2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Erkek olsaydı Oğuzhan düşünüyordum canım ya da Yiğithan :)
Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorum:( ama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum :(((

Erkek olsaydı Oğuzhan düşünüyordum canım ya da Yiğithan :)
Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorum:( ama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum :(((

Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorum:KK43: ama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum :KK43:((

Ömer Asaf koy Faruk u koymamış olursun olmaz mı ki çok seviyorsan yani :KK64:

Ömer Asaf koy Faruk u koymamış olursun olmaz mı ki çok seviyorsan yani :KK64:
Kız asaf koyarım diyordum onu da simdi dogacak olan bebegine koydu kuzenim :)) anam sülale kalabalik olunca isim de bulunmuyor :)) bakalim icime sinen bir isim olmazsa sadece ömer koyacagim heralde

Peki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..
Benim kv dedi ipek de neymiş diye ipek böceği iste benim gibi hayvanseverden bi ipek böceği çıkardı dedim ki benim aşırı hayvansevmeme ayar olur kedi falan sevmez bilerek gıcıklık yaparak kapadım ağzını :D valla yorum yapanları tersliyorum ki bir daha konuşamıyorlar hiç önemseme cocuk senin çocuğun istediğini koy canim kim ne derse desin
Ayrıca bilge cok güzel bi isim bilmiş olsun bilgili bilge bi insan olsun ne güzel bilmişlik kötü bsy degil ki bunun neresine takılmışlar insanlar bos olup bilmişlik taşlıyor o ayrı ama bunla alakası Yok ki illa bsy söylemek icin söylemişler şahsen ben çocuğumun bilgili bilge bilmiş olmasını tercih ederim
Sende ne güzel bilge kişilik olacak kızım der geçersin

Son düzenleme:
Bu arada kızlar günaydın
Rüya da ki isimlerden konuşulmuş ay biz ipek diye konuşurken daha cinsiyet belli olmadan rüyamda kiraz bahçesindeyim ipek yerine kiraz koyalım kızımızın adini kiraz olsun cok güzel degil mi artık onun adı kiraz diyordum :D yanı rüyalar biraz bilinç altı olarak düşünüyorum simdi rüyada gordum diye kiraz koymayacagim çocuğun adini :D tabi rüya da görüp içinize sinmesi de var bu isin
Bu arada duru ismini bizde düşünmüştük ama soyadımızla komik olur diye vazgeçtik
Duru dursun olacaktı :D
Derin ismini erkeğe düşündük
Kumsal ismini de cok severim bi arkadaş yazmış benim cok hoşuma gider
Bi arkadaşımda ferah ismini cok seviyor kızda fikir olabilir
Ama genel olarak tüm düşünülen isimler cok hoşuma gitti şubat anneleri olarak pek bi zevkliyiz masallah :KK200:

Bu arada kızlar günaydın
Rüya da ki isimlerden konuşulmuş ay biz ipek diye konuşurken daha cinsiyet belli olmadan rüyamda kiraz bahçesindeyim ipek yerine kiraz koyalım kızımızın adini kiraz olsun cok güzel degil mi artık onun adı kiraz diyordum :KK70: yanı rüyalar biraz bilinç altı olarak düşünüyorum simdi rüyada gordum diye kiraz koymayacagim çocuğun adini :KK70: tabi rüya da görüp içinize sinmesi de var bu isin
Bu arada duru ismini bizde düşünmüştük ama soyadımızla komik olur diye vazgeçtik
Duru dursun olacaktı :KK70:
Derin ismini erkeğe düşündük
Kumsal ismini de cok severim bi arkadaş yazmış benim cok hoşuma gider
Bi arkadaşımda ferah ismini cok seviyor kızda fikir olabilir
Ama genel olarak tüm düşünülen isimler cok hoşuma gitti şubat anneleri olarak pek bi zevkliyiz masallah :KK200:
Duru Dursun:D cok havalıymis:D bizim soyadimiz da Erdoğan. Bebegin adını Recep Tayyip koysak haberlere gazetelere çıkardık heralde :D neyse ki koymicaz:))

Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorum:KK43: ama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum :KK43:((
Ömer oğlumun adı çok seviyorum bende. Ben olsam ömer koyar yanına bir isim bulurum ama faruk olmaz. Kv yüzünden degilki sen ne koysan aynısını yapar.

Back
X