- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.881
20+6 , 21+0 , 21+1 diye giderkızlar bsy soracağım ayın 8 inde 17. hafta 2 günlüktüm 17+2 yazıyor 27 sine randevu aldım o zaman 20+0 mı 27+1 mı olacağım 7. günden sonra hafta sayısı değişiyor değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20+6 , 21+0 , 21+1 diye giderkızlar bsy soracağım ayın 8 inde 17. hafta 2 günlüktüm 17+2 yazıyor 27 sine randevu aldım o zaman 20+0 mı 27+1 mı olacağım 7. günden sonra hafta sayısı değişiyor değil mi
ayrıntılı için uygun değil mi 20+0 olmus oluyorum acaba 2 3 gun daha mı gec alsaydım randevuyu bilemedim20+6 , 21+0 , 21+1 diye gider
Uygun canım bence 20-24 haftalar arası yapılıyorayrıntılı için uygun değil mi 20+0 olmus oluyorum acaba 2 3 gun daha mı gec alsaydım randevuyu bilemedim
Sana bağlı doktordan iZin alırsan rapor gibi, tutmayabilirsinAyy inşallah bu sene bende az der istedim ama az hali 24 oldu 24 hafta bitince nöbet tutmayacağız sabredelim
Kizlar geldim benim minnos 23 cm 356 grm olmus
Cinsiyeti hala ogrenemedim yeter ya varmı benim gibi hala ogrenemeyen
bende hissetmiyorum halakızlar cevap lütfen halen hissetmeyenler var mı doktora gidicem yoksa....
20-22.haftaya kadar hissedilmemesi normal diyorlar canım, bir de erkek bebek daha erken hissedilir diyorlar doğru mu bilmiyorum ben 18.haftama girdiğimde hissetmeye başladım benim bebeğimin cinsiyeti erkek. sen kaçıncı haftadasın?kızlar cevap lütfen halen hissetmeyenler var mı doktora gidicem yoksa....
19+5 im bende 20 sayılırım bebeğimde erkek. bu hafta başında hissediyordum damar atması gibi 2 gündür yok oldu.20-22.haftaya kadar hissedilmemesi normal diyorlar canım, bir de erkek bebek daha erken hissedilir diyorlar doğru mu bilmiyorum ben 18.haftama girdiğimde hissetmeye başladım benim bebeğimin cinsiyeti erkek. sen kaçıncı haftadasın?
19+5 im bende 20 sayılırım bebeğimde erkek. bu hafta başında hissediyordum damar atması gibi 2 gündür yok oldu.
denedim yok. sanki oluyormş gbi ama önceki kadar değil. bir de karnımın bir bölümü avuc içi kadar bölümü çok sert oluyor hissediyilıyor. araştırdım o ağrı diyorlar doğru mu daha çok erken değil mi. kesin gidicem ya. cevap verdiğim için çok tşk ederim. Allah razı olsun.hmm senin yerinde bende olsam tedirgin olurdum ama bende hamileliğimde çok pimpirikliyim dr bana 4 hafta sonra gel dediğinde bile hamileliğim başından beri 2 haftada bir gittim. geçtiğimiz cumartesi günü kontrolüm vardı hareketleri hissetmeye başlamış olabilirsin ama her gün her saat hissedemeyebilirsin belki 4-5 gün hissetmediğin olabilir endişe etme demişti, endişe edersen gel bakalım demişti. bir iki gün daha bekle canım bakalım bir de konuşmayı dene bebişinle belki ona tepkiler verebilir..
denedim yok. sanki oluyormş gbi ama önceki kadar değil. bir de karnımın bir bölümü avuc içi kadar bölümü çok sert oluyor hissediyilıyor. araştırdım o ağrı diyorlar doğru mu daha çok erken değil mi. kesin gidicem ya. cevap verdiğim için çok tşk ederim. Allah razı olsun.
Maşallah minnaka:) canim acaba başka dr a mi gitsen dr mu soylemiyorki. Ben kesin ogrenirsin diye düşünüyordum artikKizlar geldim benim minnos 23 cm 356 grm olmus
Şekerime bakmadıCnm açlık şekerine falanda bakiyorlar tahlilde ondan olabilir![]()
Benim de 20saatim var şükür kiAyy inşallah bu sene bende az der istedim ama az hali 24 oldu 24 hafta bitince nöbet tutmayacağız sabredelim