- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.101
Öyle mi çok güzel isim canım adıyla yaşasın :)Oğlumun adı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi çok güzel isim canım adıyla yaşasın :)Oğlumun adı
Aynen canim ya baska hic bir isim icime sinmiyor. Faruk olmayacagi kesin.. Kimsenin egosunu tatmin edemem. Ben ömer dedim kaynanam ömer faruk a çevirdi evli ve uzun dilli görümcem kayinpederin ismini ekledi izzet faruk dedi.. Uhh dedim coştu millet doğuran ben ama ismini koyan çok... Ay sinirlerim gerildi yine bakÖmer oğlumun adı çok seviyorum bende. Ben olsam ömer koyar yanına bir isim bulurum ama faruk olmaz. Kv yüzünden degilki sen ne koysan aynısını yapar.
Ayni problem canim persembe bana duphalac surup ve fitil verdi. Surup gunde iki 1 hafta kullanilacak,fitil de griserin fitil gunde 2 en fazla. Faydasi oldu mu dersen eh yani daha pek bisey goremedim.Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi
Ayni problem canim persembe bana duphalac surup ve fitil verdi. Surup gunde iki 1 hafta kullanilacak,fitil de griserin fitil gunde 2 en fazla. Faydasi oldu mu dersen eh yani daha pek bisey goremedim.Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi
Ben de yapayim bunu. Ilac pek ise yaramadi sankiCanım aç karına 1 yemek kaşığı zeytinyağ iç bide yatarken iç doktorum önerdi anında etki etti
Bizim daha cinsiyet kesinlesmedi ama yuzde 80 erkek dedi.erkek olursa Ali ya da Kerem dusunuyorum.Ya ben aslinda ömer koymustum en sevdigim isimdir hala daha vazgeçemiyorumama yüksek egolu kaynanam bütün Türkiye çapina duyurdu torunumun adini ömer faruk koydum diye.. Ben de vazgeçtim benim karnimdaki bebegi düşünmeden beni bu kadar üzen insanin istedigini yapmayacagim.. Baska hic bir ismi de sevemiyorum
((
Evet bu iki ismi de çok severim. Hatta benim memleketimde Kerem Ali Dagi diue cok büyük bir dag var yaylalar var uzerinde :)) oradan da hep sevmisimdir kerem ali ismini.. Bir daha oglum olursa da bu ismi koymayi düşünüyorum:)Bizim daha cinsiyet kesinlesmedi ama yuzde 80 erkek dedi.erkek olursa Ali ya da Kerem dusunuyorum.
Çınar Poyraz koyucaz sanırım biz canım ama tek isim mi çift isimmi konusu devam ediyor.Gunaydin kizlar ya hep kız ismi önerileri var erkek anneleri neler düşünüyor![]()
Bir de miraç ismi takiliyor son zamanlarda aklimaÇınar Poyraz koyucaz sanırım biz canım ama tek isim mi çift isimmi konusu devam ediyor.
Etrafımda olmasa koymayı dusundugum isimlerde oldu emir, demir, bulut , kerem vb
Canim ben hiç sade zeytinyağı içmedim. Mide bulandırıcı bir şey mi?
Kızlar mrb. Dün aracımla bir trafik kazası geçirdim. Bende çok şükür birşey yok, aracımda hasar var sadece. Geçtiğimiz hafta sonu da evde iki kez sırt üstü düşme tehlikesi geçirmiştim, sağa sola çarpıp tutunarak düşmemi engelledim. Dün de kaza olayını yaşayınca nazar olduğunu düşünüyorum. Başımdan ekmek tuz geçirmek istiyorum ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ailemde benden kmlerce uzakta onlara söyleyip onları üzmek istemiyorum. Bilen birisi beni yönlendirip yardımcı olabilir mi lütfen?![]()
Ben oğluma Yusuf göktuğ koyacaktım sonradan degıstırdım miraç göktug koydum ama çok hoşuma gitmişti Yusuf göktuğ ve suan göktug ismi kullanılıyorAh kızlar bana da bir fikir verin eşim yusuf olsun diyor kayınbabamın adı ve her yerde söyleyip durduğu için onlarda bekliyorlar artık yanına bir isim koy diyor eşim ama benim sevdiğim isimler yanına hiç yakışmıyor ve iki isim fikrine hep karşıydım bu zamana kadar ondan şimdi kabullenemiyorum herhalde. Geçen gün arkadaşım yusuf ayaz ı önerdi ama kullanılmayacak ikinci bir ismi neden koyayım ki diyorum
Cok geçmiş olsun canim ekmek olayını bilmem de kendine 7şer kez nas-felak oku.. Ve üzerinde ayetel kürsi olan cevşen taşıKızlar mrb. Dün aracımla bir trafik kazası geçirdim. Bende çok şükür birşey yok, aracımda hasar var sadece. Geçtiğimiz hafta sonu da evde iki kez sırt üstü düşme tehlikesi geçirmiştim, sağa sola çarpıp tutunarak düşmemi engelledim. Dün de kaza olayını yaşayınca nazar olduğunu düşünüyorum. Başımdan ekmek tuz geçirmek istiyorum ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ailemde benden kmlerce uzakta onlara söyleyip onları üzmek istemiyorum. Bilen birisi beni yönlendirip yardımcı olabilir mi lütfen?![]()