- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.221
Insallah guzel haberlerini alacagiz yarin, hic merak etmeee:)
İnşallah canım, çok teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah guzel haberlerini alacagiz yarin, hic merak etmeee:)
bu sefer benden öndesin benim ki 10 ekim :)
Şimdi doktorumun asistanıyla görüştüm aslinda zararlı tabi ki ama bir defadan bsy olmaz telaşlanmayın yarın hocama ileteceğim demişRöntgen zararlı canım, ama arkadaşım 4.ayında hamile olduğunu fark etti. Ve diş hekimi olduğu için 4 ay her gün röntgen çekmişti. Çok şükür hiç de bir şey olmadı.
Avmlerdeki cihazlarda ise hiç bir şey olmaz, bir dönem İş olarak da yaptığım için net söyleyebiliyorum. Ama geçmek zorunda değilsin, yandan geçebilirsin.
valla ben watsonsdan aldım. duştan sonra kakao yağı günlük olarakta bebe yağı sürüyorum.Soğuk pres mi alayım normal mi alayım
Onu deneyim bir de valla sürüyorum 2 saat sonra yine kuruyum
yine aklıma geldi yine kızdım bakSeninki ertelenince 1 hafta girdi araya :)
Ahmet ismini bende severim güzelmiş adıyla yaşasın :)Benimde oğlumun biri Ahmet Tuna
Cok geçmiş olsun canim ekmek olayını bilmem de kendine 7şer kez nas-felak oku.. Ve üzerinde ayetel kürsi olan cevşen taşı
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
Tuz konusunu tam bilmiyorum ama gerekirse anneme sorar yazarım sana.
Geçmiş olsun canım sadaka ver
Cok gecmis olsun,en iyi sey dua etmek ve kimseye fazla biseyini anlatmamak
yine aklıma geldi yine kızdım bakgözü kör olmayasıca doktor.
Dr Banu çiftçi instagramda sayfası da var, xr cihazından geçti hamile bir bayanla avm de, özellikle video çekmişti, zararlı olmadığına dair.. gönlünü ferah tut..Bu arada kızlar rasyosyon demişken kopegim rotgen çekilirken farkında olmadan onu da tutabilmek icin girdim rotgen odasına çıkınca yazıyı gordum ama is isten geçmişti bir kereden bsy olmaz sanırım degil mi
Bir de xr cihazları var su avm girerken olan cihazlar onlardan geçiyordum ama arkadasım geçme dedi siz geçiyor musunuz ondan cok mu etkili acaba bu kadar da pinpirikli biri değilim ama cidden zararlı mi bilmiyorum o cihazlardan geçmek
Hemen ev adresini yolla sanada alip bir tane yollayayim canimİşte bunu çok beğendim :)
Ahmet ismini bende severim güzelmiş adıyla yaşasın :)
Hemen ev adresini yolla sanada alip bir tane yollayayim canim
https://www.morhipo.com/kampanya/detay/18449655/62629/locopop-lpcaw16ts0035-cute-kk-tshirt
kızlar ben bayıldım almak isterseniz siz de bakın :)))
Ozaman ya park yatak alıcaksın yada büyüyen beşik:)Çok teşekkür ederim büyük ölçüde kafamda netlesti şu an :) oda düşünmüyorum şimdilik, 3 yaşından sonra inşallah. Ben park yatak düşündüm ama kullanışlı olur mu sence? Araba için de dediğin markalara bakıcam kullanışlı olsun da zaten oda falan işine girmeyeceğim için arabanın fiyatını çok kafaya takmıyorum iş görmesi önemli benim için.
Dr Banu çiftçi instagramda sayfası da var, xr cihazından geçti hamile bir bayanla avm de, özellikle video çekmişti, zararlı olmadığına dair.. gönlünü ferah tut..