2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben de böyle düşünüyorum. oda falan yapmayacağım şu anda. giysileri için bir dolap almayı düşünüyorum komidin tarzı. bir de beşik vs yatacağı bişey olacak ama ayrı oda hazırlamayacağım şu an için gereksiz geliyor bana. ilerleyen yıllarda duruma göre yapılır zaten. şimdilik ayrı odaya zaten gerek yok bebek annesinin yanında olmalı diye düşünenlerdenim
Dediğim gibi ben kimseye yap yapma diyemem. Sadece yapamayan arkadaşlarımızın eksiklik hissetmelerine hiç gerek yok zamanla anlayacaklar zaten.

Kızlar sepet yatak kullanan var mı? Ben anne yanı na bişey düşünüyordum ya arkadaşım bende sepet var hiç alma onu sana vereyim dedi:KK76: bende karar vereyim isterim belki dedim. Ben eşya kalabalığını sevmiyorum. Ondan alırsam da 4-5 ay kullanıp geri vericem.

Kızlar sepet yatak kullanan var mı? Ben anne yanı na bişey düşünüyordum ya arkadaşım bende sepet var hiç alma onu sana vereyim dedi:KK76: bende karar vereyim isterim belki dedim. Ben eşya kalabalığını sevmiyorum. Ondan alırsam da 4-5 ay kullanıp geri vericem.
Bence böyle bir imkanın varsa al. Benim sepet tahta beşiğim var 6 aya kadar ancak kullanılıyor sonra mecbur değistiriyorsun ikinci çocugu düsünüyoruz nasılsa diye saklamıştım. Yani bende birinden bulsam almazdım.

bicirbicircadi bicirbicircadi K Kaan-merve G gokce41 fbtl fbtl . Şu an çok sakin bir şekilde salonda oturuyorum kızlar.. Relax... Akşam mutfak cok karisikti ben de bulasiklari önce deterjanla elimde yikayip öyle makineye dizeyim dedim. Ayagimda yüksek terlikler vardı. Gözüm haliya bir aldi resmen foşur foşur suyun icinde geziyormusum. Alttan tencerelerimin oldugu bölümden boru tikanmis sanirim bütün su dolaba ordan da yere yayılmış. Hayir neredeyse boğulacaktim 1 saattir açık o musluk :D hemen kocami aradım elini sürme beni bekle dedi. Haliyi yeni yıkatmistim. Bütün alt dolaplari yeni temizletmistim mutfakta herşey yüzüyor şu an :silah:

Cnm çocuğu ortada bırakmadık tabiki. Zaten bir tane komidin olunca yetiyor çocuğun eşyslarına. Park yatak ta fazlasıyla iş görüyor. Bunlar benim için sorun değil. Zaten odaların hepsinde perdesi halısı vs mevcut çocuk için ektradan niye alayım. Zaten çocuk için değil kendimiz için alıyoruz. Büyüdüklerinde kendi zevklerine göre değiştiriyoruz. Arkadaşımın çocuğunun korsanlık gemicilik konusunda ilgisi vardı öyle aldılar. Başka arkadaş arabalı takım aldı. Benim oğlumun da yeşil takıntısı var bide yataktan kaydırak hoşuna gitti öyle aldık. Senin herşeyin müssittir yaptırmak istiyorsundur yaptırırsın sonra değiştirirsin değiştirmezsin. Önceliklerin farklıdır. herkesin kendi kararı sonuçta. Benim tecrübeme göre ben eksiklik oda konusunda yaşamadım oğlum da yaşamadı.

Gercekten sanki cocugu buldugumuz yere yatirmisiz, cocuk odasina masraf yapmaktan kacinan cocugun masrafini fazlalik goren anneler gibi olmusuz :)
ben oda yapmadim ama odasi vardi kizimin. once park yataginda yatti sonra yerde. babasinin calisma odasinda fazla bi dolap vardi onuda dolabi yaptik. kizimin bu yuzden psikolojisinde bir sikinti olustugunu dusunmuyorum.

Tabiki yapmak isteyen yapsın , almak isteyen alsın.
K Kaan-merve
bende bu durumun ozellikle alamayan aileler acisindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum. zaten 3 sene sonra bir cok seyini degistireceksem neden alayim. yada 3 senede kirilmaz dokulmez neden bir daha masraf yapayim gunah degil mi?

bicirbicircadi bicirbicircadi K Kaan-merve G gokce41 fbtl fbtl . Şu an çok sakin bir şekilde salonda oturuyorum kızlar.. Relax... Akşam mutfak cok karisikti ben de bulasiklari önce deterjanla elimde yikayip öyle makineye dizeyim dedim. Ayagimda yüksek terlikler vardı. Gözüm haliya bir aldi resmen foşur foşur suyun icinde geziyormusum. Alttan tencerelerimin oldugu bölümden boru tikanmis sanirim bütün su dolaba ordan da yere yayılmış. Hayir neredeyse boğulacaktim 1 saattir açık o musluk :KK70: hemen kocami aradım elini sürme beni bekle dedi. Haliyi yeni yıkatmistim. Bütün alt dolaplari yeni temizletmistim mutfakta herşey yüzüyor şu an :silah:
Çok geçmiş olsun. Zaten insan zamanla rahat olmayı öğreniyor. Benim sevgili biricik oglum bir şise yağ dökmüş yün halıma. Sonrada pekmezi bulmus normalde sıkı sıkı kapalı ama eşim dikkat etmez o bırakmış bide onu dökmüs. Kahve iciyordum kurabiyeyle sakince içtim ne yapayım şimdi daha 16 aylık oglum kızsam ne olacak. Eşimi aradım yemek yapmis dedi güldük:D

Çok geçmiş olsun. Zaten insan zamanla rahat olmayı öğreniyor. Benim sevgili biricik oglum bir şise yağ dökmüş yün halıma. Sonrada pekmezi bulmus normalde sıkı sıkı kapalı ama eşim dikkat etmez o bırakmış bide onu dökmüs. Kahve iciyordum kurabiyeyle sakince içtim ne yapayım şimdi daha 16 aylık oglum kızsam ne olacak. Eşimi aradım yemek yapmis dedi güldük:KK70:
Valla ben de şu an çok sakinim. Hayir bir de pis su sonucta.. Neyse bakalim az daha oturayim da sonra gidip haliyi falan katlarım normalde sinirden ağlamam lazım şu an..

bicirbicircadi bicirbicircadi K Kaan-merve G gokce41 fbtl fbtl . Şu an çok sakin bir şekilde salonda oturuyorum kızlar.. Relax... Akşam mutfak cok karisikti ben de bulasiklari önce deterjanla elimde yikayip öyle makineye dizeyim dedim. Ayagimda yüksek terlikler vardı. Gözüm haliya bir aldi resmen foşur foşur suyun icinde geziyormusum. Alttan tencerelerimin oldugu bölümden boru tikanmis sanirim bütün su dolaba ordan da yere yayılmış. Hayir neredeyse boğulacaktim 1 saattir açık o musluk :KK70: hemen kocami aradım elini sürme beni bekle dedi. Haliyi yeni yıkatmistim. Bütün alt dolaplari yeni temizletmistim mutfakta herşey yüzüyor şu an :silah:
Ay cok gecmis olsun, en korktugum seylerden biri

Back
X