Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım daha perşembe gittim o aralar arada tık tıklıyorduGayet iyi dedi doktor hiçbir sıkıntı yoktu.yakında hissedersin dedi.daha psikopat gibi gitmiyim.bu ikincide erken hissediler mevzusu sinirimi bozdu sanırım zorla hissetmem lazımmış gibi.içimi rahatlattın.Allah razı olsun.
Hiç sorma aynı dediğin gibi
Artı bir de o kadar çok ayrılan var ki eşinden az bi deneme sürümü yapmak istiyorsun öyle deli cesareti hemen çocuğa girmek daha fazla risk sanki
Yok biz eşimle çocukları bölüştük büyüğü onun küçüğü benim 3.ye bakacak adam YÖK
Homely_angel
alt karın agrısı karnın altı kukudan önceki yer değil mi cnm yani bel çizginin olduğu yer tam karnın altı mı benim dün felaket oldu o duşa gırdım suyla masajla gıttı yatarken acayıp oluyor ayakta yuruyunce gecıyor ıyıce endıselendım kukuda agrıyınca
Günaydın hanımlar şimdi oda takımı arastırmaya çıktık Ddurumira07
senin mağazaya gidicez ordanda ayrıntılı ultrason randevum var saat 1 buçukta heycan hat safada bi degisigim bu sefer kızlar dualarınızı esirgemeyin allahın izniyle sorunsuz geçsin inşallah