2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya öyle mi diyorsun canım bence de böyle düşününce çok mantıklı şimdi rahat rahat gezebiliyoruz gerçi dün kendime hamile pantolon u aldım iki tane doktordan çıkınca AVM ye gittik onda bile yoruldum baya bir kaç ay sonra ne olur allah bilir :)
Aynen canim simdiden yoruluyoruz belimiz agriyor. Bir de son zamanlarda masraflar çok üst üste gelecek dogalgaz faturalari eklenecek mesela :)) en iyisi simdiden ne yapabilirsek kar bence

Kızlar bol su içmiş ve ayaktaysam hapşurunca azıcık altıma kaçırıyorum sanırım. Normal bi durum mu?

Kizlar bugun cok yazdim ama son bisey paylasicam. Nur Bilen Yavuzer diye biri var takip ediyorum. O oglu icin uyku ve beslenma konusunda bir kadinla calisiyor. Gecen gun yeni dogan bebege ilk 3 ay uygulanmasi gereken programi paylastillar, bana cok mantikli geldi ama tecrubeli annelerin fikrini almak lazim. Size de gondereyim dedim, elinizde bulunsun.

Eklentiler

• 3ay.webp
    3ay.webp
    13 KB · Görüntüleme: 123
Bende oda konusunda kararsızım canım ahşap beşik ler kullanışsız oluyor memurlar için diyorlar Lojman da kalıyoruz tayin işleri filan çok oluyor ama içimde kalmasını da istemiyorum zaten evlenirken hiç eşyan olmadı eşimle kendi olanaklarımızla evlendik bari bunu mu alsam diyorum bende karar veremedim maddi olarak o kadar iyi de değiliz hep borçla evlendik sonra araba aldık filan klasik memur hayatı işte

Ah aynı ben
Ama aslında hiç kasmamak lazım aklımda ne varsa ama kullanışlı sağlam güzel ne istiyorsan alabileceğin ölçüde al içinde kalmasın bence

Kizlar bugun cok yazdim ama son bisey paylasicam. Nur Bilen Yavuzer diye biri var takip ediyorum. O oglu icin uyku ve beslenma konusunda bir kadinla calisiyor. Gecen gun yeni dogan bebege ilk 3 ay uygulanmasi gereken programi paylastillar, bana cok mantikli geldi ama tecrubeli annelerin fikrini almak lazim. Size de gondereyim dedim, elinizde bulunsun.
Canım keşke böyle olsa ama genelde gördüğüm ve oğlumdan tecrübem her bebek kendi düzenini oluşturuyor ilk 3 ay bebek patron oluyo istediğinde emiyo istediğinde uyuyo ama kolikse uyku düzeni pek olmuyo benim oğlum çok gazlıydi bi tek emerken sakinlesirdi o yüzden düzeni kurmak 6 ay civarı oldu ama yine benim istediğim değil onun istediği gibi oldu düzeni

Cnm geçmişler olsun. Benim oğlumda çok ateşlendi vücudu isilik gibi. Çok yoğun değil. Kaşınıyormuş biraz. Bu hastalıktan değildir değilmi. 6. Hastalığa da benzetemedim
İsilik degil bildiğin yaralar cıktı acık Çocukta boğaz da yara eller ayaklar popo dizler kollar su ciğerine andıran ama degil cok zorladı sızdı İyİ ama geçmek üzere

Yani sen tecrübelisin sonuçta ama çevremde herkes 7.ayda filan başla diyor zaten biz ilçedeyiz burada alışveriş yapma imkanım yok haftasonları gitmem lazım bakalım hele şu ayrıntılı da geçsin diyorum ben
7 aylıkken doğurunca ne olacak. 7 aylıkken doğum çantan vs biçok şeyin hazır olmalı. Zaten şimdiden yoruluyoruz cnm. Onlar girersin bir dükkana alır geçersin diyemi düşünüyorlar. Sonuçta iyisini doğrusunu uygununu bulup almaya çalışıyorsun. Araştırıyorsun beynin de vücudunda yoruluyor. 6 ay dolunca zaten ağırlaşıyor insan iki dolaşımca yorulup ayağın şişiyo. Bence okadr bekleme derim

ilk 3 ay bunlari sen yapmak istemesende bebis seni zaten bu programa uydurur :)

POWERHACK POWERHACK

Allah sifa versin, burda bile salgin var su anda, herkes eli kulaginda bekliyor. haftalarca xocuklari parka okula gondermiyorlar. oyle de pis birsey ki, cocukta belirtisi baslamadan 5gun once bulasiciligi varmis. valla bizde bekliyoruz :(

K Kaan-merve
belki seninki hafif atlatiyordur. kimi cocuk cok agir geciruyor kiminki hafif geciyor. el ayak tirnaklari dusenleri bile duyduk :(

POWERHACK POWERHACK

Allah sifa versin, burda bile salgin var su anda, herkes eli kulaginda bekliyor. haftalarca xocuklari parka okula gondermiyorlar. oyle de pis birsey ki, cocukta belirtisi baslamadan 5gun once bulasiciligi varmis. valla bizde bekliyoruz :KK43:

K Kaan-merve
belki seninki hafif atlatiyordur. kimi cocuk cok agir geciruyor kiminki hafif geciyor. el ayak tirnaklari dusenleri bile duyduk :KK43:
Amin kuzum aman dikkat edin illet bişi yapıştım ı 10 gün buluyor ilk 3 gün ateş kaşıntı uykusuzluk tedavisi yok sıkıntı İnş geçmez

Back
X