2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İsilik degil bildiğin yaralar cıktı acık Çocukta boğaz da yara eller ayaklar popo dizler kollar su ciğerine andıran ama degil cok zorladı sızdı İyİ ama geçmek üzere
Çok geçmiş olsun. Salgın var ne yazıkki ve cok kolay bulaşan bir hastalık

1 hafta 10 günde geçiyormuş seninde öyle olur insaallah.

Bende oda konusunda kararsızım canım ahşap beşik ler kullanışsız oluyor memurlar için diyorlar Lojman da kalıyoruz tayin işleri filan çok oluyor ama içimde kalmasını da istemiyorum zaten evlenirken hiç eşyan olmadı eşimle kendi olanaklarımızla evlendik bari bunu mu alsam diyorum bende karar veremedim maddi olarak o kadar iyi de değiliz hep borçla evlendik sonra araba aldık filan klasik memur hayatı işte

Cnm ben oğlumda oda yapamamıştım. Yağanden kalan park yatak vardı sadece. Çok üzülmüştüm. Ama şuan boşuna diyorum. Çocukların kendi kişilikleri oluşunca beğenileri oluşunca çöpe gidiyor. Oğlum şuan perdeye bile kendi karar veriyor. Nevresimi bile fb li. Halısını bile kendi istedi 3 yaşındayken. Kızımda da öyle yapmaya karar verdim. O seçsin. Onun odası benim değil zaten

Amin kuzum aman dikkat edin illet bişi yapıştım ı 10 gün buluyor ilk 3 gün ateş kaşıntı uykusuzluk tedavisi yok sıkıntı İnş geçmez

Insallah canim insallah. Krese gondermedim gecen hafta ama ne kadar tutucam evde cocugu e hergun parktayiz, yarin gidicek artik. Insallah gecmeden atlatiriz. Bide 16 ayri turu var diyor doktor, vucut bagisiklik da kazanamiyormus o yuzde :(

Ya ben bu kuzuyu bir iki haftadır sanki tık tık ediyor diye hareketlendi sandım birkaç gündür hiçbişey yok.demekki gazmış demekki.ikinci çocuğum olmasına rağmen bu zamana kadar hissetmemem normalmi kızlar?bu rüyalar beni çok etkiler oldu.

Cnm ben oğlumda oda yapamamıştım. Yağanden kalan park yatak vardı sadece. Çok üzülmüştüm. Ama şuan boşuna diyorum. Çocukların kendi kişilikleri oluşunca beğenileri oluşunca çöpe gidiyor. Oğlum şuan perdeye bile kendi karar veriyor. Nevresimi bile fb li. Halısını bile kendi istedi 3 yaşındayken. Kızımda da öyle yapmaya karar verdim. O seçsin. Onun odası benim değil zaten

Katiliyorum valla. Bende kizima bu sene yaptim 2.5 yasindayken simdi 3 oldy. Ilk 7ay park yatakta yatti ama hic sevmedi park yatagi, yada ven sevmedigim icin onun sevmedigini dusundum, cocugu hapsediyor gibi geliyordu. Sonrasinda odasinda yere dosek attim orda yatti. Simdi halisini nevresimini lambasini aksesuarlarini kendi kendi secti odasina. bencede beklemek daha mantikli

Ya ben bu kuzuyu bir iki haftadır sanki tık tık ediyor diye hareketlendi sandım birkaç gündür hiçbişey yok.demekki gazmış demekki.ikinci çocuğum olmasına rağmen bu zamana kadar hissetmemem normalmi kızlar?bu rüyalar beni çok etkiler oldu.

Bence normal. Daha 18desin. benimde ikinci, bende 19 gibi hissetmeye basladim. -ki daha bu hafta hergun pitirdiyo :) ilk hissettigimde bende bir kac gub hissetnemistim yazdim hatta burayada pitirdiyodu artik tik yok diye. icin rahat etniyorsa git istersen ama bence telasa gerek yok, hepimiz ayni yoldan geciyoruz

Katiliyorum valla. Bende kizima bu sene yaptim 2.5 yasindayken simdi 3 oldy. Ilk 7ay park yatakta yatti ama hic sevmedi park yatagi, yada ven sevmedigim icin onun sevmedigini dusundum, cocugu hapsediyor gibi geliyordu. Sonrasinda odasinda yere dosek attim orda yatti. Simdi halisini nevresimini lambasini aksesuarlarini kendi kendi secti odasina. bencede beklemek daha mantikli
İyi ozaman doğru düşünüyorum 3 yaşına kadar idare edecek bişey, sonra kendi seçsin, yine de o da yapmak da kararsızım , erkek çocuk olunca:)

Besiklerin cogu sadece 6 ay kullaniliyor, ben de cok cok uygun sembolik bir fiyata bulmasam ve yepyeni olmasa almicaktim hic. Onun yerine normal cocuk yatagi alip odamiza koyucaktik ordan da kendi odasina gecirecektik. Aman zaten hepsi ayni buyuyup gidiyor, icimde kalmasin diye hic gereksiz masraf yapma bence.
Evet haklısın canım bakalım pratik uygun ve güzel bir şey bulmaya çalışacağım

Aynen canim simdiden yoruluyoruz belimiz agriyor. Bir de son zamanlarda masraflar çok üst üste gelecek dogalgaz faturalari eklenecek mesela :)) en iyisi simdiden ne yapabilirsek kar bence
Evet canım son aylarda bir anda almakta kolay olmaz dediğin gibi kışın bir sürü masraf oluyor zaten bizim ki kalorifer kömür parası var :) bakalım ayrıntılıdan sonra başlarım inşallah

Bugün LCWaikiki den hamile pantolon aldım ço kafa içime sindi, dAr paça olandan tavsiye ederim.. 40 tl idi fiyatı da.. Carrefour dan da yeni doğan ıslak mendilden indirim vardı , 3+1 =13.25 ti kızlar, bilginize..

Ah aynı ben
Ama aslında hiç kasmamak lazım aklımda ne varsa ama kullanışlı sağlam güzel ne istiyorsan alabileceğin ölçüde al içinde kalmasın bence
Evet canım uzun süre kullanılacak az ve öz şeyler almak istiyorum sürekli yatak değiştirmek araba değiştirmek istemiyorum inşallah pişman olmayacağımız şeyler almayı başarır :)

Bence normal. Daha 18desin. benimde ikinci, bende 19 gibi hissetmeye basladim. -ki daha bu hafta hergun pitirdiyo :) ilk hissettigimde bende bir kac gub hissetnemistim yazdim hatta burayada pitirdiyodu artik tik yok diye. icin rahat etniyorsa git istersen ama bence telasa gerek yok, hepimiz ayni yoldan geciyoruz
Canım daha perşembe gittim o aralar arada tık tıklıyorduGayet iyi dedi doktor hiçbir sıkıntı yoktu.yakında hissedersin dedi.daha psikopat gibi gitmiyim.bu ikincide erken hissediler mevzusu sinirimi bozdu sanırım zorla hissetmem lazımmış gibi.içimi rahatlattın.Allah razı olsun.

7 aylıkken doğurunca ne olacak. 7 aylıkken doğum çantan vs biçok şeyin hazır olmalı. Zaten şimdiden yoruluyoruz cnm. Onlar girersin bir dükkana alır geçersin diyemi düşünüyorlar. Sonuçta iyisini doğrusunu uygununu bulup almaya çalışıyorsun. Araştırıyorsun beynin de vücudunda yoruluyor. 6 ay dolunca zaten ağırlaşıyor insan iki dolaşımca yorulup ayağın şişiyo. Bence okadr bekleme derim
Peki canım haklısınız ayrıntılıdan sonra alacağım yavaş yavaş zaten araştırıyorum şu an internetten liste hazırlamaya çalışıyorum

Evet canım zaten 3 yaşına kadar rahat olduktan sonra Nerede olsa orada uyur bir de bir kere taşınmaya bile mahvoldu yor eşyalar en mantıklısı pratik bir park yatak filan almak herhalde sonra kendisi seçer

Insallah canim insallah. Krese gondermedim gecen hafta ama ne kadar tutucam evde cocugu e hergun parktayiz, yarin gidicek artik. Insallah gecmeden atlatiriz. Bide 16 ayri turu var diyor doktor, vucut bagisiklik da kazanamiyormus o yuzde :KK43:
Ay allah ya nerden geldi bu hastalık yoktu böyle bişi dikkat etsekte geliyor aman parka cıkartmayın dediler biz parka dahi cıkarmadık tatilde bulaştı bizde Allah yardımcımız olsun

Back
X