2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sleepy almayı düşünüyorum, kuzenlerim kullanıyorlar cok memnunlar. Ben de araştırdım primaya en yakin, pamuk ve Türk malı vb. Gibi sebeplerle aklıma yattı En azından sleepy yi deneyerek başlayacağız . Sonrası bebeğin cildine göre değişebilir diyor herkes. İlk etap içinde yeni doğan iki paket dendi bana .
Hiç duymamıştım. Bi bakıp deneyeyim bende

Armada ve kentpark avm de varmis canim :) ben internetten aldim eskisehirde olmadigi icin. Kalitesi iyi ürünlerin.
beni çok pis günaha soktun yaaa bayıldım hepsine şuan alacaklarım 500 falan tutar her halde :) eşimle en yakın ark attım aşık oldular ve setler uygun hırkalı olanlar falan 70 tl biz 3 lü zıbına hm de 40 lira verdik bana cok uygun geldi
kışın giydirecek bir şey bulmakta zor ve ayrı ayrı alınca da pahalı olacağından setler mantıklı geldi bana
haftasonu kentparka uçarak giderim ben :KK70:

çok sağol canım

Anladım canım çok sağol aklımda olsunlar hiç dikkat etmemisim bugüne kadar heralde isim olmadığı için...Hamile olunca insan arayışa giriyormus :) kendime de bi hamile giyim bulsam tamam...beşik kuzen alacak hediye arabada diğer kuzen verecek kullanmiyo ana kucagi bebek arabasi parcasi puset falan varmış gogus pompasi da verecek...annemle babam ufak tefek şeyleri alacaklar bize gardrop sifonyer hali avize gece lambası ufak tefek aksesuarlar kalıyo oda için benim için üç beş hamile kıyafeti hastahane pijamasi hastahane çantası için lazım olacaklar göğüs Pedi vs. bebek için de giysi battaniye yenidogan malzemeleri işte bez biberon emzik ateş ölçer vs...odayı da erkenden boyayalim diyorum koku çıksın bir an önce...
Aynen bence de hep normalden yanaydım zaten ve epidural istiyorum sezeryanda bir sürü dikiş oluyo...kızım çok kilolu olursa düşünürüm ancak sezeryanı birde zorunlu durumlarda tabi...diyorum bi kere olcak zaten bi kere cekicem o acıyı yani olcak bitecek sıkarım disimi napayım :)
Canım bazı şeyler bakış açısına bağlıdır. Sürekli doğum sancısı abovvvv diye duyduğumuz için çok acı çekeceğimize şartlıyoruz kendimizi. Benim vücudum çok esnektir. Doktor ohoooo çok rahat yaparsın sen normal doğumu demişti. Ben o gazla 17 saat sancı çektim. İlk 15 saate kadar acıya odaklı değildim oğlum gelecek diye çok sevinçliydim pek acıdığını söyleyemem. Ama son 2-3 saat yoruldum sanırım bide çok uykusuzdum 3 gündür. Doktor istersen bide suni sancı verelim dedi komşum suni sancıyı okadar kötü anlattıki aslaaaaa dedim. Sezeryan oldum. Ki o kumşum sezeryanı da felaket kötüledi. Negatifliktdn uzak kalınmalı çünkü sezeryan da çok kötü bir doğum değil. Ama normal doğum ondan çok daha sağlıklı tabi

beni çok pis günaha soktun yaaa bayıldım hepsine şuan alacaklarım 500 falan tutar her halde :) eşimle en yakın ark attım aşık oldular ve setler uygun hırkalı olanlar falan 70 tl biz 3 lü zıbına hm de 40 lira verdik bana cok uygun geldi
kışın giydirecek bir şey bulmakta zor ve ayrı ayrı alınca da pahalı olacağından setler mantıklı geldi bana
haftasonu kentparka uçarak giderim ben :KK70:

çok sağol canım
Evet fiyatlari iyi. Ama eger begendigin cok sey varsa netten bak online alışverişte 250 liraya 50 lira indirim kampanyasi vardi. Ondan faydalanirsin. Magazada aynisi gecerlimi bilmiyorum.

hangi mğza acep?
carter's bebek kıyafetleri canım netten bak bayılacaksın süper şeyler var
Evet fiyatlari iyi. Ama eger begendigin cok sey varsa netten bak online alışverişte 250 liraya 50 lira indirim kampanyasi vardi. Ondan faydalanirsin. Magazada aynisi gecerlimi bilmiyorum.
tmm canım gidip bakayım aynı fıyatlar değilse netten alırım beden bakmıs olurum bi elle test eder sonra sipariş veririm olmadı suan için 3-6- alayım diyorum kışlıkları sonra yazlık alırım artık

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkeseeeee.Bu iki gündür saçma saçma yerlerimde hafif hafif sancılar oluyor geçiyor heralde artık rahim ve bebek büyüdükçe yer açıyor.Bu şekilde olan varmı??

hangi mğza acep?
Carters canım :) bende Homely_angel Homely_angel dan ogrendim magazayi :)

carter's bebek kıyafetleri canım netten bak bayılacaksın süper şeyler var

tmm canım gidip bakayım aynı fıyatlar değilse netten alırım beden bakmıs olurum bi elle test eder sonra sipariş veririm olmadı suan için 3-6- alayım diyorum kışlıkları sonra yazlık alırım artık
3 6 kislik buyuk degilmi kiz. Cocuk 4. Ayina girdiginde haziran olacak nerdeyse.

Carters canım :) bende Homely_angel Homely_angel dan ogrendim magazayi :)

3 6 kislik buyuk degilmi kiz. Cocuk 4. Ayina girdiginde haziran olacak nerdeyse.
sana bişi diyeyimmi. ben oğlumda çok az 0-3 ay kullandım. iri değildi aslında. 3630 gr 51 cm doğdu. ama mübarekler küçülüverdiler. s0nraki aylarda da hep büyük aylarınkini aldım. pazarlama taktiği mi diyorum bazen. bilerek küçük kalıp yapıp tekrar gelip alsınlar diye üşünülüyor mudur acep.

Canım bazı şeyler bakış açısına bağlıdır. Sürekli doğum sancısı abovvvv diye duyduğumuz için çok acı çekeceğimize şartlıyoruz kendimizi. Benim vücudum çok esnektir. Doktor ohoooo çok rahat yaparsın sen normal doğumu demişti. Ben o gazla 17 saat sancı çektim. İlk 15 saate kadar acıya odaklı değildim oğlum gelecek diye çok sevinçliydim pek acıdığını söyleyemem. Ama son 2-3 saat yoruldum sanırım bide çok uykusuzdum 3 gündür. Doktor istersen bide suni sancı verelim dedi komşum suni sancıyı okadar kötü anlattıki aslaaaaa dedim. Sezeryan oldum. Ki o kumşum sezeryanı da felaket kötüledi. Negatifliktdn uzak kalınmalı çünkü sezeryan da çok kötü bir doğum değil. Ama normal doğum ondan çok daha sağlıklı tabi
Kesinlikle bende o dusuncedeyim pozitif düşünmekten yanayım...gerekirse sezeryan gerekirse normal doğum olacak...hangisi olursa sonunda kızımı alacağım kucağıma gerisi boss dediğin gibi :)

günaydın kızlar

oii maşallah kızlar baya büyümüş ne küçüğü baya baya büyümüşler hiç canını sıkma hemde ikiz bebeğe göre çok iyiler allah nazardan korusun
bende iyi buldum boyunu kilosunu çünkü ikinci gebeliğim zaten oglumdan biliyorum hangi haftada aşağı yukarı kaç gram olur ama gelde insanlara anlat bıktım valla iyiki burası var en azından birbirimizi anlıyoruz

beden tablosun da 3-6 kılo yazıyor 3 üzeri dogarsa hazırana kadar giyer diye düşündüm cnm acaba almasam mı kalıplarını bilmiyorum nasıl ki kalıpları
nemesis nemesis

Back
X