2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
B
Benim sat 30 Nisan. Doktorlar genelde ultrasonda son zamanlara kadar farklar çıkmadıysa sat a göre hesaplıyorlar
Benim sat 29 nisan hem kendi takvimim hemde dr takvimi sata gore 21+0 gösteriyo bugun o yuzden dedim oluyodur farklılıklar bisey diyemem tabiki

Eklentiler

• Screenshot_20170923-163512.webp
    Screenshot_20170923-163512.webp
    14 KB · Görüntüleme: 58
Tünaydın anneler-- şimdi de tek sinyal veren bebek hareket hissedip , hissetmeme sorunuyla karşı karşıyayız.. zaten pimpiriktik muayene üstünden 1 gün geçse acaba iyi mi bir şey yok mu endişelenirken... 1 gün hareket hissetmemek biz Şubat anneleri için normal hareketler bence:))) ben de dün endişendim, baktım 1 kaç kişi de endişeli ozaman tamam normal dedim.. sorunlar aynı olunca bana normal geliyor artık.. bir yerde okumuştum. 28.hftadan sonra hergün düzenli saatlerde hareket hissetmezsek sıkıntı olurmuş.
Evet evet ben de varım , bugün 3 gün oldu hareketini hissetmeyeli, ama dün kalp atışını duydum sağlık ocağında. İçim rahatladı , bir an önce net şekilde hissetmeye başlarız inş

Canm cok saol ya guttim hastaneye cok sukur bsy yoktu bebisim biraz tembelmis hp uyuyormuş tuzlu seyleri yasakladi doktor sakn tuzlu yeme dedi genel olarak hersey yolundamis cok sukur ya sun saglik ocagndeki hemsire korkutmustu bni nasil hissetmezsin bu normal degl hmn acile git hmn demisti bugun acildeki doktora anlattim hemsirenin öyle konusmasi cok yanlis hamile kadina cok kotusun denilmez nasil hi hemsire o onun etkisinde kalip tansyonun yukselmis tansyondan hissetmemis olabilirsin bebegini ama iyi merak etme dedi cok sukur icim rahatladi
Coo sukur bebeğinin iyi olmasi onemli canim. Bu saglik ocagindaki hemsireler genelde korkutuyorlar bizim hemsire de öyle hep yanlis bilgi veriyor hamilelere

Coo sukur bebeğinin iyi olmasi onemli canim. Bu saglik ocagindaki hemsireler genelde korkutuyorlar bizim hemsire de öyle hep yanlis bilgi veriyor hamilelere
Saol canm ya cok sukur bebegim iyiydi ama o hemsirenin konusmasi varya evhamlinolmayan birinide korkutur hmn git acile hmn demesi insani bitiriyo zaten cok sukur Robbime bsy yok iste tansyona dikkat edicem artik:KK200:

Maşallah bebise gozun aydin canm evet oyleymis canm 24 haftadan sonra hissetmezsen ozmn doktora gitmelisin dedi bugun acilde
Baya paniklemistim bugun 22 duyarsın değince rahatladım sende sıkintı yapma 24 haftada hissetmezsek kontrol gideriz cnm allahın izniyle hepimizin bebislerini rabbim korur.

Bel ve bacak agrisi çeken arkadaslar bende katildim araniza maalesef.Lojmanda oturuyoruz yerler karoydu laminant parke yaptirdik dun iki gundur eşim yardim etmesine ragmen cok yorulmusum bacaklarim belim feci agriyor.Kendimizi yormamaliymişiz anladim yani

Saol canm ya cok sukur bebegim iyiydi ama o hemsirenin konusmasi varya evhamlinolmayan birinide korkutur hmn git acile hmn demesi insani bitiriyo zaten cok sukur Robbime bsy yok iste tansyona dikkat edicem artik:KK200:

canim senin annen felan gelemez mi yanina? bir sure yaninda kalsa iyi gelirsi sana

Benim de iki kez başıma geldi, yay kısmı geri atmadı dışarı taştı. Bir şey olacağını sanmıyorum. Senin iki gen de homozigot değildi değil mi?
Canım benim lupus antikorlarım sınırda pozitif o yüzden kullanıyorum çünkü bundan önceki bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden kanda pıhtılaşmanın yüksek olabileceğini söylediler.Doğuma kadar kullanacağımı söylediler.

Dün gece gene deli rüyalar gördüm insan çok etkileniyor.gene kanamam oldu gene bebeğimi alıyolardı güya benden ve ben gene deli gibi ağlıyordum.dokuz ay sonra sanırım psikopat olucam

Gezdiğim gördüğüm kadarıyla en güzel bebek kıyafetleri ebebek ve mothercare de.. civil miş jokermiş yada yerel bebek mağazaları arada güzel ürünler çıksada çok kaliteli ve tarz değil kıyafetler..bebek arabasında da mamas papas urbo 2 yada peg perego en kaliteli ve güzel arabalar..ben peg peregoda karar kıldım..şimdi bebek odası için gezmelere başlıycam..siz neler düşünüyorsunuz önereceğiniz mağazalar var mı?

Gezdiğim gördüğüm kadarıyla en güzel bebek kıyafetleri ebebek ve mothercare de.. civil miş jokermiş yada yerel bebek mağazaları arada güzel ürünler çıksada çok kaliteli ve tarz değil kıyafetler..bebek arabasında da mamas papas urbo 2 yada peg perego en kaliteli ve güzel arabalar..ben peg peregoda karar kıldım..şimdi bebek odası için gezmelere başlıycam..siz neler düşünüyorsunuz önereceğiniz mağazalar var mı?
H m ye baktın mı

Arkadaşlar bütün hemşireler böyle yapıyor demeseniz iyi olur çünkü diğer hemşirelere haksızlık oluyor altını çizmek istedim hoş bir durum değil

Arkadaşlar bütün hemşireler böyle yapıyor demeseniz iyi olur çünkü diğer hemşirelere haksızlık oluyor altını çizmek istedim hoş bir durum değil
Düzeltme: saglik ocagindaki bazi hemsireler boşuna gebeleri evhamlandiriyor hmmmm yaramaz hemşireler onlar :)) yaramaz bazi hemsireler :)) canim tabi ki genellemiyoruz ama saglik ocaginda gebelerle ilgilenen hemsireler bazen doktor gibi hissedebiliyor kendini. Mesela benim arkadasim son haftalarinda gittiginde karnini baya acitmis ezmis bebek dogum kanalina girmis demis. Halbuki bebek ters bile donmemistiecbur sezeryanla aldilar bebegi :)) biz o hemsirelerden bahsediyoruz genelinden degil tabikisi:))

Her meslek grubunda isini severek yapan ve yapmayan insanlar var. bencede genellene yapilmamali. ben saglik ocagindaki hemsirelerin hepsinden memnundum -ki toplam 3 ayri saglik ocagindan bahsediyorum. Ben tercumamim, bazen onume google translateden kopyala yapistir yapilmis metinler geliyor duzeltirmisin diye :) her yerde yani o mutsuz insanlar

Back
X