- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.081
Erkek olsaydı Oğuzhan düşünüyordum canım ya da Yiğithan :)Gunaydin kizlar ya hep kız ismi önerileri var erkek anneleri neler düşünüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek olsaydı Oğuzhan düşünüyordum canım ya da Yiğithan :)Gunaydin kizlar ya hep kız ismi önerileri var erkek anneleri neler düşünüyor![]()
Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorumErkek olsaydı Oğuzhan düşünüyordum canım ya da Yiğithan :)
Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorumErkek olsaydı Oğuzhan düşünüyordum canım ya da Yiğithan :)
Kayra cok guzel ama kuzenimde var canim yaaben rahatım valla. kızımın ismi efsun :) erkek olsaydı da kayra olacaktı :) daha evlenmeden belliydi :)
Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorumama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum
((
Kız asaf koyarım diyordum onu da simdi dogacak olan bebegine koydu kuzenim :)) anam sülale kalabalik olunca isim de bulunmuyor :)) bakalim icime sinen bir isim olmazsa sadece ömer koyacagim heraldeÖmer Asaf koy Faruk u koymamış olursun olmaz mı ki çok seviyorsan yani![]()
barış koy :)Kayra cok guzel ama kuzenimde var canim yaa
İnşallah bulursun canım bulamazsan Ömer de güzel :)Kız asaf koyarım diyordum onu da simdi dogacak olan bebegine koydu kuzenim :)) anam sülale kalabalik olunca isim de bulunmuyor :)) bakalim icime sinen bir isim olmazsa sadece ömer koyacagim heralde
Canim ben hiç sade zeytinyağı içmedim. Mide bulandırıcı bir şey mi?Canım aç karına 1 yemek kaşığı zeytinyağ iç bide yatarken iç doktorum önerdi anında etki etti
Ben canım. Sordum. Normal dedi ağrılar.ölçüm yaptı rahim ağzı.3,5 cm çıktı. 2.5 cm ve altı riskli dedikızlarrr bu vajinasında ağrı olan bir arkadaş vardı hanginizdiniz hatırlayamadım?devammı doktora sorabildinizmi bugünde bende başladı ansızın.
Benim kv dedi ipek de neymiş diye ipek böceği iste benim gibi hayvanseverden bi ipek böceği çıkardı dedim ki benim aşırı hayvansevmeme ayar olur kedi falan sevmez bilerek gıcıklık yaparak kapadım ağzınıPeki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..
cok tatli,ozellikle sapkasiinaa bayildim.tulum alirken onceligim sapkasina bakip almak oluyor.Oğluma ilk kez birsey alabildim şükür![]()
Duru DursunBu arada kızlar günaydın
Rüya da ki isimlerden konuşulmuş ay biz ipek diye konuşurken daha cinsiyet belli olmadan rüyamda kiraz bahçesindeyim ipek yerine kiraz koyalım kızımızın adini kiraz olsun cok güzel degil mi artık onun adı kiraz diyordumyanı rüyalar biraz bilinç altı olarak düşünüyorum simdi rüyada gordum diye kiraz koymayacagim çocuğun adini
tabi rüya da görüp içinize sinmesi de var bu isin
Bu arada duru ismini bizde düşünmüştük ama soyadımızla komik olur diye vazgeçtik
Duru dursun olacaktı
Derin ismini erkeğe düşündük
Kumsal ismini de cok severim bi arkadaş yazmış benim cok hoşuma gider
Bi arkadaşımda ferah ismini cok seviyor kızda fikir olabilir
Ama genel olarak tüm düşünülen isimler cok hoşuma gitti şubat anneleri olarak pek bi zevkliyiz masallah![]()
Canim boyutu büyük geliyor benim resimlerin de. Once fotoyu kirp ondan sonra yükleniyorcok tatli,ozellikle sapkasiinaa bayildim.tulum alirken onceligim sapkasina bakip almak oluyor.
bende resim yukleyemiyorum boyutu buyuk geliyor.beceremedim bi turlu
Ömer oğlumun adı çok seviyorum bende. Ben olsam ömer koyar yanına bir isim bulurum ama faruk olmaz. Kv yüzünden degilki sen ne koysan aynısını yapar.Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorumama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum
((
Ömer Asaf koy Faruk u koymamış olursun olmaz mı ki çok seviyorsan yani![]()