2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar malum benim kuku ağrım kasık agrım vardı bugün kuu agrım baldır agrısıyla bas gosterdı sanki bacak için kasılıyor gibi kalkarken ederken acaba su kalsüyum eksikliğinden olan kasılmalardan mı bilemedim carmsaba devlet doktoruna da gıdıcem kalsıyuma baktırıyım diyorum bu tarz kaslmaları olan oldu mu sonra kalsıyum alınca geçen
Kalsıyum ya da magnezyum olabilir canım cunku benimde oluyor doktora sorduğumda magnezyum alımını arttır dedi onu içince iyi geliyor

Bebek kiyafeti için hangi markalari tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar? Daha ziyade şöyle orijinal kıyafetler satan magazalar biliyor musunuz?

Kızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi biz ilçe de oturduğumuz için taze balık bulamıyoruz kontrole Gaziantep'e gittiğimizde migrostan balık almıştık iki çeşit buzluğa atmıştım bir çeşidini hemen 2 gün sonra filan pişirmiştim bugün diğer çeşidi pişirin ve eşim yeme dedi ne olur ne olmaz filan dedi bende güzelim balığı yemedim yarım tane yedim ve kalanı komşu ya verdim bu şekilde dondurulmuş balık tüketen var mı aranızda. Bu şekilde yapmazsam da hiç yiyemeyeceğim demektir sadece alabalık var burada

Bebek kiyafeti için hangi markalari tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar? Daha ziyade şöyle orijinal kıyafetler satan magazalar biliyor musunuz?

ben mothercare i çok seviyorum. bir de ingilterenin next diye bir markası var, çok güzel şeyler oluyor ve bazen türkiye ye ücretsiz kargo yapıyordu.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi biz ilçe de oturduğumuz için taze balık bulamıyoruz kontrole Gaziantep'e gittiğimizde migrostan balık almıştık iki çeşit buzluğa atmıştım bir çeşidini hemen 2 gün sonra filan pişirmiştim bugün diğer çeşidi pişirin ve eşim yeme dedi ne olur ne olmaz filan dedi bende güzelim balığı yemedim yarım tane yedim ve kalanı komşu ya verdim bu şekilde dondurulmuş balık tüketen var mı aranızda. Bu şekilde yapmazsam da hiç yiyemeyeceğim demektir sadece alabalık var burada

buralarda mevsim açıldığı için tazesini bulabiliyorum canım ama yerine olsam dondurulmuşu yerdim sanırım. sonuçta bozulmuyor ki.

buralarda mevsim açıldığı için tazesini bulabiliyorum canım ama yerine olsam dondurulmuşu yerdim sanırım. sonuçta bozulmuyor ki.
Bende öyle düşündüm sonuçta eti de buzlukta donduruyor sonra tüketiyor uz ama ne bileyim eşim içime kurt düşürdü bende memleketimde olsaydım taze taze alırdım ne guzel bundan başka çarem yok şu an ama doktora mı sorsam diyorum daha çok var gitmeme mesaj mı atsam saçma mı olur böyle bir sey sormak

Ikea dan gulliver beşik alacağım ben sanırım Kızlar bir de hemnes 8 çekmeceli şifonyer uugun bir şeyler arayanlar bakabilir..böyle düşünüyorum ama tabi buralarda ikea yok kardeşim izmir den bakacak ben de internetten sipariş vereceğim mecbur hem uygun hem çok sade çocuğu sürekli park yatakta yatırmak içime sinmiyor bir türlü

Kızlar sabahtan beri basında şiddetli ağrı var midem de bulaniyordu.acile gittim ogleden sonra tansiyon falan normalmış parolun serumu veriyim dedi Dr istemedim. Ama suan dayanamıyorum parol veya minoset icebilirim demi içen oldu mu aranizda

nJ21Xl.png

İhtiyaç listemiz bitti kızlar hepsini tamamladık bebek bezini son ay alıcaz. Bebek arabasıyla oda takımıda hazır Cinsiyetimizde netleşti artık kıyafetlerini alıp bide odasını hallettim mi ben doğuma hazırm:anneadayı::anne:

Ben acayip catlamisim kızlar karnımın altında olunca ve eski çatlaklarım olunca fark etmedim ama kasıntı olunca telefonla baktım ki almış basını gitmiş halbuki Hindistan cevizi yağı da kullanıyordum cildim zaten kuru yırtılmış gitmiş ne yapacam ben daha fazlası olmasın diye Hindistan cevizi yağı fayda etmiyor belliki

Bende çatlamaktan korkuyorum. Karnım büyük değil benim ama büyüyor ve benim bacaklarım kalçam taa ortaokulda çatlamıştı:KK57: deri müsait yani.

eliz ve ipek arasında kaldık iyi mi kime sorsam ikisi de harika diyor :)
kafalar karışık

Eşim de bir ara eliz ismine takmıştı. Sonra görümcem eliz, elizabeth’in kısaltılmışı gibi dedi vazgeçti:eek:

Bende öyle düşündüm sonuçta eti de buzlukta donduruyor sonra tüketiyor uz ama ne bileyim eşim içime kurt düşürdü bende memleketimde olsaydım taze taze alırdım ne guzel bundan başka çarem yok şu an ama doktora mı sorsam diyorum daha çok var gitmeme mesaj mı atsam saçma mı olur böyle bir sey sormak

Ben aklıma geleni soruyorum canım, sor ne olacak.

Kızlar ben bu kilo işini takıntı yaptım galiba. Günlük kalori miktarım 1200-1500 filandır. Tatlı olarak da meyve tüketiyorum. Şekerli ve ekmek mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. Ama hızlı kilo alıyorum sebebini anlayamadım. Eşime söylüyorum, hamile olduğundan olabilir mi deyip benimle dalga geçiyor:mad:

19eylülde son kontrolde aç şekilde 58dim tam. Şimdi aynı şekilde açken 59.2 çıkıyorum. Ayrıntılı ultrasonum 20ekimde. Daha 18gün var. Aya vurduğum zaman bu hızla giderse 2.5kilo filan alırım:mad: Dr da 1 veya 1.5kilo normal demişti. Yürüyüşlere de başladım. Acaba bu zamanlara özgü bi şey mi bu? Sizler bu aralar nasılsınız kilo konusunda?? Rüyama bile girdi ya:KK34:

Kızlar sabahtan beri basında şiddetli ağrı var midem de bulaniyordu.acile gittim ogleden sonra tansiyon falan normalmış parolun serumu veriyim dedi Dr istemedim. Ama suan dayanamıyorum parol veya minoset icebilirim demi içen oldu mu aranizda
Parolle kankayim ben su aralar. Gunde 4 taneye kadar icebiliyorsun.

Back
X