2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın anneler, e bebek ye de zıbınlar 5 ila 8 tl arası bilginiz olsun.. english home da da vardı orda da 6 tl, yarım ve kolsuzlar.. bunlardan kaçar tane almak lazım

Günaydın kızlar bizde şimdilik bebek arabası karyolası yenidoğan bezi ıslak mendil aldık :emir_bebek:
Artık kıyafet alma zamanı geldi sanki:KK76:

O zaman da kat kat gitmiş olacak, diyorlar. Malum üstüne bir kat daha.. üzerine yelek ..
Evinizin sıcaklığına bağlı canım merkezi sistem ise çok sıcak olur bizim merkezi değil o yüzden ben her odayı açmıyorum yatak odası ve salonun doğalgazını açıyorum kışları yoksa fatura uçuyor :)) 1.kat bir de bnm o yüzden serin olabiliyor farklılık gösterir yani :)

Arkadaşlar bebek arabasi ve yatağı konusunda çok kararsizim. Hiç anlamıyorum. Önerebileceğiniz marka model vs varsa hayır duamı alırsınız :) bu arada yatak için park yatak mi daha mantıklı yoksa ahşap karyola mi? Bebek arabası icin de baston tarzı olanlar ilk başlarda uygun olmuyor mu acaba? Kafamda deli sorular. Bir de ailemin yanında uzun süre kalmayı planlıyorum bu durumda da orada da beşik lazım ama oraya ne tarz alsam portatif bişeyler düşünüyorum ama işte hiç net değilim.

Kızlar ben geldim, tatil bitti evimize geldik hooop diye kış ayına dalış yaptık resmen :)

Herkesin keyfi yerindedir inşallah.

Yarın akşam da ayrıntılı randevumuz var, heyecan ve stres modundayım yine :KK17:

Kızlar ben geldim, tatil bitti evimize geldik hooop diye kış ayına dalış yaptık resmen :)

Herkesin keyfi yerindedir inşallah.

Yarın akşam da ayrıntılı randevumuz var, heyecan ve stres modundayım yine :KK17:

Hoşgeldin canım yarın da güzel haberler al inşallah :nazar:

Benim de bir ayrıntılı günüm belli olaydı salı günü 23. Haftaya başlıcam :işsiz:

Kızlar ayrıntılı ultrasona prof.lar bakar mı ?

Doktorumun bana ayrıntılı için önerdiği doktor prof muş şimdi öğrendim ben op.dr dan randevu almıştım sizce doktor plesanta aşağıda olduğu için mi prof önerdi yani ona göre randevumu değiştirip proftan alıcam ?? Aklım karıştı ya :KK64::KK64:
Prof daha iyi canim daha iyi anlar diye düşünüyorum benim kendi doktorun Prof kendi baktı dışardan gelende çoktu icin rahat olsun Prof daha iyi hem diğer seyler içinde bakmış olur bende ayrıca devlet hastanesinden Çarşamba'ya randevu aldım kan vs vereyim 2. Bi görüş olsun bir de fetal eco ya baktırayım diye bakalım ne olacak

Bende isim konusunda çok kararsızım Abdullah Aras biraz yakın geliyor sizce nasıl

İki oğlum var ikiside iki isimli biz iki isimlerini de kullanıyoruz. İsimlerini ben koydum seve seveee kullanıyorum
Aras bence cok hoş bi isim
Kızlar size de oluyor mu canım bişey istiyor mesela önemsemiyorum kimseye demiyorum sonra ben hiç demeden annem eşim ya da babam o şeyi alıp getiriyor bir şekilde beni buluyor canımın istediği hamileliğimin başından beri böyle çok ilginç tesadüf valla ya :kahve:
Bende oluyor o gün olmasa bile birkaç gün sonra önüme geliyor hamilelik iste Allah yüzümüze bakıyor :)

Merhaba kızlar iyi pazarlar eşimle bugün kızımıza alış verise gittik h&m den dolu şey aldım eşim resmen sömürdü:KK70: dur diyorum ayına bak bi aman olsun olsun nasıl olsa giyer diyo önüne geleni sepete attı o attı ben ardından aylarına bakıp dolandım hele i love dad yazanları bi sepete atışı vardı görmeniz lazım gülmekten yıkıldım elinde olsa üniforma gibi giydirip çıkarmayacak üstünden i love dad yazanları valla dedim sen böyle alırsan bu kız pek bi şımarık olur ben ona kıyamam alırım ki ne istese diyo aha dedim şimdiden nanayi yedik :KK70:
Bu arada gecen arkadasım eliz düşünüyordu bebeğinin ismine demiştin bebis erkekmiş bende erkek olursa ediz düşünüyordum bunu eşimle paylaştım dedim belki ikinci de erkek olur eliz ediz güzel olmaz mi demiştim birkaç gün önce güzel demisti dun bi tanıdıkları gelmiş kızıyla adı eliz bizim ki asık olmuş tabi bebeğe şimdi de ipek yerine eliz mi olsa demeye başladı kafalar karışık anliycaginiz iki isimde hiç sevmiyorum eşimde sevmiyor iki şekilde de koymak istemiyoruz ama elizi de kime sorsam oda cok güzel kararsız kaldık diyorlar benim de ismim ekin ablamın evrim e den gidelim eliz olsun da diyor evdekiler annem ipek böceğim o Benim diyor hala allak bullak oldum :)
Anlamına baktım cok değişik anlamları var o yüzden de farklı anlamları olduğu icin tereddütte kaldım kişiliği karışık olur mu diye cunku insanın isminin anlamını taşıdığına inanıyorum
Ay cok konuştum yine bunlarin hepsi kafa karışıklığı :KK70: mazur görün kızlar
Cicileri diğer başlıkta paylaşacağım bakalım beğenecek misiniz

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebek arabasi ve yatağı konusunda çok kararsizim. Hiç anlamıyorum. Önerebileceğiniz marka model vs varsa hayır duamı alırsınız :) bu arada yatak için park yatak mi daha mantıklı yoksa ahşap karyola mi? Bebek arabası icin de baston tarzı olanlar ilk başlarda uygun olmuyor mu acaba? Kafamda deli sorular. Bir de ailemin yanında uzun süre kalmayı planlıyorum bu durumda da orada da beşik lazım ama oraya ne tarz alsam portatif bişeyler düşünüyorum ama işte hiç net değilim.
Tüm bu soruların cevabı bütçeye bağlı açıkçası..araba olarak ben baston almıycam travel sistem alıcam.bastonlar iki elle itmek gerekiyor, travel sistemlerde tek elle kullanılabiliyor.çok araştrdık araba olayını peg perego da karar kıldık ama fiyat biraz pahalı 3000lira en son model olan.geçen yılın modelide gayet güzel oda 2400 indirime girmiş.bunun dışında mamas papas urbo2 die bi marka var oda çok iyi ama puset dahil değil gerçi kampanya vardı pusette verşyolardı ebebekte bi ara. Bunlar dışında iyi olarak duyduğum bi kaç marka var concord, cadillac, chicco urban..bunlarıda incele.annende kalmak için minik beşikler var 450lira civarı ama 6ay kullanılıyo ondan alabilirsin.kendi evinede oda yapacakmısın yoksa sadece yatakmı alacaksın bu önemli.eğer oda düşünüyorsan çilek mobilyanın bebek odaları uygun ve güzel.büyüyen beşikli alırsan 7-8yaşına kadar kullanabilirsin.var mı başka soru;)

Bu arada kızlar rasyosyon demişken kopegim rotgen çekilirken farkında olmadan onu da tutabilmek icin girdim rotgen odasına çıkınca yazıyı gordum ama is isten geçmişti bir kereden bsy olmaz sanırım degil mi
Bir de xr cihazları var su avm girerken olan cihazlar onlardan geçiyordum ama arkadasım geçme dedi siz geçiyor musunuz ondan cok mu etkili acaba bu kadar da pinpirikli biri değilim ama cidden zararlı mi bilmiyorum o cihazlardan geçmek

Back
X