- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.981
Sagol tatlim amin :))Gözün aydın :) darısı sıradakilere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tatlim amin :))Gözün aydın :) darısı sıradakilere.
Saniri burada en sagliksiz beslenen benim. Sebze hic yemiyorum desem yeridir. Cogunlukla et ve tavuk agirlikli besleniyorum. Balikta daha hic yemedim.
24 canım sabırsızlıkla bekliyorum son 3 hafta m kaldıMerhabalar öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Nöbetten kaçıncı haftada muaf olunuyor? 6 ayını dolduran nöbet tutmaz diyor yönetmelikte. 24.hafta diye biliyordum bugün 27.hafta olduğunu söyledi bir arkadaş. Net bilen var mi?
Kızlar kaçıncı haftada beş ay bitmiş olacak ?
Hala gitmedim doktora canım evde yatıyorum :/Ayy kulak ağrısı berbattır gerçekten, geçmiş olsun. Damla filan vermedi mi doktor?
Hala gitmedim doktora canım evde yatıyorum :/
Doktordan bişey almak gerekiyor mu?24 canım sabırsızlıkla bekliyorum son 3 hafta m kaldı
Bende bugün onu düşündüm canım okul idaresine soracağım ama şimdiden sormak istemedim. 17 sinde doktora gitmeden önce soracağım ona göre gerekliyse alacağımDoktordan bişey almak gerekiyor mu?
Ben 24. Haftadan itibaren tutmayacağımMerhabalar öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Nöbetten kaçıncı haftada muaf olunuyor? 6 ayını dolduran nöbet tutmaz diyor yönetmelikte. 24.hafta diye biliyordum bugün 27.hafta olduğunu söyledi bir arkadaş. Net bilen var mi?
Kız benimde öyle olmuştu:) 3 haftada 3 kilo:)) şimdi 20.günümdeyim dikkat ettiğim günden beri, kilom sabit:))
Ya bu ayda bişi var demekki. Bende 3 haftada 3 kilo almıştım. Kabızdım dün ve bugün wcye çıkabildim bir kilosu gitmiş. Demekki 5 . Ay kilo alma ayı![]()
Yarın giderim canım böyle devam ederseArtık gitmelisin bence, vücutta bir enfeksiyon varsa tespit edilmeli.
Git cnm ihmal etmeYarın giderim canım böyle devam ederse![]()
Bende beslenmeme dikkat edicem artık gözüm korktuOlmaz, sebze şart, balık şart. Tavuk yemesen de olur, hatta bana yasak.
Canim cok gecmis olsun insallah ağrıların geçer Allah yardimcin olsunYarın giderim canım böyle devam ederse![]()
Benimkide 8 mayıs 8 ekimde 5 aylık mı olucamHaftayla hesaplamaktansa son adet tarihini baz alsan daha doğruymuş. Örneğin benim 8 mayıs, her ayın 8 inde ay bitiyor, 8 ekimde 6.aya başlayacağım kısmetse.
Bugün dolgumu yaptırdım çok şükür ama hala ağrıyor dişim
Bu ara çok stresliyim benim gibi olan varmı kızlar herşeye ağlamak istiyorum
Benimkide 8 mayıs 8 ekimde 5 aylık mı olucam