Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
İnanamıyorum ne kötü kalplisiniz gece nasıl rahat uyuyorlar . Ben 4 aylık oldum 3 kilo aldım toplamda direkt basenlerim göğsüm büyüdü görünürde kilom yok yani ama ona rağmen kayinvalidem kayinbabam espri yaptığını zannederek şişko oldu ha bak kilo alma veremezsin çok yeme dikkat et bak şimdiden alırsan doğumda daha şişko olursun lafları falan aşırı kırıcı ya
Çok kötü kalpli insanlar var ya inanamıyorum 🤦‍♀️ bir de bunu kadın kadına yapıyor

Geçen bir yazı gördüm. Plansız gelen bebek cennetten hediyeymiş 🫶 koçun aile olacaksınız bu kıskanılacak kadar güzel. Benimde bebeğim daha 2 yaşına girmedi. Sürpriz hamile olduğumu öğrendim. Duyunc herkes yüzüme dalg geçti. Görümcem yüzüme suriyeli gibi öyle çocuk yapıyoruz dedi. Önce bende etkileniyordum ama bırktım. Onlar bize allahın hediyesi, çok şnslıyız 🥰
Kızlar gebeliklermizin çocuklarımızın hesabını kimseye vermek zorunda değiliz. Dünyada milyonlarca bebek sahibi olmak istemeyen insan olduğu gibi 2-3-4 çocuk yapıp kalabalık bir aile olmak isteyen de var doğal olarak. Herkesin özgür hür iradesi isteyen istediği kadar bakabilecek çocuk yapabilir kime ne. Sakın moral bozmak yok Allah bize kısmet etti ben 2.5 yıldır deneyip tüp bebekle kavuştum şuan 12 haftanın içindeyim. Derlet ya olduğunda da olmadığında da haahor var. Sakın sakın en ufak bir şekilde bu insanlara kulak verip de moralinizi düşürmeyin 🥰😍

Amin kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun. Uçak kuşa üçüncü çocuğu düşünmüyoruz dedikten sonra bir an dört çocuk sahibi olup üzerine de bu derece zorluk yaşayınca benim kafa gitti.
Aslında bilinçsiz bir insan değiliz iki evladım arasında neredeyse 6 yaş var.
Ama bunu anlamadm sonra
Allahım verdiyse başım üzerine dedim eee sonra birde ikiz şokuna girdim.
Akraba zorbalığı yaşadım en yakın arkadaşlarım yüzüme güldüler dalga geçer gibi falan filan işte sizleri sıktım kusura bakmayın. İnşallah buraya güzel şeyleri bende yazarım.
Bir ay sonra tatil planımz vardı ona bile hevesim gitti bu halde nasıl giderim diyorum tek tesellim 13-14 den sonra azalacak olması
11+3 uz
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Sağlıkla gelsinler 🩵🩷🙏
Ah ya insanlar çok kötü gerçekten. Gülerek ısırıyorlar. Ben izmir de yaşıyorum çocuk yapan sayısı zaten az bizim ikinciyi yaptığımızı duyunca neler dediler aile hekimi ve hemşire hele. Kaderimize bir çocuk daha ortak ediyormuşuz. Kaderimizde ne varsa eşimde bende çalışıyoruz. Ancak bebek arabasında köpek gezdirmeyi biliyorlar ya neyse😅

huuu huuu arkadaslar :) bişi sorcam sımdı 2. cocugum da yıne de bılmıyormusum :) ben 20. hafta detaylı ultrasona gıdıcem . 20 ıyıdır :) lakın bu bebegın gelısım haftası mı (benımkı 9. haftadan beri 1.5 hafta kadar onden gıdıyor) yoksa son adet tarıhıne gore belırlenen gebelık haftası mı? yanı bebek gerıden gelıyorsa 1 hafta gec mı gıtmelı ılerden gıdıyor dıye 3 hafta erken mı kontrol edılmelı?

Amin kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun. Uçak kuşa üçüncü çocuğu düşünmüyoruz dedikten sonra bir an dört çocuk sahibi olup üzerine de bu derece zorluk yaşayınca benim kafa gitti.
Aslında bilinçsiz bir insan değiliz iki evladım arasında neredeyse 6 yaş var.
Ama bunu anlamadm sonra
Allahım verdiyse başım üzerine dedim eee sonra birde ikiz şokuna girdim.
Akraba zorbalığı yaşadım en yakın arkadaşlarım yüzüme güldüler dalga geçer gibi falan filan işte sizleri sıktım kusura bakmayın. İnşallah buraya güzel şeyleri bende yazarım.
Bir ay sonra tatil planımz vardı ona bile hevesim gitti bu halde nasıl giderim diyorum tek tesellim 13-14 den sonra azalacak olması
11+3 uz
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Sağlıkla gelsinler 🩵🩷🙏
Güzel kardeşim hiç canını sıkma Rabbimin hediyesi onlar sana kim ne derse desin ❤️

Ah ya insanlar çok kötü gerçekten. Gülerek ısırıyorlar. Ben izmir de yaşıyorum çocuk yapan sayısı zaten az bizim ikinciyi yaptığımızı duyunca neler dediler aile hekimi ve hemşire hele. Kaderimize bir çocuk daha ortak ediyormuşuz. Kaderimizde ne varsa eşimde bende çalışıyoruz. Ancak bebek arabasında köpek gezdirmeyi biliyorlar ya neyse😅
Bende izmirliyim ve tek çocuğum.onun zorluğunu o kadar çok yaşadım ki.tek çocuk olmak çok zor. bu yüzden oğlumun hep bir kardeşi olsun istedim tek kalsın istemedim. Rabbim bir evlatlarını nasip etti iki oğlum var. Şimdi tekrardan hamileyim Rabbim nasip ederse Bir de kızım olacak ama akrabalarım dediğin gibi o kadar garip bakıyor ki bu duruma hiç de umurumda değiller ben kalabalık aile olmak istiyordum hep Rabbim de bunu nasip etti ❤️❤️

Geçen bir yazı gördüm. Plansız gelen bebek cennetten hediyeymiş 🫶 koçun aile olacaksınız bu kıskanılacak kadar güzel. Benimde bebeğim daha 2 yaşına girmedi. Sürpriz hamile olduğumu öğrendim. Duyunc herkes yüzüme dalg geçti. Görümcem yüzüme suriyeli gibi öyle çocuk yapıyoruz dedi. Önce bende etkileniyordum ama bırktım. Onlar bize allahın hediyesi, çok şnslıyız 🥰
Benimde bebegim 18 aylik daha
Tam 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak
Henuz kendi ailem disinda kimseye soylemedim ama gobegim artik belli ediyor kendini
Bende bu tarz laflar duyacagimi tahmin ediyorum cunku cevrem cahil dolu😒

Benimde bebegim 18 aylik daha
Tam 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak
Henuz kendi ailem disinda kimseye soylemedim ama gobegim artik belli ediyor kendini
Bende bu tarz laflar duyacagimi tahmin ediyorum cunku cevrem cahil dolu😒
tek değilsiniz ikinciyi öğrendiğimde bir numaram oğlum 1 yaşına gircekti aralarında bir buçuk yaş olucak şimdi ikici karnımda:))

Ben hep aralarında çok yaş farkı olmaması taraftariyim.Sirf bu yüzden 3 sene çocuk düşünmedim suya girince bı kereden girmek için 😂 siz deneyimleyin bakalım suu sıcaksa bende arakanizdan gelmeyi planliyorum 😂🥹

Matmazel - Matmazel - F Fugur
canımcım muhtemel zor olacak ama bir de iyi yandan bakarsak ikisi bir büyüyecekler :) bakalım ama yine de benim yaşım 40 a dayanacak o yüzden çok şükür diyorum Allah yardımcım olsun:))

Ben de ilk normal ultrasonuma bu perşembe günü gireceğim. Buna erken ultrason diyorlar burada , 35 yaş ve üstü sadece bundan faydalanıyor.13 haftalık olmuş olacak. Bu sayfada bu haftalarda cinsiyeti öğrenenleri okudum çok heyecanlandım, umarım bende öğrenebilirim😃
İlk çocuğumda tr de tetenoz aşısı yapmışlardı. 2 çocuğumda norveç de hiç aşının adı geçmedi. Şimdi de hiç aşıdan bahsedilmedi. Yani iki ülke arasında sağlık sisteminde bu kadar bariz ayrımların farkların olması ürkütücü geliyor bana. Normal olan neresi ney bilemiyorum. Her ilacın burada kullanımı satımı vs yok mesela. Yıllarca ortadoğu da vs kullanılıp onay alınırsa girebiliyor buraya. Mesela antibiyotik yazması için doktorun ölüyor olman lazım ve aşırı gerekli olması lazım. Asla vermiyorlar. Bazen çok üzülüyorum bu farklılıklara.

İlk defa cinsiyet için çok merak ediyoruz eşimle. 2 oğlum var, ailem arkadaşlarım kız olsun diye dua ediyorlar ve hep kız hissediyorlar. Tek kayınvalidem hariç😁 doğru düzgün ultrason görüntüm olmadığı için teori de bakamıyorum 😁

Back
X