2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bu zamana kadar sol tarafa yatmaya kendimi alıştırsam da uykularım artık keyifsiz olmaya başladı, uyandım mı hemen dalamıyorum da, ancak pozisyon değiştirirsem uyuyabiliyorum tekrar. Sağ tarafa yatmak çok mu kötü ya

Kizlar bugun giremedim. kizimin okul basladi ilk gun telasimiz vardi. Simdi okudum gundemde kilo alimi varmis. Hamilelikte enson takacagim seydir heralde aldigim kilo:)) bi de ben sizin dr lara cok şaşırıyorum ya kizimda da bunda da dr larim hic kilonun uzerinde durmadi su kadar al bu kadar alma diyen olmadi bana kafama göre takiliyorum. Hamilelikte de yemezsem ne zaman yiycem:-) şekerim yukselmesin bebisime bi zarari olmasin yeter bana. Sonrasinda zaten bunyeye göre veriliyor az alip oldugu gibi kalan da var 30 kilo alip hemen eski kilosuna donen de. Hepimiz saglikla tamamlayalim da veririz hep beraber kilolari;)

Ben bu zamana kadar sol tarafa yatmaya kendimi alıştırsam da uykularım artık keyifsiz olmaya başladı, uyandım mı hemen dalamıyorum da, ancak pozisyon değiştirirsem uyuyabiliyorum tekrar. Sağ tarafa yatmak çok mu kötü ya
Bende cok zorlanıyorum canım hep sola yatmaya calışmaktan ama arada mecburen saga da yatıyorum çünkü sol tarafım komple acıyor bir süre sonra. Sonucta eski kadınlar bunu mu biliyordu elbette yatmışlardır sağ taraflarına

Ben her turlu yatıyorum cnm sola yatmak faydalidir tabi ama digerlerinin de zararli oldugunu sanmıyorum

Yoo. Her iki pozisyonda da yatıuorum ben. Oğlumda da yattım. Doktorlarım son zamanlarda sırtüstü yatma diyorlardı da zaten mümkün değil nefes darlığı oluyor öyle yatınca. Gene de doktora sor belki bebeğin durumuna annenin yapısına höre değişiyordur

Ben de sola yatmaya dikkat ediyorum ama omzumda artik agri yapmaya basladi. Uyuyamamak daha kotu saga da yatiyorum onun icin. Sirt ustu yatinca nefesim daralmaya basladi onu zaten vucut uyariyor.

Arkadaşlar şu demir hapiyla balık yağı hapını hergün alıyor musunuz? Beni bıktırdı da arada bosluyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum?

Gece gece aklınıza bişeyler yemek geliyor mu buzdolabını kurcalıyor musunuz kızlar çok zor tutuyorum kendimi ya :kk77::kk77:

Bnm kız tekmikliyor gece gece :emir_bebek::emir_bebek::anne:
Çok hissedemedim bugün aklım hep ondaydı rahat rahat uyuyabilirim artık :))

nemesis nemesis canım ban yemişsin galiba, bak bir günde özlettin kendini :)

Ay geldim geldim :) bir ufak bdv lendim :D

Aaaa öylemi gerçekten ben de merak ettim. Cumadan beri keyifsizdi sanki. Kahkaha dolu mesajları yok diye gerçektende hissettirdi 1-2 günde

Valla tasinma arifesi iyi oldu :D esyalari topladim en azindan :D

evet sanırım bdv de biriyle zıtlaşmış, o yüzden banlanmış. yarın döner herhalde.

Valla billa zitlasmadiydimda. Ha ziylasacaktim o ayri ongorulu bir ceza oldu :D

Heee anladım :) nemesis nemesis atarli arkadaşımızı sinirlendirdiler demek ki orda bak bak :))) insallah en yakin zamanda döner aramiza daha benim kaynana üzerinde deneme yapacakti :KK70:
Her turlu denemeye hazirim :D :D hattta simdi daha bir sevkle hazirim :D

Ay geldim geldim :) bir ufak bdv lendim :KK70:

Valla tasinma arifesi iyi oldu :KK70: esyalari topladim en azindan :KK70:

Valla billa zitlasmadiydimda. Ha ziylasacaktim o ayri ongorulu bir ceza oldu :KK70:

Her turlu denemeye hazirim :KK70: :KK70: hattta simdi daha bir sevkle hazirim :KK70:

Geçmiş olsun canım Allah kurtarsın :D :D

Bende cok zorlanıyorum canım hep sola yatmaya calışmaktan ama arada mecburen saga da yatıyorum çünkü sol tarafım komple acıyor bir süre sonra. Sonucta eski kadınlar bunu mu biliyordu elbette yatmışlardır sağ taraflarına

Ben de kol uyuşmasından uyanıyorum gece, genelde soluma yatarken kolumu başımın altına alıyorum çünkü. Bence de eskiden hiç de dikkat edilmiyormuş böyle şeylere, normalde rahat davranırım ama yatma konusu net gibi geliyordu bana şimdi rahatladım

Bir dahakine bir temiz don filan getirin :KK70:
Ee ne var ne yok gorusmeyeli gencler :) varmi vukuat :)
Benim hiç hamilelik sıkıntım yok. Bebeğimde çok sağlıklı. Ama tüm bu olumlu gelişmeeler beni korkuyuyor işte. Kesin bişiler var yolunda gitmeyen. Sizce nedir. Düşünüyorum bulamıyorum. Bebeğim gününde doğacakmış ama ben 37 de gelsin istiyorum. Offf yaaa çok kararsızım çıkamıyoruum işin içinden

Kızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle gebe kaln var mıdır? Doktorunuz normal doğum öneriyor mu tüp bebekleri normal doğuma almıyorlarmış die duydum

Benim hiç hamilelik sıkıntım yok. Bebeğimde çok sağlıklı. Ama tüm bu olumlu gelişmeeler beni korkuyuyor işte. Kesin bişiler var yolunda gitmeyen. Sizce nedir. Düşünüyorum bulamıyorum. Bebeğim gününde doğacakmış ama ben 37 de gelsin istiyorum. Offf yaaa çok kararsızım çıkamıyoruum işin içinden
Niye 37 de dogsun istiyorsun ki :) benimde yok bir sikintim. Gobegimde yok :) sikinti isteye isteye sikinti yaraticaz kendimize bu gidisle :))

Back
X