- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım daha hiç başlamadım alışverişe :)Carrefour'u da indirim var o zaman haberin olsun:)
Ben de daha 1 çöp bile almadım herkes erken diyor ama bu forumda da kendimi geç kalmış hissediyorum :)Sağol canım daha hiç başlamadım alışverişe :)
Yok canım erken değil zamanı bence anca bitiyor eksikler gerçekten başlayalım artık bence :) Ben ağrıdan çıkamadığım için alamadım aslında yoksa alırdım :))Ben de daha 1 çöp bile almadım herkes erken diyor ama bu forumda da kendimi geç kalmış hissediyorum :)
Yani sen tecrübelisin sonuçta ama çevremde herkes 7.ayda filan başla diyor zaten biz ilçedeyiz burada alışveriş yapma imkanım yok haftasonları gitmem lazım bakalım hele şu ayrıntılı da geçsin diyorum benYok canım erken değil zamanı bence anca bitiyor eksikler gerçekten başlayalım artık bence :) Ben ağrıdan çıkamadığım için alamadım aslında yoksa alırdım :))
Canim 7. Aydan sonra bu millet nasil yetistiriyor ben anlamiyorum ki .. Kiyafet mi alayim arabasini mi bakayim odasini mi hazirlayayim. Nerden mobilya bulacam kullanisli olacak mi. Perdesini diktirecem hali alacam bir yandan hastane masraflari icin kenara para koyacam. Valla hepsi masraf bir yana hepsi hokus pokus diyince olmuyor ki.. Ben 7. Aydan sonra anca kendimi tasirim nasil kosturacam bu işleri. Bir de bir arkadasim dedi ki ben hep 7 aylik olayim diye bekledim. Ondan sonra agrilar bir basladi her seyi kocam gidip aldi ben gidemedim ve ne getirirse kabul etmek zorunda kaldim. Adam kullanışlı kullanissiz ne anlasin... Bana akil verdi agrilarin baslamadan agirlasmadan alacagini al dedi.. Bence de çok mantikli. Sen o bekle diyenlere bakma bence basla yavas yavaşYani sen tecrübelisin sonuçta ama çevremde herkes 7.ayda filan başla diyor zaten biz ilçedeyiz burada alışveriş yapma imkanım yok haftasonları gitmem lazım bakalım hele şu ayrıntılı da geçsin diyorum ben
Ben de hiç birşey almadımBen de daha 1 çöp bile almadım herkes erken diyor ama bu forumda da kendimi geç kalmış hissediyorum :)
Oğlumda altı ay ağlamıştım kremler doktorlar başka seyler hiçbirşey geçirmedi o yaralarıHametan diye bir krem canım
Canm annem transfer olucagim zmn gelmisti kolay kolay gelemiyorlar vize filan pasaport lazim
Ya öyle mi diyorsun canım bence de böyle düşününce çok mantıklı şimdi rahat rahat gezebiliyoruz gerçi dün kendime hamile pantolon u aldım iki tane doktordan çıkınca AVM ye gittik onda bile yoruldum baya bir kaç ay sonra ne olur allah bilir :)Canim 7. Aydan sonra bu millet nasil yetistiriyor ben anlamiyorum ki .. Kiyafet mi alayim arabasini mi bakayim odasini mi hazirlayayim. Nerden mobilya bulacam kullanisli olacak mi. Perdesini diktirecem hali alacam bir yandan hastane masraflari icin kenara para koyacam. Valla hepsi masraf bir yana hepsi hokus pokus diyince olmuyor ki.. Ben 7. Aydan sonra anca kendimi tasirim nasil kosturacam bu işleri. Bir de bir arkadasim dedi ki ben hep 7 aylik olayim diye bekledim. Ondan sonra agrilar bir basladi her seyi kocam gidip aldi ben gidemedim ve ne getirirse kabul etmek zorunda kaldim. Adam kullanışlı kullanissiz ne anlasin... Bana akil verdi agrilarin baslamadan agirlasmadan alacagini al dedi.. Bence de çok mantikli. Sen o bekle diyenlere bakma bence basla yavas yavaş
Ha ha neyse o hatıra kalsın elbet bir gün erkek çocuğuna olur olmadı birine hediye götürürsün. Sende bendensin o xamanBen de hiç birşey almadım
En son erkek zıbın almıştım Boyner’den hatıra olsun diye şimdi kız diyorlar![]()
Ben ara ara pit pit diye vurma gibi hissediyorum bekliyorum bazen bakiyorum gazmis.Ama bazen gaz maz yok o zaman acaba bebekmiydi diyorum. Yani net bi hareket yok daha...
Bende oda konusunda kararsızım canım ahşap beşik ler kullanışsız oluyor memurlar için diyorlar Lojman da kalıyoruz tayin işleri filan çok oluyor ama içimde kalmasını da istemiyorum zaten evlenirken hiç eşyan olmadı eşimle kendi olanaklarımızla evlendik bari bunu mu alsam diyorum bende karar veremedim maddi olarak o kadar iyi de değiliz hep borçla evlendik sonra araba aldık filan klasik memur hayatı iştemaviucurtma33 G gokce41 Ben de anne yani besik disinda daha bisey almadim ki o da zaten tanidiktan kullanilmamis gibi uygun fiyata bulduk diye aldim. Ama hergun arastiriyorum haftasonlari da cikip bakiyorum, neler alacagimin coguna karar verdim. 6. ayin gecmesini bekliyorum ben, ondan sonra ilk kucuk seyler baslicam, en sona arabasi, kanguru, ana kucagi falan onlari birakicam. Zaten ilk 6 ay kesin odasinda yatirmicagim icin oda konusunu sonra hallederiz diye dusunduk.
Benim doktorum şimdiden sür diyor sonuçta nemlendirecek faydası olur diye düşünüyorumOğlumda altı ay ağlamıştım kremler doktorlar başka seyler hiçbirşey geçirmedi o yaraları
Şimdiden sürsek işe yarar mı ki
Ay bi de çok erken değil. Mi
Günaydın kızlar dünden beri kuku ağrısı sancısı çekiyorum adim atıyorum kukuma ağrı giriyor merdiven çıkıyorum kukuma ağrı giriyor böyle adet olacağınız zaman sancı girer ya öyle giriyor daha önceden kabus gördüğümde oldu cok ağrısı masaj yaptım demiştim doktora fiziksel bsy yok bebekle de alakası Yok rahmin de iyi durumda demisti kendini kasmış olabilirsin demisti dun öyle bsy de olmadı sürekli elimle masaj yapıyorum dun suyla masaj yaptım arabadan inerken bile acıyor Çarşamba randevum var o gün tekrar söyleyeceğim eğer devam da ederse acile gidicem orada ki kaslarım mi geriliyor anlamıyorum
Bacakların eklemlerim de cok ağrıyor bugün de kol ağrısıyla uyandım gece ağrılarına uyandım
Acaba başka bi hastalığım vardı da hamilelikte mi ortaya çıktı kilo alınca mi bacaklar taşımıyor mu da ağrıyor henüz çözemedim ama bi doktora gidicem bu hafta ortapediye ya da romatizma şüphesinden romatolojiye
Bugün gece kuku ağrımdan ağladım resmen
Benim gibi kukusu ağrıyan var mi arkadaşlar
Besiklerin cogu sadece 6 ay kullaniliyor, ben de cok cok uygun sembolik bir fiyata bulmasam ve yepyeni olmasa almicaktim hic. Onun yerine normal cocuk yatagi alip odamiza koyucaktik ordan da kendi odasina gecirecektik. Aman zaten hepsi ayni buyuyup gidiyor, icimde kalmasin diye hic gereksiz masraf yapma bence.Bende oda konusunda kararsızım canım ahşap beşik ler kullanışsız oluyor memurlar için diyorlar Lojman da kalıyoruz tayin işleri filan çok oluyor ama içimde kalmasını da istemiyorum zaten evlenirken hiç eşyan olmadı eşimle kendi olanaklarımızla evlendik bari bunu mu alsam diyorum bende karar veremedim maddi olarak o kadar iyi de değiliz hep borçla evlendik sonra araba aldık filan klasik memur hayatı işte