kaynana hiç altta kalir mi kendisi de ömer faruk takmış yedi düvele duyurmuş torunumun adini ben koydum diye.. Ben de tamam ömer faruk olsun demistim. Ama simdi cok farklı bir isim koyacagim ogluma asla onları yüceltmeyecegim artik..
kesinlikle istediğini koy çok istiyorsa kendi doğursun ömer faruk koysun böyle kaynanalar artık bi tükensin cidden
sakın takma canından bebeğinden önemli değil
ben 7 günlük evliyken kaynanamdan dayak yedim refleks olarak cvp verdim cevap verdim diye boşayacaksın onu dediler eşim arada kaldı evı terkettı 15 gun dusun yenı evlıyım balayından gelmısım ılk 1 ayımız zehır zıkkım oldu
sonra esım gewldı eve ben onlarla kustum onlarda benı ıstemedı bayramda barıstık ama öncesınde psıkolohga gıttım
kı benım annem emeklı ogretmen babam yargıtay daire baskanıydı emekli oldular hepsı kahroldu cahıl cuhela ınsanların elınde okuttuk ettık kızımızı el bebek gul bebek sımdı kızımız dayak yedı dıye
yıne esımde bende vazgecmedık bırbırımızden sımdı gıdıyoruz yarım saat oturup kalkıyoruz tuvaltte gecırıyorum vaktımı
hala laf sokuyor esım benı opunce onu nıye öpüyorsun benı öpeceksın diyen bi kadın düşün
takmıyorum taktıkca kendıme ettım gerekırse psıkologa gıt destek al gercekten cok yardımcı oluyor
her görüdüğümde gırtalığına yapışasım geliyor keşke daha çok vursaydım sadece bi reflekse kalmasaydı diyorum ama yapacak bsy yok cnm artık evlıyiz ve bu lanet insanlar maalesef eslerımızın aılesi :(

ya var ya sinir oldum ne güzel ne kadar mutlular diyip huzur bulacağına kenafir göz yine huzur bozmus terbıyesiz kadın benimki de böyle ben artık ınan takmıyorum oh ıyı yaptım gezdım tozdum oh sefam olsun dıyorum sende öyle de ve artık esın bunlara kulak asmasın bunun ıcın mı aradın dıyıp kapasın
kıskanc pislikler böylelerini gebertesim gelyor
Canim valla inan burda nalatirken bile tiksiniyorum sizi de tiksindiriyorum. Ama kendi aileme anlatip sa üzmek istemiyorum akılları bende kalmasin. Inşallah ben de takmamayi öğrendiğimde çok mutlu olacağım

Canim valla inan burda nalatirken bile tiksiniyorum sizi de tiksindiriyorum. Ama kendi aileme anlatip sa üzmek istemiyorum akılları bende kalmasin. Inşallah ben de takmamayi öğrendiğimde çok mutlu olacağım
kendi ailene anlatma ben baslarda anlatıyordum cok uzulduler ve ınan bazı ınsanlar cok gaz verıyor sonra kötü oluyor en güzeli psıkoljık destek alman bende çok faydası oldu

kesinlikle istediğini koy çok istiyorsa kendi doğursun ömer faruk koysun böyle kaynanalar artık bi tükensin cidden
sakın takma canından bebeğinden önemli değil
ben 7 günlük evliyken kaynanamdan dayak yedim refleks olarak cvp verdim cevap verdim diye boşayacaksın onu dediler eşim arada kaldı evı terkettı 15 gun dusun yenı evlıyım balayından gelmısım ılk 1 ayımız zehır zıkkım oldu
sonra esım gewldı eve ben onlarla kustum onlarda benı ıstemedı bayramda barıstık ama öncesınde psıkolohga gıttım
kı benım annem emeklı ogretmen babam yargıtay daire baskanıydı emekli oldular hepsı kahroldu cahıl cuhela ınsanların elınde okuttuk ettık kızımızı el bebek gul bebek sımdı kızımız dayak yedı dıye
yıne esımde bende vazgecmedık bırbırımızden sımdı gıdıyoruz yarım saat oturup kalkıyoruz tuvaltte gecırıyorum vaktımı
hala laf sokuyor esım benı opunce onu nıye öpüyorsun benı öpeceksın diyen bi kadın düşün
takmıyorum taktıkca kendıme ettım gerekırse psıkologa gıt destek al gercekten cok yardımcı oluyor
her görüdüğümde gırtalığına yapışasım geliyor keşke daha çok vursaydım sadece bi reflekse kalmasaydı diyorum ama yapacak bsy yok cnm artık evlıyiz ve bu lanet insanlar maalesef eslerımızın aılesi :KK43:
Aynen canim bem de çok rahat bir cocukluk ve gençlik yasadim. Bunlarin evine geldim sanki yabalı zebani hepsi.. 3 sene bitti inan 10 sene yaslandim. Her haftasonu oluyor cagiriyorlar. Biz eşimle bir yerlerde cay icsek yemek yesek eşim sakliyor onlardan olay olmasın diye. Allahtan benim eşim benden vazgecmiyor. Dün aksam bile dedi ben tamam desem benim evliligim yüz kere bitmisti. Haklı da... Ben bu sabah bile eşime is yerinde mesaj attim keşke evlenmeseydik diye. O da cevap yazmış herseye ragmen seni çok seviyorumm ve asla vazgecmem diye... İşte o pislikler de bunu kaldıramıyor. Ama nasıl can verecekler merak ediyorum topragin altini hic mi düşünmüyorlar.

Aynen canim bem de çok rahat bir cocukluk ve gençlik yasadim. Bunlarin evine geldim sanki yabalı zebani hepsi.. 3 sene bitti inan 10 sene yaslandim. Her haftasonu oluyor cagiriyorlar. Biz eşimle bir yerlerde cay icsek yemek yesek eşim sakliyor onlardan olay olmasın diye. Allahtan benim eşim benden vazgecmiyor. Dün aksam bile dedi ben tamam desem benim evliligim yüz kere bitmisti. Haklı da... Ben bu sabah bile eşime is yerinde mesaj attim keşke evlenmeseydik diye. O da cevap yazmış herseye ragmen seni çok seviyorumm ve asla vazgecmem diye... İşte o pislikler de bunu kaldıramıyor. Ama nasıl can verecekler merak ediyorum topragin altini hic mi düşünmüyorlar.
Öyle mesajlar atma üzülür ben her seye ragmen senı sevıyorum de sende onu suclar gıbı olursun sonra adam uzulur kendını suclar esınden asla vazgecmeyecegını goster onlara ıstedıklerı zaten senı yıldırıp göndermek

Öyle mesajlar atma üzülür ben her seye ragmen senı sevıyorum de sende onu suclar gıbı olursun sonra adam uzulur kendını suclar esınden asla vazgecmeyecegını goster onlara ıstedıklerı zaten senı yıldırıp göndermek
Valla ne yapacagimi ne dusunecegimi şaşırdım canim. Allah böyle insanları kendi dertlerine düşürsun insallah. Kocama da eziyet ediyorum onlar yüzünden

kızlar ya bugün benim sol tarafımda bir garip ağrılar var. bazen sırtımda bazen, sol boşluk denilen bel kısmımda, bazen biraz daha kasığımın üzerinde. bu haftalarda normal mi?
Canım benimde bi haftadır sağ göğüs altı ve sırt tarafı ağrıyo rahim büyüdüğü için olurmuş öyle okudum

Valla ne yapacagimi ne dusunecegimi şaşırdım canim. Allah böyle insanları kendi dertlerine düşürsun insallah. Kocama da eziyet ediyorum onlar yüzünden
aman diyim sakın öyle davranma ve kesınlıkle psıkolga gıt ben kendıme geldım gıdınce tek seans bıle işe yaradı
en basta kendın cok rahatklıyorsun

Bu aralar her yerden yanlış cinsiyet tahmini duyuyorum. Galiba ilk haftalarda doktora hiç sormamak en iyisi.:olamaz:
ya bızımkı aslında bacak acmadı ama olcum yapıp kız dedı hala içimde bı ses erkek mı dıyor :olamaz:

Canm bnm esimin annesi bekar kaynim ve bekar gorumcem ayni seninkiler gibi bnm evimi gozetliyo Whatsapp durumumu inan bu zmna kadar hp herseye karisti huzurumu bozmaya çalıştı artk takmamayi ögrendim hatta onlari sinirlendrmek icin whatsapp durumuma arkadaslarin pişirdiği mangal resmlerini koyuyorum bn gittim gibi yazilar yaxiyorum almadigim elbise kombin resmini paylasiyorum oh canm oocacm bana paralari harciyo yaziyorum cildriyo kadin esimi ariyo esimde o bnm karim istedigi parayi verecem diyo artk esimle anlastik hic takmicaz onlari sen de dikkate alma bak gor nasil catlicak bn en son bayginlik geçirdim onlarin yuzunden gobegim üstüne dustum acile doktor kizdi bana sen artk tek kendini degl icinde ki cani da düşünmek zorundasin birak kim ne yapsa yapsin ama sen bu yavruya bunlari yasatmaya hakkin yok o artk herşeyi hissediyo daha dunyaya gelmeden onu bu kadar uzme annesi dedi o gun bu gundur hu sozler kulagima küpe oldu bn onlarin şerefszligi fesatligi yuzunden niye cocuguma zarar vereyim ki sende tek yavrunu dusun Allah yardmcin olsun Allah onlarinda bildigi gibi yapsin amin

Back
X