- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #18.861
aynen cnm tesekkür ederim :)Geçmiş olsun canım aman dikkat et yat dinlen valla en superi alınan keyif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm tesekkür ederim :)Geçmiş olsun canım aman dikkat et yat dinlen valla en superi alınan keyif![]()
Sağol cnm ben 2 aydır geçer diye bekledim ama daha fena gitti
HEMEN bir genel cerrahtan randevu al krem verirler tedavi için.hanımlar merhabaaaa..
dün 1.doz tetonoz aşımı vuruldum. şuana kadar ağrı, ateşlenme, şişlik vb bir yan etkisi olmadı.
yalnız yaşadığım ilde 2gündür hava baya serinledi ve yağmur yağıyor o yüzden sanırım vücudumda hafif bir kırgınlık hissediyorum..
bir de benim bir sıkıntım var kızlarrrben galiba hemoreid oldum
çok afedersiniz dün hafifti ama bugün birazbüyümüş galiba, az biraz dışarı çıkıyor
her wc gittiğimde geri ittiriyorum
off off.. ne yapcam ben ya neden böyle olduki hafifte acı var orada, kanama yok ama
![]()
kız toplu iğne ucu kadarcık akıntıyı nasıl fark ettin :)Benim haftada bir toplu iğne ucu kadar akıntım geliyor yeşil, doktora söyledim . Çoğalırsa antibiyotik veririm dedi.. idrar kültürü bile istemedi..
amin inşallah cnm :)Amin saol canim inşallah memnun kalırim içime cok sindi gule gule kullansın oğluşlar
bende çok planladım gebeliği. aylar öncesinden diyet ve sporla 90dan 75e indim. boyum 1,80 zaten. tama m dedim oldum ben başladım çalışmaya 1 ay 2 ay 3 ay derken stress başladı olmayınca verdim yemeğe. 8, ayın sonunda 85 ile hamile kaldımBen yazmıştım canım yemiyorum pilav ekmek
Benim gebeliğim baya planlı oldu, yılbaşında haziranda bebek yaparız diyorduk o yüzden ocak şubat aylarında hem biraz kilo verdim hem de sağlıklı beslenmeye başladım. Çünkü bebek için faydalı olmayan bişey tüketmemek gerektiğini düşündüm. Hee tam anlamıyla yapabildim mi şimdiye kadar, tabi ki hayırama elimden geldiğince yapıcam.
benimde gitmem lazım hala sallıyorum
HEMEN bir genel cerrahtan randevu al krem verirler tedavi için.
Bunda goremedim cnm oyle biseycanım iş yerinde alttan baktığı ultrason fotosu kalmış böyle bsyler yazıyor ama anlamadım acaba alttan baktıgı için fark eder mi bilemedim
bir ufak parmaklıyor mecburenyaaayy bu hafta baharatlı tür yiyecekler çok yedim ondan mı yaptı acaba
dr muayene yapıyor mu ay ben utanırım yaa
![]()
avent niplette gogus ucu cikarici.benim oglusumda bu yuzden ememedi.kiziimida ins.emziririmCanım ürünün adı ne bnm de o sorunum var oğlum emmedi hiç :)
Cnm benim gebeligin basindan beri hep idrarda enfeksiyon cikiyordu 1 ay once bi ilackullandim tek kullanimlik. En son tahlil temiz cikti. Ama hic yanma yoktu benim de. Su an akintim cok artti bi kac gundur ve dedigin gibi sık gidiyorum wc ye yine suphelenmeye basladimOlabilir aslında benim daha önce yanma olmadığı halde enfeksiyon çıkmıştı yine olabilir o zaman![]()
İnşallah emerler bu sefer canım zorlanmadanavent niplette gogus ucu cikarici.benim oglusumda bu yuzden ememedi.kiziimida ins.emziririm
suan bosa giden bi sutum yokki.Ama göğüsten gelen ilk sarı sıvının çok önemli olduğunu söylüyor, sen onu kendin sağıp boşa atmış oluyorsun..
yaaayy bu hafta baharatlı tür yiyecekler çok yedim ondan mı yaptı acaba
dr muayene yapıyor mu ay ben utanırım yaa
![]()
insallah canim insallahİnşallah emerler bu sefer canım zorlanmadan![]()
bizede vermişti dr ayrıntılı baktığında , bebeğin gelişimine bakmıs gelişim grafiği demişti bana :)canım iş yerinde alttan baktığı ultrason fotosu kalmış böyle bsyler yazıyor ama anlamadım acaba alttan baktıgı için fark eder mi bilemedim
Geçmiş olsun canım, baharat ve acı yapabilir. Ben de yıllardır var, onunla yaşamaya alıştım. Duşa girip ılık su tutarak istersen daha kolay olur. Doktora gidersen de bakacak oraya mecbur :)
Geçmiş olsun canım, baharat ve acı yapabilir. Ben de yıllardır var, onunla yaşamaya alıştım. Duşa girip ılık su tutarak istersen daha kolay olur. Doktora gidersen de bakacak oraya mecbur :)
Yeşil olunca:))) her defasında geliyordu peçetekız toplu iğne ucu kadarcık akıntıyı nasıl fark ettin :)