- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.281
Günaydın guzel anneler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende devam uykumda bıle uyanıyorum gazdan uyurken bıle genırıyormusum eşim dedikızlar sizde hala aşırı gaz hali devammı?benim hala hergün deli gibi.
Süt içiyorum yatmadan sabaha karnım mayın tarlası gibi oluyorkızlar sizde hala aşırı gaz hali devammı?benim hala hergün deli gibi.
Canım kuku ağrısı değil de alt karın sancısı yaşadım dün. Böyle ara ara hissettirdi kendini. Ama ağlayacak durumda değildim. Sanırım yuvarlak kas gruplarının gerilmesi ile oluyor. Ama şiddetliyse bildir tabi doktoruna.
Bende 1 haftadır disardan hissediyorum cnm bol video cekBenim kız artık dışardan da belli ediyor tekmelerini ya özlemişim bu duyguyuolmuş bu kız olmuş artık
![]()
Bende 1 haftadır disardan hissediyorum cnm bol video cek![]()
Benim kız artık dışardan da belli ediyor tekmelerini ya özlemişim bu duyguyuolmuş bu kız olmuş artık
![]()
Cnm çocuğu ortada bırakmadık tabiki. Zaten bir tane komidin olunca yetiyor çocuğun eşyslarına. Park yatak ta fazlasıyla iş görüyor. Bunlar benim için sorun değil. Zaten odaların hepsinde perdesi halısı vs mevcut çocuk için ektradan niye alayım. Zaten çocuk için değil kendimiz için alıyoruz. Büyüdüklerinde kendi zevklerine göre değiştiriyoruz. Arkadaşımın çocuğunun korsanlık gemicilik konusunda ilgisi vardı öyle aldılar. Başka arkadaş arabalı takım aldı. Benim oğlumun da yeşil takıntısı var bide yataktan kaydırak hoşuna gitti öyle aldık. Senin herşeyin müssittir yaptırmak istiyorsundur yaptırırsın sonra değiştirirsin değiştirmezsin. Önceliklerin farklıdır. herkesin kendi kararı sonuçta. Benim tecrübeme göre ben eksiklik oda konusunda yaşamadım oğlum da yaşamadı.Oda konusunda sizinle aynı düşünmüyorum ben ...cocugun beğenileri olusmasindan bahsediyorsunuz saygı duyarım ama bana göre 2.5 3 yıl az bir süre değil neden ona ait biryer olmasın ki neden dolabımin bir köşesine çocuğumun kıyafetlerini koyayım...cogumuz oda takımını beyaz alıyoruz zaten cocuk büyüyünce halisini perdesini nevresimini yine değiştirebilir seçebilir engel değil ki bunları yapmasına odasını istediği gibi yapar isterse onlar ufak şeyler masraf diye düşünmüyorum ben bebek yapmaya karar verirken tüm bunları göze alarak karar verdim ben o yüzden sorun yok en güzel şey bebeğime oda hazırlamak bana göre
ay dışardan hissetmeye de başladınız mı ne güzel yaa maşallah. ben de eşim için heyecanla bekliyorum dışardan hissedileceği zamanı. ben hissediyorum ama eşim de bir an önce hissetsin kııpırtısını istiyorumBende dısardan hissediyorum artık. Bence en güzel kısmı bu hamileliğin. İnsan içinde bir insan olduguna hayret ediyor![]()
ben de böyle düşünüyorum. oda falan yapmayacağım şu anda. giysileri için bir dolap almayı düşünüyorum komidin tarzı. bir de beşik vs yatacağı bişey olacak ama ayrı oda hazırlamayacağım şu an için gereksiz geliyor bana. ilerleyen yıllarda duruma göre yapılır zaten. şimdilik ayrı odaya zaten gerek yok bebek annesinin yanında olmalı diye düşünenlerdenimCnm çocuğu ortada bırakmadık tabiki. Zaten bir tane komidin olunca yetiyor çocuğun eşyslarına. Park yatak ta fazlasıyla iş görüyor. Bunlar benim için sorun değil. Zaten odaların hepsinde perdesi halısı vs mevcut çocuk için ektradan niye alayım. Zaten çocuk için değil kendimiz için alıyoruz. Büyüdüklerinde kendi zevklerine göre değiştiriyoruz. Arkadaşımın çocuğunun korsanlık gemicilik konusunda ilgisi vardı öyle aldılar. Başka arkadaş arabalı takım aldı. Benim oğlumun da yeşil takıntısı var bide yataktan kaydırak hoşuna gitti öyle aldık. Senin herşeyin müssittir yaptırmak istiyorsundur yaptırırsın sonra değiştirirsin değiştirmezsin. Önceliklerin farklıdır. herkesin kendi kararı sonuçta. Benim tecrübeme göre ben eksiklik oda konusunda yaşamadım oğlum da yaşamadı.
Öyle bir hissedeceksiniz ki sonlara dogru istediğin tarafa bile yatırmayacakay dışardan hissetmeye de başladınız mı ne güzel yaa maşallah. ben de eşim için heyecanla bekliyorum dışardan hissedileceği zamanı. ben hissediyorum ama eşim de bir an önce hissetsin kııpırtısını istiyorum![]()
ay dışardan hissetmeye de başladınız mı ne güzel yaa maşallah. ben de eşim için heyecanla bekliyorum dışardan hissedileceği zamanı. ben hissediyorum ama eşim de bir an önce hissetsin kııpırtısını istiyorum![]()
Yakın canım senin de inşallahMaşallah ne kadar güzel canım. Benim ilk hamileliğim çok merak ediyorum o duyguyu![]()