- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.401
haklusin kuzular nasil isterse oyle alirizonu stoklamakta risk alırısın 10 paket. totosu beğenmez alerji yapar elinde patlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklusin kuzular nasil isterse oyle alirizonu stoklamakta risk alırısın 10 paket. totosu beğenmez alerji yapar elinde patlar![]()
Ne kadar acaba? Benim normal doğum 5bin sezeryan 6binbende pakete dahil. sanırım en hesaplı özel hAstane benimki. fiyatları yanlış mu konuştuk diye düşünüyorum bazen :)
normal sezeryan fark etmiyor. 4500 ilave paket alırsan değişiyor fiyat 500 liradan başlıyor en dolu paket 1750 lira.Ne kadar acaba? Benim normal doğum 5bin sezeryan 6binsüsleme filan olursa 1000ila 1800ekstra
canım bence evini al ve istediğin yerden al
sen ne kadar izinli olacaksın önemlisi bu 6 ay ucretsız izne ayrılacaksan 4 aydan 8 ay evdesın sonrası zaten 1 yıl toparlasa ondan sonra kreşe versen 1 yıl kaynana vakacak dıye dıbıne tasınma derim
ya o sızde gelıp kalacak ki bence kalmasın
sen goturup getırırsın araba varsa iyi ama yoksa otobus dolmus zor hasta olma olasılıgı da zor
annen ısı olmasa sızde kalırdı haftaıcı haftasonu donerdı mesela
ama benc eıstedıgın yere tasın tabı bu ısın ılerde anaokulundan ılkokuldan alma boyutu da var mesela gec cıkıyorsan mecbur kaynana alacak ya da servıse versen kaynana evde olacak kı evıne alacak
cok uzak olursanı aksamları cocugu alıp eve gecmek zor olur
sımdı ev alıncada ha dıyınce tasınamıyorsun bende tasınmak ıstıyorum ama ev satılmadı hem ev ıkı katlı duz ayak olsun cocukla ınıp cıkmayım ıstıyordum hemde anneme yurume mesafesınde olmak ısıyorudum annem kolay gelıp gıtsın dıye ama hala satılmadı o yuzden yaza bıraktık
zaten ben ızınlı olacagım annemde eylule kadar okuldakı sozlesmesını yenıledıgı ıcın calıscaksadece aksmaları belkı ugrayacak ya da kalacaktı o sebeple tasınma ısını bızde cok zorlamadık
ama tasınacaksan bıran önce hallet son aylarda agırlasacaksın havalarda sogur zor olur sana
Aynı şehirde olduktan sonra yakın yada uzak çok fark eder mi bence etmez hem zaten siz bırakacakmışsınız arabayla size eziyet olur biz aynı şehirde olsak bize gelmek isteseler zaten gelip bizi arabayla alın derler daha beter olur Sizinkiler bilemem tabi
Bence yakın olmalı kesinlikle
Ama tabi Problem çıkaracak insanlar değilse. 4 km uzak bence bunun yazı var kışı var ne kadar yakın o kadar iyi
devlet hastanesinde doğum yapıcam heralde süsleme yapamam. zaten öyle aşırı bir misafir gelmesinide istemiyorum. her gelende bir toparlanmam gerekecek. kim bilir ne durumda olucam o günler. kv çok meraklı süslemeye de onunda istedikleri beni bunaltıyor. heralde kurtardım böyle. böyle :))Kızlar hastane odasını süsleyecek misiniz
Aşşağı yukarı benziyor fiyat cnm.hangi hastane?normal sezeryan fark etmiyor. 4500 ilave paket alırsan değişiyor fiyat 500 liradan başlıyor en dolu paket 1750 lira.
Acibadem.Aşşağı yukarı benziyor fiyat cnm.hangi hastane?
Bursa acıbademde doğum 10binAcibadem.
Hep yat dinlen, sakın yorulma, okumuştum rahme dikiş atılmış bu tip sorunlarda..hiç kalkma hatta.dikiş atılırsada rapor al ve yat kalkmadan..ciddi bir konu çünküArkadaşlar merhaba , bende 21+4 gnlük hamileyim .Bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür Bebek iyi sağlıklı fakat bende rahim ağzı yetmezliği görüldü açılma var bu yüzden doktor progestan verdi bugün kullanıp yarın tekrar gidicem bakacak tekrar etkisi var mı diye yoksa Rahime dikiş atılacak düşük olmasın diye.Bu durumu yaşayan var mı ? Çokkorkuyorum erken doğum olucak diye
Boşver stres yapma rahat ol hayırlısı olsun ev işi kısmet birazda. Hadi inşallah atlatırsın zaten herkes oradayım ailelerini z yardımcı olurlar taşınırkensağolun kızlar. kararsız kaldık ama yakın olursak da sorun olacak gibi. şu an aramızda 18 km var. ankarada oturuyorum. burdan götürüp getirmeyi bile düşündüm ama olmuyor. kv gelip bakamam dedi. neyse en azından bakıcak deyip oralara taşınıyoruz. 5 dakka ediyormuş dün eve gittik baktık. onu alıcaz inşallah bir sıkıntı olmazsa kısmet artık. daha fazla büyümeden taşınmak gerek. heralde ayın sonuna taşınırım bende. birde onu atlatrsam kazasız belasız. kaç gündür uykusuzum ev derdinden yaa.
Artık öyle yapıcam bebeğime bişy olmasın yeterki ağlıyorum sabahtan beri inşllah sağlıklı doğar hepimizin çocuklarıHep yat dinlen, sakın yorulma, okumuştum rahme dikiş atılmış bu tip sorunlarda..hiç kalkma hatta.dikiş atılırsada rapor al ve yat kalkmadan..ciddi bir konu çünkü
Canım sıkma canını gönlünü ferah tut inşallah bir şey olmaz bunu yaptıran bir sürü kişi var en azından çaresi var umutsuzluğa kapılıp kötü düşünme hiçArtık öyle yapıcam bebeğime bişy olmasın yeterki ağlıyorum sabahtan beri inşllah sağlıklı doğar hepimizin çocukları
Arkadaşlar bi uygulama var fotonun üzerine 5 ay melek kanadı vs eklenıyor görmustum de not etmemiştim o uygulamanın adını bilen var mı
Selam kızlar..kafamda deli sorular..
1- 15.haftada 53kiloydum şuan 57. kilo almaya başladım sizde durumlar nedir?gerçi ilk hamile kaldığımda 54.5 tum kusmalarla 52 yi gördüm.çok mu artışboyum 1.62
2- bebek arabası hangi markada karar kıldınız?
3- herkes oda yapma diyor ama acaip hoşuma gidiyor çok yapasım var ama çok pahalı fiyatlar.çilek mobilya biraz uygun geldi.var mı başka tavsiye?
4- bebek magnetleri ve kapı süsü için önerebileceğinz instagram sayfası var mı? Kendim bişiler yapmak istyorum aslında ama siz ne tür şeyler düşünüyorsunuz?
Daha sorular yoğunda şimdilik bunlar hakkında fikirlerinizi öğrenmek isterim![]()
Safak kapidan çıkan hasta
devlet hastanesinde doğum yapıcam heralde süsleme yapamam. zaten öyle aşırı bir misafir gelmesinide istemiyorum. her gelende bir toparlanmam gerekecek. kim bilir ne durumda olucam o günler. kv çok meraklı süslemeye de onunda istedikleri beni bunaltıyor. heralde kurtardım böyle. böyle :
Canim hakkinda hayirlisi ins bende ankaraya tasinali bir ay oldu ama ev berbat o yuzden bugn baska bir ev bulduk yeniden tasinacagim ins sorunsuz bir sekilde tasiniriz .Duzenli gidebilecegim bir doktorda bulamadim buralarin yabancisi olunca gordugum her hamileye hangi diktora gidiyorsun diye soruyorum bende dogumu nasip olursa devlette dusunuyorum sen hangi hastane ve doktora gidiyorsundevlet hastanesinde doğum yapıcam heralde süsleme yapamam. zaten öyle aşırı bir misafir gelmesinide istemiyorum. her gelende bir toparlanmam gerekecek. kim bilir ne durumda olucam o günler. kv çok meraklı süslemeye de onunda istedikleri beni bunaltıyor. heralde kurtardım böyle. böyle :))