2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kız istek yapabiliyormuyuz :KK70: yarım altın tam altın falan isteyelim nabıcan bezi :KK70::KK70:
Bacim valla günde 10 bez.. duble bebede 20 bez.. 1 pakette var 70 bez.. onun fiyatida 80 lira... hesaba gel :KK70:
Dur yapicam simdi hesap :KK70:

20 bez/günde / 80bez/1 paket = 4 gün

1 ayada var 30 gün.. 30/4 = 7.5 paket

7.5 paket x 80 tl = 600 Tl/ayda

1 ceyrek = 246 tl

Valla bacim bosver ceyregi.. gelsin 10 paket bez:KK70:

Avrenim Avrenim dimi?:KK70:

Bacim valla günde 10 bez.. duble bebede 20 bez.. 1 pakette var 70 bez.. onun fiyatida 80 lira... hesaba gel :KK70:

1 ceyrek = 246 tl

Yaw durmadan biz altlarını mı değiştireceğiz 10 adet çok değil mi:))

Ooo valla bacim yemek düzenim harika.. bende
Rayina oturtmaliyim... :-)
benimde tüp bebek canim..
O yüzden seni cok iyi anlayaniliyorum.. bende hic bir testi yapmadim.. yaptiracagim tek sey ayrinti ultrason.. onuda gecmisimden dolayi.. bende sonlandirmadim ilk hamileligimi.. 18. haftada ögrenip.. 34. haftada kendi geldi yavrum..ama 1 gün yasadi ve koynumda öldü... o yüzden ister istemez endiseliyim.. korkularim var haliyle. Tabiiki tevekkül ettim her daim.. takdiri ilahi dedim.. sabrin en derin hücresini yasadim... zor zamanlardi.. Allaha sigindim.. simdi yine korkularim olsada teslimim her daim kaderime..
allah sabır versin üzüldüm

1 ceyrek = 246 tl

hesabı gördükten sonra evin kapı girişine giriş 10 pk bez diye yazı asıcam :D

Canım ben ateşlenmiştim idrar enfeksiyonundan dolayı. Özel hastanede serum vermişlerdi ateş düşürücü, doktoruma sormuştum bi sakıncası yok demişti. Eğer çıkarsa parol al diye bana da dediler. Senin çok yüksek değil mi acaba? Kaç çıkmıştı ateş?

Boşver canını sıkma. Bu eşler bazen bizim gördüğümüzü göremiyor. Benim eşimde merhametlidir iyi niyetlidir ben bazen uyarırım, çok iyi niyetli davranıyorsun diye. o da biliyorum ama ben böyleyim diyor kızamıyorum da.
Aynen canım idare ediyor belki de eşim ne yapsın hak veriyorum da bazen de yediremiyorum işte

canım bizde konusmuyoruz eltimle o sebeple kaynımda benle konusmuyor ama bizimki biri abisi biri de yengesi diye mecburen konusuyor ki eltim bizim mağazada calısmaya basladı temmuzdan beri orda mecburen dipdibeler benle konusmadıgı halde yok bez yok ıslak mendıl ıvır zıvır hakkında akıl verıyormus bızım kı de bak o bunu kullanmıs memnun kalmıs deyınce sınırlerım hopluyor
erkekler bızım gıbı degıl saflar o yüzden ustune gıtmıyorum ama aklı kendınden kalsın ben cocuguma ne alacagımı ıyı bılırım deyıp kapıyorum bızımkı de hevesle soyluyor ama benle konusmadıgı halde laf gondermesıne ayar oluyorum oda bılerek bız kavga edelım dıye
ama ben polıtık davranıyorum askım beraber bakar en ıyısını buluruz dıyıp kapıyorum hevesını kırmamak ıcın bence sende konusma vs dıye ustune gıtme sadece sen yoksan bıle gıtmesın ben de ona takardım mesela benim olmadıgım konusmadıgım ınsan abısı de olsa evınde işi yok normal zamanda konusup telefonlassınlar ama ben yoksam evıne gıtmesını ıstemezdım
Ay aynı bnm ki ya doktor filan öneriyorlar ne gerek var kendi doktorumuz var ya diyorum :) Kardeşi diye gidiyor benim ki de ama o gelmiyor mesala işte o gelmiyorsa sen de gitme diyorum az çok dinliyor ama gittiği de oluyor

Ay gribin şiddetinden uçuk çıkarkın bide kulağım ön dibinde yüzümün kenarında yani bir kitle çıkmış deri altında sert bayağı biraz ağrı yapıyor değince iltihap herhalde

Baslarda öyle bacim inanki.. alis alissss.. 600 tl lere :KK70::KK70::KK70:duble bebe degilse böl ikiye :KK70:
şundan almıştım bir tane diye alırken ne kadar haklıymışım :D
47bef8f795d0e13e540c1346eae1534c.jpg

Kızlar aranızda sefaköy medipol hastanesine giden var mı hastane cok hoşumuza gitti ama doktorları tanımıyoruz

1 ceyrek = 246 tl

Yaşasın bezler :)))

Back
X