2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar akıntı ile ilgili bnm de sorum var

Şimdi lavoba da fark ettim iç çamaşırım acuç içi kadar ıslanmış ve koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmişti bayağı bir sorun mu var ki :110::KK22:
Bende de var aynısı:( bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Koku yok ağrım sızım yok normal diyor doktor. İnşallah bi sıkıntı olmaz

Kızlar tekrar selam ben bugün neredeyse 4 lt su içtim bundan mıdır bilmiyorum ama akıntılarım koyu sarı ve parcacıklı gelmeye basladı. Korktum ilk gelişinde kahverengimsi gibi koyuydu doktorumu aradım düşük tehtidi progestan al hemen dedi . İçim rahat etmedi acile gittik cok şükür bebegim iyi bi sıkıntı yok. Ama neden bu akıntı oldu iltihabamı bağlı acaba enfeksiyonu mu atıyor bilemedim. Annemler baktı kahverengi değil koyu ama cok koyu bir sarı böyle bişey yaşayan var mı peki ölücem resmen bi an önce pazartesi olsun diye :KK43:

Kızlar tekrar selam ben bugün neredeyse 4 lt su içtim bundan mıdır bilmiyorum ama akıntılarım koyu sarı ve parcacıklı gelmeye basladı. Korktum ilk gelişinde kahverengimsi gibi koyuydu doktorumu aradım düşük tehtidi progestan al hemen dedi . İçim rahat etmedi acile gittik cok şükür bebegim iyi bi sıkıntı yok. Ama neden bu akıntı oldu iltihabamı bağlı acaba enfeksiyonu mu atıyor bilemedim. Annemler baktı kahverengi değil koyu ama cok koyu bir sarı böyle bişey yaşayan var mı peki ölücem resmen bi an önce pazartesi olsun diye :KK43:

Cnm sarının ve yeşilin her türlü tonunu yaşıyorum. Mantar yada bakteri olabilir . Probiyotik beslenmeye önem ver soğan sarımsak da faydalı diyorlar. Genelde fitil beriyor doktorlar. Baktık bizimki devam ediyor bana krem verdi kaşıntı için çok strese girme yani.

gunaydin.keyifli pazarlar.

2008 de meme buyutme ameliyati oldum.90 beden oldular.oyle pismanimki zayif bedende koca memeler ,cok pismanim .emzirmede sorun yasanmiyor .

ilk bebegimi emziremedim .2 ay emdi emmedi diyebilirim.emzirdikce ssut gelir dogru ama bebek memede uyuyunca bu cokta mumkun olmadi
uyanik kalmaaasi icin neler yapiyosunuz.ben uyandirmaya calissamda emzik niyetine beni kullandi ve hep uyudu.gogus pompasiyla cektim bi sure amaa bebek emdikce daha cok artiyor.gogus pompasi o duyguyu vermedigi icin sutum azaldi malesef.

Şimdi lavoba da fark ettim iç çamaşırım acuç içi kadar ıslanmış ve koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmişti bayağı bir sorun mu var ki :110::KK22:

Ben progestanı geçen hafta kestim, akıntım açık sarı renkli devam etti. Ayrıntılı sırasında perinatoloğa sorunca akıntı ihmale gelmez, takip doktoruna hemen söyle bunu dedi. Ertesi sabah doktoruma mesaj atınca hemen atla gel bir kültür yapalım dedi. Çok şükür temiz çıktı ama nolur nolmaz yarın gidip kültür ver bence.

Bence kesinlikle idrar testi ve mantar testi yaptir. Ikisinden biridir kesin biran once ilac kullanirsin ilerlemeden gecer.

gunaydin.keyifli pazarlar.

2008 de meme buyutme ameliyati oldum.90 beden oldular.oyle pismanimki zayif bedende koca memeler ,cok pismanim .emzirmede sorun yasanmiyor .

ilk bebegimi emziremedim .2 ay emdi emmedi diyebilirim.emzirdikce ssut gelir dogru ama bebek memede uyuyunca bu cokta mumkun olmadi
uyanik kalmaaasi icin neler yapiyosunuz.ben uyandirmaya calissamda emzik niyetine beni kullandi ve hep uyudu.gogus pompasiyla cektim bi sure amaa bebek emdikce daha cok artiyor.gogus pompasi o duyguyu vermedigi icin sutum azaldi malesef.
Benim oğlum emmedi basta hem de hiç. 3 ay sağdım ve sürekli memeye döndürmeye çalıştım. Ağzına sürmüyordu bile doğdu doğalı. Sonrasında memeye döndü şuan 17 aylık ve hala emiyor.

Ben başta 2 saatte bir 20 dk kadar sağdım bebek biraz tutmaya başlayınca da önce emzirip sonra hemen sağıyordum her seferinde. Ilk zamanlar 10 saat memede tuttuğum oldu. Uyuyunca soyuyordum gerekirse ve gece beslenmesi özellikle çok fayda sağlıyor o yüzden gece çok uğrasıyordum. Uyurkende emiyordu çenesini destekleyince.

Benim sürekli böyle testler temiz olduğu için sorun yok dedi doktor.

Ben progestanı geçen hafta kestim, akıntım açık sarı renkli devam etti. Ayrıntılı sırasında perinatoloğa sorunca akıntı ihmale gelmez, takip doktoruna hemen söyle bunu dedi. Ertesi sabah doktoruma mesaj atınca hemen atla gel bir kültür yapalım dedi. Çok şükür temiz çıktı ama nolur nolmaz yarın gidip kültür ver bence.
Ben içmiyorum progestan ama böyle akıntım oluyor işte canım bugün doktorumu bulamam da bakalım haftaiçi belki inşallah

Kızlar dün biraz oda takımı baktık. Yatak odasına 6 aya kadar kullanılan beşikten almaya karar verdik. Gardrop ve etajer de tamam ama yatak-beşik konusunda ikileme düştük. Eşim montessori yatak alalım diyor. Hem içinde geniş geniş yatar hem de istersen sen bile yanına uzanırsın diyor.

Var mı bu konuda fikri olan?

Kızlar dün biraz oda takımı baktık. Yatak odasına 6 aya kadar kullanılan beşikten almaya karar verdik. Gardrop ve etajer de tamam ama yatak-beşik konusunda ikileme düştük. Eşim montessori yatak alalım diyor. Hem içinde geniş geniş yatar hem de istersen sen bile yanına uzanırsın diyor.

Bence güzel fikir canım yaptırın biraz yanınızda beşikte yatar düzene girene kadar sonra diğer yatağa geçer zaten beşikte daralıyorlar sağa sola dönerken kullanışlı olur fikrimce hem çok uzun süreli kullanır :)

Canım sen çok panik yapıyorsun, bi sakin ol bence. Bende de oluyor aynı akıntı. Su gibi olmaz ki zaten akıntı.

Bence güzel fikir canım yaptırın biraz yanınızda beşikte yatar düzene girene kadar sonra diğer yatağa geçer zaten beşikte daralıyorlar sağa sola dönerken kullanışlı olur fikrimce hem çok uzun süreli kullanır :)

Arkadaşımızda var, kızı 1 yaşından sonra o yatağa geçti ve çok severek yatıyor, içinde oynuyor. Gerçekten daha mantıklı galiba eşimin dedikleri.

Bende sizin gibi 6 aya kadar yanimda oalcak şekilde aldim. Bir tahta sepet besik ve oda yaptık. Ama yatağı besik büyüyen yatak. O zaman göruntü çok güzeldi takımı bozmadım ama şuan alacak olsam onun yerine montessori alırdım. Çünkü şuan uyanınca kendi cıksa sorun olmayacak ya da uyuturken yanina uzanıp uyuyorum mesela sorun oluyor.

Büyük oğluma kışlık alısveris yaptım;) kesinlikle artık erkek bebeklerede harika şeyler var. Bide kızlar suan alıyoruz falan ama asıl doğduktan sonra aşırı masrafları var:deli: her yaz kış dönemi baştan dolap değisiyor daha 17 aylık ama dolaplar doldu bile eskiler yeniler, yine erkek olacak diye veremiyorum da:KK59:

Ben de cok kararsizim canim ya ben de ilk 6 ay 1 yaş arasi bir yatak alip odamiza koymayi sonra da bebek rahat girip cikabilsin diye montessori yataklara olumlu bakiyorum.. Biz de bu ay mobilya siparisini vereceğiz büyüyen yatak düşünmüştük ama simdi onun siparisini hic vermesem mi kararsiz kaldim..

Back
X