- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.301
Canım işbirden şaşmamanı tavsiye ederimAllah allah yatasa cok guvenirdim. Bana yayli ortopedik bir yatak onerdi. Demekki yanlis bi onerme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım işbirden şaşmamanı tavsiye ederimAllah allah yatasa cok guvenirdim. Bana yayli ortopedik bir yatak onerdi. Demekki yanlis bi onerme.
Benim ilk doğumda böyle şeyler yoktu 2010 da dogum yaptım şimdi içimde kalan herşeyi yapmak istiyorumBende ilkinde yapamadım. Süsleme yaptım ama azdı tabi gelen arkadaşlar. Ama 1 yaş doğumgününde acısını çıkardım![]()
Kizlarr size bir soru sorucam. Hazirmisiniz :)) simdi ben calistigim icin bebege kayinvalidem bakicak. Sirf onlar icin ev tasiyacagim. Tasinirkende ev alalim bari dedik. Simdi ben çok yakında oturmak istemiyorum. Esimde bana hak veriyor. Birde onlarin oturdugu bolge sanayiye cok yakin gibi. Onuda bahane ediyorum sahsen . Benim isyerime ve kendi anneme zaten cok uzak oturduklari yer. Simdi bir ev bulduk. Aralarinda 4km falan mesafe var ve ulasimda tek vesayet degil yani bana gelmesi gerekse ya taksiy binedek yada iki otobus yapicak. Annemlerde zaten arabasiz gelmeye kalkissa cilenin dibine vurucaklarda annem zaten calisiyor benim cok da gelemez gibi. Bir de bebeği bakarken annesine biz götüreceğiz yani muhtemelen çoğunlukla ben götürüp getireceğim Bu sebeple kafamda çok soru var kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum bu ev alıp almama konusunda şimdi size sormak istediğim yakınlık ne kadar önemli yakınlık ya da uzak olmak 4 km çok mu uzun bir mesafe sizce tecrübeli anneler ne dusunuyorsunuzz??
Hergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edememBen panço kullandım ve yine panço kullanacağm. Dediğin gibi çok pahalı ve kısa süre kullanılıyor
Bu belki olabilir ama bu seferde panço almaliyim montun ustunu kapatacak şekilde o da dertBen ilk gebeliğimde kapanmayan montumun üzerine örme panço giymiştim bütün kış idare etmişti ki onda da ocak sonuydu Doğum
Aklıma geldi hemen Aama arkadaşındı geri verdim o da başka şehirde artık![]()
Her turlu süse püse karşiyimKızlar hastane odasını süsleyecek misiniz
Bak böyle 70 tane çikolata 38 tl filan tabi kutulu olsun dersen fiyat çıkıyor kendi sunumluk tabağına koyacaksan da bunlar uygun ben bundan düşünüyorum canım çikolata olarak mevlid ya da gelen misafirlere tutmak için :)Aynı bende öyle düşündüm cnm limonata çikolata şeketli kurabiye kapı süsü birde bebek yatağına tül ve balon
Bakarlar canım git bence vakit kaybetmeden ateş hafife alınmaz gebelikteKızlar ateşim düşmüyor doktora gidicez ama acile gitsem normal devlet hastanesinin bakarlarmı acaba
Canim bende ankaradayim gimat outlete gittik e bebek baby mall orda en iyisi büyüğü diye orda defactoya gordum basig kazaklar aldım büyük büyük xxl olanları aldım subata kadar karnım buyur diye 20 30 liraydi onlar hırkalar vardı BayaBu arada montlarimin hicbiri kapanmiyor Ankara sogugunda birsey bulmaliyim kendime var mi onerisi olan?hamile montu denilince cok pahalli oluyor ya
Geçmiş olsun kuzum bakarlar kesinlikleKızlar ateşim düşmüyor doktora gidicez ama acile gitsem normal devlet hastanesinin bakarlarmı acaba
Haberdar et canım bu arada biziKızlar ateşim düşmüyor doktora gidicez ama acile gitsem normal devlet hastanesinin bakarlarmı acaba
Bakarlar canim. Ilgilenen doktora hamile.oldugunu belirt mutlaka :)Kızlar ateşim düşmüyor doktora gidicez ama acile gitsem normal devlet hastanesinin bakarlarmı acaba
Bende aynisini dusunuyorsum eskisehirin sogugunda pancoyla yine zature.olurum heralde.Hergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edemem![]()
Bende sunum tabağına koyacagım cnm şeker hamurlu kurabiyeyide kendim yapacagımBak böyle 70 tane çikolata 38 tl filan tabi kutulu olsun dersen fiyat çıkıyor kendi sunumluk tabağına koyacaksan da bunlar uygun ben bundan düşünüyorum canım çikolata olarak mevlid ya da gelen misafirlere tutmak için :)Eki Görüntüle 2053616
Oda bir görüş cnm benim hoşuma gidiyor yinede kısmet arkadaşım erken doğum yaptı hiçbirşey planladıgı gıbı olmadıHer turlu süse püse karşiyim![]()
Ben bugun deri montumu giydim önünü zor kapattım kışın naparım bir fikrim yokBakarlar canim. Ilgilenen doktora hamile.oldugunu belirt mutlaka :)
Bende aynisini dusunuyorsum eskisehirin sogugunda pancoyla yine zature.olurum heralde.
Ankara’da mıydın senHergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edemem![]()
Deri montu kapattıysan iyiBen bugun deri montumu giydim önünü zor kapattım kışın naparım bir fikrim yok
Deri montu kapattıysan iyiben tam ölçü dar kesim almıştım öyle ön açık giyiyorum
Aslında örsek de olur biliyor Musun birşeyi de YÖKBu belki olabilir ama bu seferde panço almaliyim montun ustunu kapatacak şekilde o da dert![]()
En uygun mont H&m de sanirim. Bir de lcw online.Hergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edemem![]()