2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ipek ismine bayiliyorum.hep hayalimdi fakat ailede olunca vazgecmek zorunda kaldim.
ayda ,karin, beste ,asya, aslı ,cemre ,gülper begendigim isimler arasinda .

oğlumun ismi CAN .erkek bebege isim bulmak cok zor gercekten.
2. bebegim kiz CANSIN koyucaz nasipse.

hastane kapi susumu ve lohusa anne kiz tac takimi yaptim.fakat ne yaptiysam buraya yukleyemedim.nasil yukleyebilirim.

Benim oğlum da Mete,kızı Beste mi koysam diyorum ama işte içime sinen yok hiç

Kızımın ismi rüyama girmişti "zeynep zeynep" diye Çağırınca rüyamda zeynep oldu :KK15: şimdi de eşim koymak istiyor kızım ben koyucam diyor beraber karar vericrkler artık ama kızım babasını istediğini kabul etmiyor şimdilerde dilinde Asya var benim de içime sindi ama eşim Asya Afrika diye dalga geçiyor  :sinirli::olamaz:
İpek ismi güzel ama kardeşim kaptı yoksa aklımdaydı benim de.

Eşlere kız ismi koydurmak sıkıntı,eski sevgilisini vs koyar haberin olmaz:sinirli:benim eşim de Zeynep dedi de güvenemedim evveli vardır diye

Benim ablam yılbaşında orda doğum yaptı. Dr’dan falan da memnun kaldı hastane de yeni zaten.

Bende isim bulamayanlardanım:işsiz:

Melis defne asya isimlerini beğeniyorum. İpek annemin ismi :KK68:

Ayrıca ismin anlamına ve enerjisine filan da netten bakmaya çalışıyorum. Önerilere açığım:KK24:
tanıdığım asyalar pek yaramaz defneler çok sakin eğer akrabalarda olmasa defne koyardim bende :)

Kızımın ismi rüyama girmişti "zeynep zeynep" diye Çağırınca rüyamda zeynep oldu :KK15: şimdi de eşim koymak istiyor kızım ben koyucam diyor beraber karar vericrkler artık ama kızım babasını istediğini kabul etmiyor şimdilerde dilinde Asya var benim de içime sindi ama eşim Asya Afrika diye dalga geçiyor  :sinirli::olamaz:
İpek ismi güzel ama kardeşim kaptı yoksa aklımdaydı benim de.
benim aklimda olan bir isim zeynep ayrica annemin ismide daha yeni hamileyken bi kizcocugu goruyorum senin kizinim diyor brnde benim kizim yok oglum var diyorum sonra da diyorum ki ismin ne benim kiximsan benim aklimdaki ismi soyle diyorum zeynep asya yim ben diuor bnde saskin saskin uyaniyorum nasip olursa zeynep gobek adinada asya koyacagim

Kizlar ben yine bi korkumu paylasagim sizinle. Ya ben surekli tedirginim. Bazen instada falan paylasimlari okuyorum. Bebegin kalbi durmus falan. Sizdede bu korku varmi nasil basediyorsunuz bu durumla. Artik bazen uykularimi kaciriyor ya ole bisi olursa diye. Bide zor hamile kaldim. Bu konuda biraz icimi rahatlatmaya ihtiyacim var o yuzden yaziyorum.

Kizlar ben yine bi korkumu paylasagim sizinle. Ya ben surekli tedirginim. Bazen instada falan paylasimlari okuyorum. Bebegin kalbi durmus falan. Sizdede bu korku varmi nasil basediyorsunuz bu durumla. Artik bazen uykularimi kaciriyor ya ole bisi olursa diye. Bide zor hamile kaldim. Bu konuda biraz icimi rahatlatmaya ihtiyacim var o yuzden yaziyorum.
Namaz, Kur'an, bol Dua

Merhaba; bircok devlet hastanesi epidural normal doğum yaptırmıyor. Bence bir araştır şimdiden.
Burada varmışta vazgeçtim ümitte iyi bir doktor buldum ona başlayacağım nasipse...özelde bildiğim sadece epidural anestezi ücreti ekstra alınıyor ?bilgisi olan varmı bu konuda?

Kızlar merhaba :)) aslında mart annesiyim ama sezeryan ikinci dogumum olacagı için subat 25gibi dogum yapacagım :)) bu gruptada olmak istedim :) birsey sorucam siz daha tecrübelisiniz 14. Haftada doktorum cinsiyetimize %100 erkek dedi ama yanılma olabilirmi diye düşündüm cok şükür bir kızım var oğlumda olsun cok istiyordum ama içime kuşku düştü bu kadar erken tarihte öğrenen ve kesin olan varmı? Sanki bu sene erkek senesi gibi cok var etrafta:))
Kesindir canım zaten ikinci gebelikmis ikincide hem daha erken hissedermissin hareketlerini hem de ciniyette daha cabuk ogrenilir benim 5.ay oldu ve yeni ogrendim kiz oldugunu:)bi ablam 13.haftada öğrendi erkek dendi ve erkek oldu hem erkekler bacak arası açık yatar ve daha çabuk gosterirmis kendini...Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim

Ay hesabı yapmıyor bu yüzden doktorlar. Ben son adet tarihinden hesaplıyorum. 9 mayıs mesela son adetim şuan 4 ay 9 gün diyorum ay hesabında. Normalde 18+6 günlük hafta olarakta.
Seninle son adet tarihimız aynı :) bende de 13 Şubat gösteriyor.ama doktorum 19 gün öncesi 10 gün sonrası dedi bugün sapma olursa yani...

Ben allaha sığınıyorum. Daha önce düşüğüm oldu. Üzüldüm ama isyan etmedim. Sonra yaşadıklarımdan sonra iyiki olmamış allahın bir bildiği varmış dedim.

Ben de 2 düşük 1 dış gebelik geçirmiş biri olarak söyleyeyim hiç kafama takmamaya çalışıyorum düşünmemeyi başarırsanız rahat edersiniz gebeliğin tadını çıkarabilirsiniz canlar herşey olacağına varır :KK55::KK15:

Peki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..

Peki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..
Dünyaya gelme amaçları bundan sonra sizin olan çocuk üzerine yorum yapmak. Ben şöyle diyorum kim olursa olsun, ben kimseye karısmam asla kimsede bana karısmasın.

Back
X