2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet fiyatlari iyi. Ama eger begendigin cok sey varsa netten bak online alışverişte 250 liraya 50 lira indirim kampanyasi vardi. Ondan faydalanirsin. Magazada aynisi gecerlimi bilmiyorum.

carters lara ben de bayılıyorum ama Türkiye de çok pahalıymış, arkadaşım yeni amerika dan döndü, 9 valizle :) 8 usd filanmış o takımlar.

carters lara ben de bayılıyorum ama Türkiye de çok pahalıymış, arkadaşım yeni amerika dan döndü, 9 valizle :) 8 usd filanmış o takımlar.
Kampanya takip edersen mutlaka uyguna gelir. Suan mağazadada 250 ye 50 lira indirim kampanyası var. Bu arada nb almamanizi tavsiye ederim kalıplar cok dar. Ben hep bir büyuk giydirdim. 10 aylıkken 18 giyiyordu mesela.

Kampanya takip edersen mutlaka uyguna gelir. Suan mağazadada 250 ye 50 lira indirim kampanyası var. Bu arada nb almamanizi tavsiye ederim kalıplar cok dar. Ben hep bir büyuk giydirdim. 10 aylıkken 18 giyiyordu mesela.
Bende hep 0-3 ay aliyordum. Ama simdi 3 6 ay dediler kafam yandi :)

Bende hep 0-3 ay aliyordum. Ama simdi 3 6 ay dediler kafam yandi :)
Ay ay yazıyor ya carterslarda. Nb çok kücük elim kadar resmen 3500 52 cm doğdu herseyde yenidogan oldu ama carters olmadı baya dar kalipları. 3 aylar tam oldu doğar doğmaz. Ama mesela aziz bebe hastane çıkısı büyuk gelmişt 1 aylıkken tam oluyordu marka marka degisiyor aslında.

Günaydın hanımlar:KK200:
canım tam ortopedik olmamalı onu biliyorum sadece. yarı ortopedik olacaktı
Saol canım tam ortapedik bakayım

e bebeğin kendi bezi ve mendili de nerdeyse primayla eş değer yazmışlar yorumlarda kullanan var mı arkadaşlar iyi mi acaba
Aynısını bende duydum ama almadım bilemiyorum canım mendili uni baby aldım herkes onu oneriyo diye

Günaydın hanımlar:KK200:

Saol canım tam ortapedik bakayım

Aynısını bende duydum ama almadım bilemiyorum canım mendili uni baby aldım herkes onu oneriyo diye
günaydın cnm
uni baby diyor herkes bir de sleppy duydum bebekler doğup denemedikçe bilemeyeceğiz sanırım :)

kızlar boy ölçüsü ultrason sonucunda FL olarak mı yazıyordu
FL:33 mm yazıyor benimkinde 23 cm sımdı bizim kızçe

Ay ay yazıyor ya carterslarda. Nb çok kücük elim kadar resmen 3500 52 cm doğdu herseyde yenidogan oldu ama carters olmadı baya dar kalipları. 3 aylar tam oldu doğar doğmaz. Ama mesela aziz bebe hastane çıkısı büyuk gelmişt 1 aylıkken tam oluyordu marka marka degisiyor aslında.
ben zaten hiç nb almadım 1 2 tane zıbın falan ya vardır ya yoktur. çünkü şimdiden 26 cm 405 gr bebem. doktor iri bir bebek olacak dedi. hep 0-3 ay aldım o zaman 3 -6 da alayım biraz
canım sen uzunsun eşinde uzunsa sen 3-6 aylık al derim ben
tamamdır artık 3-6 alacağım bir miktar :)

Cnm ben de oğlumda 3-6 almıştım ama hep taştı sürekli kıyafet değiştirdim. 2 numarada rahattım. Doktorum çok iyi yapmışsın gelişimi için büyük takman daha iyi demişti. Birde ben geceleri değiştirmiyordum hiç. Gece kaka yaptığını hiç bilmem. Buda eski usul. Kv annem büyüklerim hep gece değiştirme dediler. Doktorum da iyi dedi. Günlük ihtiyaç değişiyor bazen 5 kullanırken bazen ishal olur 10 kullanırsın

Aaa gece değiştirmemk neden peki? Çiş falan yaptığında bekleyince popoda pişiğe neden olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum tamamen

Canım bunlarla 0-3 ay için genelleme yapmak doğru olmaz. Kimi bebek az kilo alıyor kimi çok. 2013 şubat anneleri verilerimizi inceledim. Kimi yavrularımız ayda 500 gr almış kimi yavrular 1500. Sanırım sen toplu almak istiyorsun oyüzden hesaplama yapıyorsun galiba değilmi.

İnternette kampanyalara denk geldiğimde alırım diye düşündüğümden sormuştum yoksa stoğa karşıyım da, hani denk gelir 0 numaradan kaç tane alacağımı bilsem ona göre alırım diye

Kızlar kan sonucumu aldım demir depom bitmiş 6 çıkmış sonucum
Şekerim 68
Birde kreatinin var 0.46 çıkmış kadın doğumcuna göster dedi neki bu sizin değerleriniz kaç çıktı

Kızlar kan sonucumu aldım demir depom bitmiş 6 çıkmış sonucum
Şekerim 68
Birde kreatinin var 0.46 çıkmış kadın doğumcuna göster dedi neki bu sizin değerleriniz kaç çıktı
canım geçmiş olsun demire baslamamısmıydın sen
keratini hiç bilmiyorum dün kan verdim belki benimkinden cıkar cıkarsa söylerim

kızlar şeker yüklemesinden sonra bir şey yapılıyor mu başka bi test tarama vs sanırım en son şeker yüklemesi yapılıyor sonra normal genel kontrollere gidiyoruz galiba değil mi?

Back
X