- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.061
Slm kızlar güzel haftasonlarımız bol tekmeli günlerimiz olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mor yada kırmızı lahana turşusuuuuuu kurmak istiyorum bende var mı tarifin canım.
hiç kurmadım ondan ama bi iki kere yemiştim güzeldi.
bak işte bunun tarifi bende diyebilirim, lokanta tarifi:)) sirke-tuz-şeker-limon tuzu( diri diri olmasını sağlıyor) ve su .. ve 1 -2günde kullanıma hazır, direkt salatalarda kullanıyorum, Amasra salatasını andırıyor tadı.. suyunu bile içersin..O da cok kolay canim.
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 su bardağı elma sirkesi
1.5 yemek kaşığı kaya tuzu
Kavanoz alabildigi kadar su
Canım once lahanayi ortadan ikiye böl, sonra da tahta uzerinde bicakla incecik uzun uzun olacak şekilde kes hepsini. Bir derin kaba al uzerine tuzu ilave edip en az 5 dakika elinle tuzu yedir lahanalara ovustur. On dakika kadar dinlenmeye birak. Sonra lahanayi tuzlari ve saldigi su ile kavanoza doldur. Uzerine önce sirkeyi ilave et kalanı su ile doldur. 4-5 gün içinde yemeye hazir olacaktir
Kızlar benim gibi hasta olanlar var sanırım
Bi haftadır raporluyum Evde dinleniyorum doktor ilaç vermedi tabiki nane limon bal ıhlamur c vitaminli meyve ama hala iyileşemedim
Bebegşm bile hasta olduğumdan beri az hareket ediyor
Var mı iyileşmenin bir yolu
kızlar ben de siz gibiydim 3 4 güne atlattım, ıhlamur ve buraya daha önce tarif yazmıştım, o karışımla.. mandalina..bol bol terledim , duşa girdim..Bende ayniyim. Burnum niagara selalesinden hallice.yolunu bulamadim. Okyanus suyu nazal yikama vs ise yaramadi :/ allahtan bende halsizlil vs yok.
Bİ DE MISIR SARI MORbak işte bunun tarifi bende diyebilirim, lokanta tarifi:)) sirke-tuz-şeker-limon tuzu( diri diri olmasını sağlıyor) ve su .. ve 1 -2günde kullanıma hazır, direkt salatalarda kullanıyorum, Amasra salatasını andırıyor tadı.. suyunu bile içersin..
valla limon üzerine karabiber döküp yedim nane limon ıhlamur içtim öksürüğe turpa limon koydu annem zorla onu yedim. papatya çayı buharı kokladım sökülsün akıntı diye daha neler neler. pes ettim artık. soran olursa meraba ben nemesis bu da burnum niagara şelalesi diyorumkızlar ben de siz gibiydim 3 4 güne atlattım, ıhlamur ve buraya daha önce tarif yazmıştım, o karışımla.. mandalina..bol bol terledim , duşa girdim..
Bende aynı durumdayım. Tuvalet kağıdıyla bütünleştim. Bal limon karabiber içiyorum. Ciğerden gelen öksürük var. Geçmiyor geçmiyorvalla limon üzerine karabiber döküp yedim nane limon ıhlamur içtim öksürüğe turpa limon koydu annem zorla onu yedim. papatya çayı buharı kokladım sökülsün akıntı diye daha neler neler. pes ettim artık. soran olursa meraba ben nemesis bu da burnum niagara şelalesi diyorumbenden ayrı bir birey kendisi artık
Canim normal lahana tursusu da ayni tarif mi? Simdi esimi gonderdim kavanozla kaya tuzu aldi:) ama kirmizi degil normal lahana yapicam. Onu da tuzla ovmak getekiyor mu?O da cok kolay canim.
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 su bardağı elma sirkesi
1.5 yemek kaşığı kaya tuzu
Kavanoz alabildigi kadar su
Canım once lahanayi ortadan ikiye böl, sonra da tahta uzerinde bicakla incecik uzun uzun olacak şekilde kes hepsini. Bir derin kaba al uzerine tuzu ilave edip en az 5 dakika elinle tuzu yedir lahanalara ovustur. On dakika kadar dinlenmeye birak. Sonra lahanayi tuzlari ve saldigi su ile kavanoza doldur. Uzerine önce sirkeyi ilave et kalanı su ile doldur. 4-5 gün içinde yemeye hazir olacaktir
Evet canim ve kalorisi cok düşük diyet icin bire bir c vitamini deposu bir de sirke ile birlesince mukemmel oluyorbak işte bunun tarifi bende diyebilirim, lokanta tarifi:)) sirke-tuz-şeker-limon tuzu( diri diri olmasını sağlıyor) ve su .. ve 1 -2günde kullanıma hazır, direkt salatalarda kullanıyorum, Amasra salatasını andırıyor tadı.. suyunu bile içersin..
Beyaz top lahanayi mi kastediyorsun canim.. Beyaz lahana turşusu ise kaynar suyla verdigim tarifi yapabilirsin. Ben iri dogranmis sevmiyorum ince ince dograyinca çatala daha kolay geliyir ve cok kalın sap kenarlarıni da koymasan daha iyi olur..Canim normal lahana tursusu da ayni tarif mi? Simdi esimi gonderdim kavanozla kaya tuzu aldi:) ama kirmizi degil normal lahana yapicam. Onu da tuzla ovmak getekiyor mu?
Canım sen e bebekten baby plus süt sağa makinasını almıştın değil mi bende mi alsam diye düşünüyorum fiyatı çok uygun şu andakızlar burada bursa da birkaç bebek mağazası öneren arkadaşlar vardı. haftaya bursaya gidecek gibi görünüyoruz. mağazalar neredeydi. isimler neydi.
ben aldım. göğüste denemedim doğal olarak ama bacağımda denedim baya vakumluyor.Canım sen e bebekten baby plus süt sağa makinasını almıştın değil mi bende mi alsam diye düşünüyorum fiyatı çok uygun şu anda
Hm evet yani. İyidir ya pek fazla kullanan yorumu da bulamadım fiyatı çok iyi alacağım sanırım daha bebeğe hiç bir sey almamışken alacağım ilk şey bu olacak galiba :)ben aldım. göğüste denemedim doğal olarak ama bacağımda denedim baya vakumluyor.
valla aldım ben. internette okudum bazı yorumlar iyiydi bazısı kötü. birazda kişiye göre değişiyor sanırım. denemeden bilemeyeceğiz :)Hm evet yani. İyidir ya pek fazla kullanan yorumu da bulamadım fiyatı çok iyi alacağım sanırım daha bebeğe hiç bir sey almamışken alacağım ilk şey bu olacak galiba :)
Evet canım öyle zaten fiyatı da uygun çok kötü olursa başka bir marka almak insanın gözüne gelmezvalla aldım ben. internette okudum bazı yorumlar iyiydi bazısı kötü. birazda kişiye göre değişiyor sanırım. denemeden bilemeyeceğiz :)
aynen. yoksa lansinoh ve philips içinde işe yaramadı diyen var. demekki sütün yoksa naparsan yap işe yaramıyor.Evet canım öyle zaten fiyatı da uygun çok kötü olursa başka bir marka almak insanın gözüne gelmez
Aynen canım ara ara bende de oluyor...olur diyorlar gebelikte de ne derece doğru bilmiyorum ara ara bebeğimi doğurduğumu da görüyorum :)Bu arada rüyalarım hep kabuslu olmaya başladı sizlerde durumlar nasıl dizi devamı gibi rüyalar görüyorum