2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
slm kızlar uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı giremedim umarım herkez iyidir ben üşütmeyi atlatamadım daha kanımda enfeksiyon cıktı antıbıyotık basladık mecburen zaten baslamask da dayanacak halim kalmalıstı 15 gündür durmaksızın öksürüyorum. bunun dısında dün ayrıntılı usg girdik cok sükür hersey yolunda teyzeleri bi sıkıntımız yokmus. içim rahatladı . oglusumu uzun uzun gördük 500gr olmus sıpam iki hafta önde cıktı burdada :) bizde haberler bu sekilde
Masallah kuzuya kendine çoook dikkat et canım aman gecmis olsun gecip bitsin insallah

dün doktor bacaklarını oynatmasını beklıyorum dedi baya salladık oynatmadı elını oynattı ama uyuyabılır dedı ve suan dusununce fark ettım kı bacak oynatmasını görmedim ben hıc ya da dıkkat etmedım bı vıdeo var ark cekmıstı ultrasonu orda da el oynuyor hep işkinlendim iyice başıma ağrı girdi bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim bacak oynatıyor mu oynatmıyor mu diye içime kurt düştü

Bn geldim kizlar hepinize cok teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim cok şükür bebegim iyi hersey yolunda ama bu bogaz enfeksiyonum hic iyileşmiyor antibiyotikler ise yaramiyo kardialojiye yonlendrdi doktor insallah bi sorun çıkmaz :KK43:

dün doktor bacaklarını oynatmasını beklıyorum dedi baya salladık oynatmadı elını oynattı ama uyuyabılır dedı ve suan dusununce fark ettım kı bacak oynatmasını görmedim ben hıc ya da dıkkat etmedım bı vıdeo var ark cekmıstı ultrasonu orda da el oynuyor hep işkinlendim iyice başıma ağrı girdi bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim bacak oynatıyor mu oynatmıyor mu diye içime kurt düştü
Kafanın rahatlamasını sağla, doktorunla endişelerini paylaş, inş birşey yoktur, ama kafa olarak da oraya takılmamak adına, bence en kısa zamanda tekrar görmeye git, içini rahatlat, bekleme çok fazla.

Canım sen tekmeleri hissetmiyor musun

Doktor bir terslik görse tekrar çağırırdı diye düşünüyorum ama çok kafana takıldıysa tekrar gidip görebilirsin.

Banada özel yapmıştı onda da hgb13.0 çıkmış fakat onlar ferritin bakmamış demir normal olsada depolar boşalabiliyormuş korkumdan kuru üzüm yiyorum hiçte sevmem:KK14:

Ben 12.haftadan beri demir kullanıyorum ve doktoruma fazla gelirse nolacak dedim, hamilelikte fazla olması imkansız dedi. O yüzden sonuna kadar da kullanacaksın dedi. Et yendiğinde yoğurt yememek gerekiyormuş.

kızlar ya benim gibi ara ara ufak sancılar yaşayan varmı?baktım biraz netten rahim genişlemesidir yazıyor.

Benimde oluyor:KK14: hatta dün oldu dr’a gittim tedirgin olup bişey çıkmadı. Bugün de geçti bişey yok çok şükür.

Ya kızlar çok özel bir şey soracagim şimdiden çok afedersinizo_O ya ben her iki tuvaleti de kullaniyorum ama büyük abdest konusunda özellikle alaturka tuvaleti daha hijyenik buluyorum zaten klozette pek yapmamisimdir bu yaşıma kadar. Iyi de ben artık oturdunca pek rahat yıkanamiyorum karnım kasıklarim izin vermiyor.. Nasıl oluyor bu iş tecrubeli anneler daha iyi bilir :KK70:

Benimde karnım eğilince sıkışıyor hissediyorum. Ayakkabı bağlarken de sıkışıyor dikkat etmek lazım. Klozeti de kullanabilirsin, hatta klozete oturup ayağının altına da bi kova filan koy 90 derecede oturmamış olursun ve kolay şekilde çıkaraın tuvalete:olamaz:

Anladım canım bana da olmuştu bir ara 2 3 gün boyunca baya şiddetliyd i aynı söylediğin yerde 14 15. Haftalarda sonra geçti inşallah geçer önemli bir sey değildir canım inşallah merak etme

Çok şükür geçti bugün bişeyim yok:KK50: bende idrar enfeksyonu olduğundan tedirgin oldum. Erken doğum kasılmalarına sebep olduğundan:işsiz:

Canım hemen sıkma kendini, bidaha gidersin normal usg’de bile bakarlar buna. İyi düşün iyi olsun. Dr kötü bişey olsa söylerdi illa ki. Gönlünü ferah tut.

Ben 12.haftadan beri demir kullanıyorum ve doktoruma fazla gelirse nolacak dedim, hamilelikte fazla olması imkansız dedi. O yüzden sonuna kadar da kullanacaksın dedi. Et yendiğinde yoğurt yememek gerekiyormuş.
Evet cnm bende okudum bu ara et cnm istemiyordu yemiyordum artık dikkat ederim c vitamini yeşil yapraklı sebzelerde önemliymiş
Ah ah sömürdü bu bebe beni ne kalsiyum ne demir bıraktı:KK48:

Bu arada dün vuruldugum tetanoz aşısı agrı ateş yapmadı sadece hafif üzerine basınca ağrıyor

Canım sen tekmeleri hissetmiyor musun
Canım hissediyorum aam kafa tarafında hissediyorum buyuk ıhtımal elleri onlar ayak tarafında henüz hissetmedim

Doktor bir terslik görse tekrar çağırırdı diye düşünüyorum ama çok kafana takıldıysa tekrar gidip görebilirsin.
olmadı bı acile giderim hissetmiyorum diye artık tatlı bsyler yıyıp gitcem telaslandım bende basıma agrı gırdı düşün düşün
ama bı sey olsaydı aylardır kendı doktorum hıssederdı sanıırm hıc ayakları oynamıyor dıye kucuk tomurcuk halındeyken oynadıgını görmustum ama onu hatırlıyorum

Canım hemen sıkma kendini, bidaha gidersin normal usg’de bile bakarlar buna. İyi düşün iyi olsun. Dr kötü bişey olsa söylerdi illa ki. Gönlünü ferah tut.

aytınlıda da oynamadı ama kucukken gormustum tomurcuk halındeyken onu hatırlıyorum da sonrasını hıc hatırlamıyorum olmadı gıdıcem artık kafama taktım basım agrıdı :/

Canım hissediyorum aam kafa tarafında hissediyorum buyuk ıhtımal elleri onlar ayak tarafında henüz hissetmedim

olmadı bı acile giderim hissetmiyorum diye artık tatlı bsyler yıyıp gitcem telaslandım bende basıma agrı gırdı düşün düşün
ama bı sey olsaydı aylardır kendı doktorum hıssederdı sanıırm hıc ayakları oynamıyor dıye kucuk tomurcuk halındeyken oynadıgını görmustum ama onu hatırlıyorum

aytınlıda da oynamadı ama kucukken gormustum tomurcuk halındeyken onu hatırlıyorum da sonrasını hıc hatırlamıyorum olmadı gıdıcem artık kafama taktım basım agrıdı :/
Canım içini rahat tut önemli birşey olsa doktor söylerdi

Back
X