2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam herkese:anne:

Ben artık bebek için hazırlıkları hızlandırayım diyorum. Alınacak büssürü şey var hepsi birden sıkıştırmasın. Bugün e bebekten alt açma örtüsü aldım:KK48: değişik bi yerden başladım:KK53:

valla bu koca memeleri 30 yıldır taşıyorum. sırf hamile kaldığımda bebeğe süt olsun diye ufaltmadım. çünkü süt kanalları zarar görüyor diyorlar. eğer buna rağmen süt gelemezse o memeleri kökünden keser atarım :KK70::KK70:
:) ha ha hadi inşallah yüzünü kara çıkarmazlar o kadar taşıyıp ceza çekmişsin

Dün gece bi oturusta 3 lt içtim bugünde devam ediyorum ama ben pazartesi doktora durumu anlatıp tekrarlayacagım testi hemde kültürde yaptırayım diyorum. Bende yanma yok sadece ara ara kasık agrısı ve sarı akıntı oluyor ama yine de cok korkuyorum dün gece zehir oldu bana :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun, şu an kültür yapılması gerekli diye biliyorum, 2 saat monurol bir işe yaramıyor maalesef. Kültür sonucuna göre antibiyotik kullanmalısın ki enfeksiyon içeri doğru ilerlemeden bitsin gitsin. Korkma ama ihmal de etme, maalesef hamilelerin çok başına gelen bir durum bu.

valla bu koca memeleri 30 yıldır taşıyorum. sırf hamile kaldığımda bebeğe süt olsun diye ufaltmadım. çünkü süt kanalları zarar görüyor diyorlar. eğer buna rağmen süt gelemezse o memeleri kökünden keser atarım :KK70::KK70:

Hahaha ben de büyütmek için acılar çekmiştim 4 yıl önce :)

benim turşuları anam yaptı olsun diye bekliyorum. yoksa bende yapacak ne cesaret var ne de beceri zaten vakitte yok :/

aynen aynen 2 hafta oldu hastalanalı hala daha aynı. tetenoz olacaktım geçen hafta olmadı grip olunca haftaya gel dedi bu hafta yine gittim sen bir hafta daha bekle dedi :/

Oo sen de bendensin
Haftaya yine haclar sogucakmış aman dikkat
Ben mecbur başlıyorum pazartesi derse girmeye daha rapor alamam geri kalıtım konulardan :hasta:

baya oyalıyo o uzun iş ama güzel oluyo..ben azcık tembelim de sıkılmaya da hiç gelemem :KK70:

Benimde yaptigimdan degil yiyiciyim sadece :)

Hahaha ben de büyütmek için acılar çekmiştim 4 yıl önce :)
Bakalim neler olacak :D kafayi yedik iyice :D

Oo sen de bendensin
Haftaya yine haclar sogucakmış aman dikkat
Ben mecbur başlıyorum pazartesi derse girmeye daha rapor alamam geri kalıtım konulardan :hasta:

Zaten artık kis geldi bundan sonra full dikkat etmemiz gerekli :/ gerci son aylarin kisa denk gelmesi daha iyiymis herkes oyle soyluyor.

Beyaz top lahanayi mi kastediyorsun canim.. Beyaz lahana turşusu ise kaynar suyla verdigim tarifi yapabilirsin. Ben iri dogranmis sevmiyorum ince ince dograyinca çatala daha kolay geliyir ve cok kalın sap kenarlarıni da koymasan daha iyi olur..
Yani doğra aralarina istedigin miktarda sarimsak taneleri koyarak kavanoza bastirarak diz uzerine sirkeli tuzlu kaynar su karışımını dök
Yaptim :) insallah olur bakalim yaa. Kac gun sonra acayim?

Bende ayni durumdayim heleki şuan daha da buyuduler gobekten cok onlar dikkat cekiyor.Eşime diyorum anadolu medeniyetler muzesindeki bereket tanricasi heykellerine döndüm.Ameliyattan korkmasam bebekten sonra küçulttururum bende

Bende ayni durumdayim heleki şuan daha da buyuduler gobekten cok onlar dikkat cekiyor.Eşime diyorum anadolu medeniyetler muzesindeki bereket tanricasi heykellerine döndüm.Ameliyattan korkmasam bebekten sonra küçulttururum bende

Hic korkmuyorum ameliyattan ya. Yaninsezeryandan korkuyorum ondan korkmuyorum. Nasil biktiysam koca memelerden. Holstein inegi gibiyim.

Hic korkmuyorum ameliyattan ya. Yaninsezeryandan korkuyorum ondan korkmuyorum. Nasil biktiysam koca memelerden. Holstein inegi gibiyim.

İlk 3-4 günü zor sonra geçiyor. Küçültme de dikiş biraz sıkıntı görsel olarak ama sırt ağrılarındansa dikiş olsun der sanırım insan.

Kızlar akıntı ile ilgili bnm de sorum var

Şimdi lavoba da fark ettim iç çamaşırım acuç içi kadar ıslanmış ve koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmişti bayağı bir sorun mu var ki :110::KK22:

Yaaa kızlar ben bundan dikerim kiiiii cok begendim:KK36:
Screenshot_2017-10-07-22-45-51.webp

Benimde yaptigimdan degil yiyiciyim sadece :)

Bakalim neler olacak :KK70: kafayi yedik iyice :KK70:

Zaten artık kis geldi bundan sonra full dikkat etmemiz gerekli :/ gerci son aylarin kisa denk gelmesi daha iyiymis herkes oyle soyluyor.

Tabi yazın veya havaların ısındığı zamanlar gebelik çok zor terle terle onca kilo göbek aman aman

Back
X