- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.181
Günaydın anneler, e bebek ye de zıbınlar 5 ila 8 tl arası bilginiz olsun.. english home da da vardı orda da 6 tl, yarım ve kolsuzlar.. bunlardan kaçar tane almak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kış bebişleri ya uzun kollu daha iyi olur sankiGünaydın anneler, e bebek ye de zıbınlar 5 ila 8 tl arası bilginiz olsun.. english home da da vardı orda da 6 tl, yarım ve kolsuzlar.. bunlardan kaçar tane almak lazım
Araba olarak ne aldınız. Ben daha karar veremedimGünaydın kızlar bizde şimdilik bebek arabası karyolası yenidoğan bezi ıslak mendil aldık
Artık kıyafet alma zamanı geldi sanki![]()
O zaman da kat kat gitmiş olacak, diyorlar. Malum üstüne bir kat daha.. üzerine yelek ..Kış bebişleri ya uzun kollu daha iyi olur sanki
Evinizin sıcaklığına bağlı canım merkezi sistem ise çok sıcak olur bizim merkezi değil o yüzden ben her odayı açmıyorum yatak odası ve salonun doğalgazını açıyorum kışları yoksa fatura uçuyor :)) 1.kat bir de bnm o yüzden serin olabiliyor farklılık gösterir yani :)O zaman da kat kat gitmiş olacak, diyorlar. Malum üstüne bir kat daha.. üzerine yelek ..
Gule gule kullansin minik.Bizim daha bebek yokken ilk aldigimizda buydu
BEBELİKTEN ÖĞRENSİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ :)
Kızlar ben geldim, tatil bitti evimize geldik hooop diye kış ayına dalış yaptık resmen :)
Herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Yarın akşam da ayrıntılı randevumuz var, heyecan ve stres modundayım yine![]()
selam canimİnşallah emerler bu sefer canım zorlanmadan![]()
Prof daha iyi canim daha iyi anlar diye düşünüyorum benim kendi doktorun Prof kendi baktı dışardan gelende çoktu icin rahat olsun Prof daha iyi hem diğer seyler içinde bakmış olur bende ayrıca devlet hastanesinden Çarşamba'ya randevu aldım kan vs vereyim 2. Bi görüş olsun bir de fetal eco ya baktırayım diye bakalım ne olacakKızlar ayrıntılı ultrasona prof.lar bakar mı ?
Doktorumun bana ayrıntılı için önerdiği doktor prof muş şimdi öğrendim ben op.dr dan randevu almıştım sizce doktor plesanta aşağıda olduğu için mi prof önerdi yani ona göre randevumu değiştirip proftan alıcam ?? Aklım karıştı ya![]()
Aras bence cok hoş bi isimBende isim konusunda çok kararsızım Abdullah Aras biraz yakın geliyor sizce nasıl
İki oğlum var ikiside iki isimli biz iki isimlerini de kullanıyoruz. İsimlerini ben koydum seve seveee kullanıyorum
Bende oluyor o gün olmasa bile birkaç gün sonra önüme geliyor hamilelik iste Allah yüzümüze bakıyor :)Kızlar size de oluyor mu canım bişey istiyor mesela önemsemiyorum kimseye demiyorum sonra ben hiç demeden annem eşim ya da babam o şeyi alıp getiriyor bir şekilde beni buluyor canımın istediği hamileliğimin başından beri böyle çok ilginç tesadüf valla ya![]()
Tüm bu soruların cevabı bütçeye bağlı açıkçası..araba olarak ben baston almıycam travel sistem alıcam.bastonlar iki elle itmek gerekiyor, travel sistemlerde tek elle kullanılabiliyor.çok araştrdık araba olayını peg perego da karar kıldık ama fiyat biraz pahalı 3000lira en son model olan.geçen yılın modelide gayet güzel oda 2400 indirime girmiş.bunun dışında mamas papas urbo2 die bi marka var oda çok iyi ama puset dahil değil gerçi kampanya vardı pusette verşyolardı ebebekte bi ara. Bunlar dışında iyi olarak duyduğum bi kaç marka var concord, cadillac, chicco urban..bunlarıda incele.annende kalmak için minik beşikler var 450lira civarı ama 6ay kullanılıyo ondan alabilirsin.kendi evinede oda yapacakmısın yoksa sadece yatakmı alacaksın bu önemli.eğer oda düşünüyorsan çilek mobilyanın bebek odaları uygun ve güzel.büyüyen beşikli alırsan 7-8yaşına kadar kullanabilirsin.var mı başka soruArkadaşlar bebek arabasi ve yatağı konusunda çok kararsizim. Hiç anlamıyorum. Önerebileceğiniz marka model vs varsa hayır duamı alırsınız :) bu arada yatak için park yatak mi daha mantıklı yoksa ahşap karyola mi? Bebek arabası icin de baston tarzı olanlar ilk başlarda uygun olmuyor mu acaba? Kafamda deli sorular. Bir de ailemin yanında uzun süre kalmayı planlıyorum bu durumda da orada da beşik lazım ama oraya ne tarz alsam portatif bişeyler düşünüyorum ama işte hiç net değilim.