2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Nöbetten kaçıncı haftada muaf olunuyor? 6 ayını dolduran nöbet tutmaz diyor yönetmelikte. 24.hafta diye biliyordum bugün 27.hafta olduğunu söyledi bir arkadaş. Net bilen var mi?
24 canım sabırsızlıkla bekliyorum son 3 hafta m kaldı

Merhabalar öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Nöbetten kaçıncı haftada muaf olunuyor? 6 ayını dolduran nöbet tutmaz diyor yönetmelikte. 24.hafta diye biliyordum bugün 27.hafta olduğunu söyledi bir arkadaş. Net bilen var mi?
Ben 24. Haftadan itibaren tutmayacağım

Kız benimde öyle olmuştu:) 3 haftada 3 kilo:)) şimdi 20.günümdeyim dikkat ettiğim günden beri, kilom sabit:))

Tatlı tüketimine mi dikkat ettin canım? Ben aslında baya dikkatliydim ama aşure dönemi malum bide üstüne doğum günüm geçti beni batırdı ikisi:işsiz: aksi gibi canım ekmeğe tereyağ sürüp yemek istiyor:sinirli: sorsan hayatında böyle bi alışkanlık var mıydı, yoktu:KK53: buzluktan bilerek çıkarmıyorum ki yemiyim.

Ya bu ayda bişi var demekki. Bende 3 haftada 3 kilo almıştım. Kabızdım dün ve bugün wcye çıkabildim bir kilosu gitmiş. Demekki 5 . Ay kilo alma ayı :-)

Bende kabızım:KK51:
sabah 60çıktım tartıda wc ye gidip gelince 59.2ye düştü :skandal::confused:

Yaklaşık 40 kg turşu, 10 kg haşlanmış taze fasulye, birkac şişe kahvaltılık sos ve kırmızı biber közleme işlemleri bitmiştir efendim:super: önümüzdeki haftada da domates sosları ve patlıcan közlemeleri hazır olacak :)) ben çok seviyorum kışlık yapmayı arkadaslar valla karnım ağrıyor yatmam lazim ama dayanamıyorum benim gibi olan var mı kii:))

Eklentiler

• 20171006_194903-1.webp
    20171006_194903-1.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 77
Bugün dolgumu yaptırdım çok şükür ama hala ağrıyor dişim
Bu ara çok stresliyim benim gibi olan varmı kızlar herşeye ağlamak istiyorum

Bugün dolgumu yaptırdım çok şükür ama hala ağrıyor dişim
Bu ara çok stresliyim benim gibi olan varmı kızlar herşeye ağlamak istiyorum

Canım ben de stresliydim iki gün önceye kadar. Belki haberlerde izlemişsinizdir ya da gazetelerde var bugün, bir arkadaşımız araba kullanırken kalp krizi geçirdi ve kaza yaptı. Kız daha 27 yaşında, gayet sağlıklıymış. Şimdi hayati riski devam ediyor, bekliyoruz.

Diyeceğim şu ki stres en büyük düşman, her zaman her durumda. Tabi şu an biz hormonların etkisiyle tamamen duygularımıza laf geçiremiyoruz ama çok şükür bebeklerimiz bizimle ve bak yolun yarısı geçildi. Sakin olmaya çalış, güzel kitaplar oku, romantik filmler izle ;)

Back
X