- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.621
Saol tatlim inşallah hp pozitif gelirimÇok sevindim artık pozitif liviya karşımızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlim inşallah hp pozitif gelirimÇok sevindim artık pozitif liviya karşımızda
Sağol canım benim az çok biliyorum pembiş pembiş ipler alayım da inşallahHarikasın gökçeciğim. Elinden geliyorsa başla patiklere
Canm garcekten butun korkular bos oturmaktanmis bn aksama kadar internette biseyler okuyup kendimi korkutuyordum ama ogru tiğ oyle bsyler biliyorsan ne guzelmis ya hem cok eglenceli hm kafan rahat bebise patikler yaparsin garcekten cok guzel![]()
Ay biliyosan ne guzel canm ya bn bugun hic öğrenemedim ama izlemek bile insani hosuna gidiyi pembis pembis prensesine patikler yapEvet geçenlerde denemiştim güzel oldu patik denemelikti o tabi şimdi güzel bir patik ipi alayım başlayayım![]()
Kendine bi ugras bulman süper olmus canım rahatlatir inşallah seni. Ben de biraz biliyorum ama anneannesi öruyor bol bol bana gerek kalmıyor:) daha anne karninda yokken bile örmus kac tane her renk örmus erkege de kiza da hazirlikliymis:) ama yine de netten bakiyim ben de değişik biseyler bulursam ugrasirimAy biliyosan ne guzel canm ya bn bugun hic öğrenemedim ama izlemek bile insani hosuna gidiyi pembis pembis prensesine patikler yap![]()
Saol tatlim ilk gunden rahatladim aklima hic kotu bsy gelmedi bugun cok Şükür inşallah boyle devam ederKendine bi ugras bulman süper olmus canım rahatlatir inşallah seni. Ben de biraz biliyorum ama anneannesi öruyor bol bol bana gerek kalmıyor:) daha anne karninda yokken bile örmus kac tane her renk örmus erkege de kiza da hazirlikliymis:) ama yine de netten bakiyim ben de değişik biseyler bulursam ugrasirim![]()
Kendine bi ugras bulman süper olmus canım rahatlatir inşallah seni. Ben de biraz biliyorum ama anneannesi öruyor bol bol bana gerek kalmıyor:) daha anne karninda yokken bile örmus kac tane her renk örmus erkege de kiza da hazirlikliymis:) ama yine de netten bakiyim ben de değişik biseyler bulursam ugrasirim![]()
Dantel havlu kenarı tülbent oyaları lif patik yapardım ara araAy biliyosan ne guzel canm ya bn bugun hic öğrenemedim ama izlemek bile insani hosuna gidiyi pembis pembis prensesine patikler yap![]()
Bu cok hosuma gitti ama bn bunu yapmayi ogrenene kadarrr eheeeeeDantel havlu kenarı tülbent oyaları lif patik yapardım ara ara![]()
Buarada cok beceriklisin maşallah bn hicte becerikli degilim ama bakalim belki ogrenebilirim canmDantel havlu kenarı tülbent oyaları lif patik yapardım ara ara![]()
Çok basit şuan yapıyorum=))Bu cok hosuma gitti ama bn bunu yapmayi ogrenene kadarrr eheeeee
Motif motif yapıyorsun bunu canım sonra birleştiriyorsun eğlenceli olabilir :) popcorn diye geçiyor model şuan çok trendBuarada cok beceriklisin maşallah bn hicte becerikli degilim ama bakalim belki ogrenebilirim canm![]()
eşime daha önce sundum bu fikri ama deniz ismi hem unisex hemde geçmişimde varDeniz
Deniz-derin olsun :)
Çok güzel ama çok yakın akraba koydu yoksa defne ismi çok hoşuma gidiyo canım kesin bu olurdu yaniDefne & Derin nasıl aklını iyice kurcalamayayım da![]()
derinle çok kombinasyon yaptım ama hepsi bi şekilde olmadı canımEla rüya beğenmedim ben benim oyum derin-seline ama derin daha güzel bir isim selin ilerde kiskanabilir
Doğru canım akraba koysaydı ben de koymazdım Defne bizim akrabalara değişik geldi hiç yok ilk olcak bakalımÇok güzel ama çok yakın akraba koydu yoksa defne ismi çok hoşuma gidiyo canım kesin bu olurdu yani
Aaa garcektenmi canm ay ne guzel ya keske bnde yapabilsemÇok basit şuan yapıyorum=))