- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.781
ya var ya sinir oldum ne güzel ne kadar mutlular diyip huzur bulacağına kenafir göz yine huzur bozmus terbıyesiz kadın benimki de böyle ben artık ınan takmıyorum oh ıyı yaptım gezdım tozdum oh sefam olsun dıyorum sende öyle de ve artık esın bunlara kulak asmasın bunun ıcın mı aradın dıyıp kapasınYa vallahi bisey yapsam tamam ugrassinlar diyecegim ama yemin ederim bisey yaptigim yok. Dün eşimle uludağa ciktik piknik yaptik o kadar rahatladim ki temiz hava ruhumu dinlendirdi ben hep oturdum eşim mangal çay falan yapti masayi kurdu. Hatta yakın bir köyde oturan köylü bir teyze yanima gelip bana bir elma verdi. Al kizim hamilesin ben yikadim ama istersen sen de yikarsın dedi. O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu dua ettim teyzeye. Hamile oldugum artık dışarıdan belli oluyor insanlar şefkatle bakiyor cok güzel bir duygu.
Akşamüstü de internette sadece eşim mangalda guveç temceresini karistirirken bir resmini koyduk pazar keyfi yazdik. Gorumcelerim de fotoyu kaynanama göstermiş. Huzurumuzu görünce kadına battı tabi. Aramış bizi 85 yaşındaki dedemize şikayet etmis ne demiş o da belli degil. Adam aradi bir dünya kızdı bize. Gecenlerde biz ona bişey yapmadik bagirdi çağırdı kendini hastanelik etti demis........ Dün gece çok kötüydum aglamaktan karnim kasildi eşim yalvardi hastaneye gidelim diye ama bu sefer gitmem dedim.. Offf yine çok uzattim ama anlamiyorum niye bize bunu yapiyorlar. Hadi beni sevmesinler kendi oğlunun huzurunu niye bozar bir insan.. Valla cok uzatmisim canim kusura bakma![]()
kıskanc pislikler böylelerini gebertesim gelyor