2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağol cnm ben 2 aydır geçer diye bekledim ama daha fena gitti

benimde gitmem lazım hala sallıyorum :D
hanımlar merhabaaaa..

dün 1.doz tetonoz aşımı vuruldum. şuana kadar ağrı, ateşlenme, şişlik vb bir yan etkisi olmadı.
yalnız yaşadığım ilde 2gündür hava baya serinledi ve yağmur yağıyor o yüzden sanırım vücudumda hafif bir kırgınlık hissediyorum..
bir de benim bir sıkıntım var kızlarrr :işsiz::işsiz: ben galiba hemoreid oldum :kızgın: çok afedersiniz dün hafifti ama bugün birazbüyümüş galiba, az biraz dışarı çıkıyor:olamaz: her wc gittiğimde geri ittiriyorum :olamaz::olamaz: off off.. ne yapcam ben ya neden böyle olduki hafifte acı var orada, kanama yok ama :kızgın:o_O:skandal::KK61::KK22:
HEMEN bir genel cerrahtan randevu al krem verirler tedavi için.

Ben yazmıştım canım yemiyorum pilav ekmek:KK76:

Benim gebeliğim baya planlı oldu, yılbaşında haziranda bebek yaparız diyorduk o yüzden ocak şubat aylarında hem biraz kilo verdim hem de sağlıklı beslenmeye başladım. Çünkü bebek için faydalı olmayan bişey tüketmemek gerektiğini düşündüm. Hee tam anlamıyla yapabildim mi şimdiye kadar, tabi ki hayır:KK53: ama elimden geldiğince yapıcam.
bende çok planladım gebeliği. aylar öncesinden diyet ve sporla 90dan 75e indim. boyum 1,80 zaten. tama m dedim oldum ben başladım çalışmaya 1 ay 2 ay 3 ay derken stress başladı olmayınca verdim yemeğe. 8, ayın sonunda 85 ile hamile kaldım :D bebiş tüm planlaarımı bozdu :D

Olabilir aslında benim daha önce yanma olmadığı halde enfeksiyon çıkmıştı yine olabilir o zaman :KK48:
Cnm benim gebeligin basindan beri hep idrarda enfeksiyon cikiyordu 1 ay once bi ilackullandim tek kullanimlik. En son tahlil temiz cikti. Ama hic yanma yoktu benim de. Su an akintim cok artti bi kac gundur ve dedigin gibi sık gidiyorum wc ye yine suphelenmeye basladim

Ama göğüsten gelen ilk sarı sıvının çok önemli olduğunu söylüyor, sen onu kendin sağıp boşa atmış oluyorsun..
suan bosa giden bi sutum yokki.
urunu denedim.takar takmaz gogus ucuumda bıtircik seklinde süt gordum ve cikardim.bebegim dogdugunda emzirmeden 5 dk once taksam yararli olucagini belirttim.

yaa :olamaz: ayy bu hafta baharatlı tür yiyecekler çok yedim ondan mı yaptı acaba :KK17: dr muayene yapıyor mu ay ben utanırım yaa :işsiz::olamaz::eek:

Geçmiş olsun canım, baharat ve acı yapabilir. Ben de yıllardır var, onunla yaşamaya alıştım. Duşa girip ılık su tutarak istersen daha kolay olur. Doktora gidersen de bakacak oraya mecbur :)

Kızlar herkese selam, kocaman öpücükler :) İstanbul soğumuş, yağmur varmış o yüzden hiç dönesim yok:)
Burada acayip yemek yedim, dönünce kilo bildirimi yaparım ama dünya kadar olmuş olabilirim :)

Geçmiş olsun canım, baharat ve acı yapabilir. Ben de yıllardır var, onunla yaşamaya alıştım. Duşa girip ılık su tutarak istersen daha kolay olur. Doktora gidersen de bakacak oraya mecbur :)

:olamaz::KK48: az önce dikkat ettim imzamda da "Eğer annede hemoroid görülürse buz torbaları veya ilgili merhemler yardımcı olacaktır."

şimdi dikkat ettim imzamda da "Eğer annede hemoroid görülürse buz torbaları veya ilgili merhemler yardımcı olacaktır." yazıyormuş. bir kaç gün baharatlı vs şeyler yemiyim bakim, çok rahatsız etmez hemen geçer inşallah :olamaz::KK48::KK22:

Back
X