- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.481
Güzel olacak herşey inşallah.Haberlerini bekliyoruz.Gunaydin kizlar benim de bugun ve son 2 saatim. Heyecandan kalbim duracak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olacak herşey inşallah.Haberlerini bekliyoruz.Gunaydin kizlar benim de bugun ve son 2 saatim. Heyecandan kalbim duracak.
Moralini bozma lütfen bebeğin iyiymiş sonuçta çok şükür ilaçlarla kontrol altına alınacak bişey için canını sıkma düzelir insallahBen ciktim ultrasondan. Haberler iyi mi kotumu bilmiyorum. Rahim agzi kisaligim 3.1 e dusmus progrstan basladi doktor birde haftalik proliton. Ayrica bende pihtilasma riski varmis. Tahlil yaptiracagim. Tahlil sonuna kadar aspirin verdi 3 haftada cikacak sonucu. Pihtilasma varsa igneye gececegim. Bebekte herhangi bir sikinti cikmadi allahtan.gerçi bu kadarida yetti bana Sahsen moralim bozuldu. Bilemiyorum gerisini simdilik...
Vallamoral bozukluğundan ziyade bazinseyleri anlamlandiramiyorum. Mesela pihtilasma olsa bebegin gelisimi geriden gelmezmiydi. Okudugum yazilarda hep 9 10 haftadan sonra gelisim durmus dusukle sonuclanmis. Oyle olsa 22.haftaya varabilirmiydim yada gelisim ilerde olurmuydu bilmiyorum. Yada eger bu sorun varsa aspirin yeterli olacakmi sonuc cikana kadar. Onuda bilmiyorum. Cok fazla bilmedigim sey var.Moralini bozma lütfen bebeğin iyiymiş sonuçta çok şükür ilaçlarla kontrol altına alınacak bişey için canını sıkma düzelir insallah
Canim benim de bildigim kadarıyla pihtilasma sorunu onlem alinmazsa dusukle sonuclaniyor. Bu zamana kadar saglikla geldin bundan sonrasini da tamamlarsin inşallah.Vallamoral bozukluğundan ziyade bazinseyleri anlamlandiramiyorum. Mesela pihtilasma olsa bebegin gelisimi geriden gelmezmiydi. Okudugum yazilarda hep 9 10 haftadan sonra gelisim durmus dusukle sonuclanmis. Oyle olsa 22.haftaya varabilirmiydim yada gelisim ilerde olurmuydu bilmiyorum. Yada eger bu sorun varsa aspirin yeterli olacakmi sonuc cikana kadar. Onuda bilmiyorum. Cok fazla bilmedigim sey var.
benimde aklımda o var kuzenimin olmustu cok önceden fark edildi 5 aya kadar çoktan fark ediliyorVallamoral bozukluğundan ziyade bazinseyleri anlamlandiramiyorum. Mesela pihtilasma olsa bebegin gelisimi geriden gelmezmiydi. Okudugum yazilarda hep 9 10 haftadan sonra gelisim durmus dusukle sonuclanmis. Oyle olsa 22.haftaya varabilirmiydim yada gelisim ilerde olurmuydu bilmiyorum. Yada eger bu sorun varsa aspirin yeterli olacakmi sonuc cikana kadar. Onuda bilmiyorum. Cok fazla bilmedigim sey var.
Canım pıhtılaşma genetik biseydir ya vardır ya yoktur sonradan değişmez. Ama şöyle bir durum da görülebiliyor.. Kadının normal sağlıklı bir bebegi oluyor daha sonraki gebelikleri düşükle sonuçlanıyor ve tahlil yapıldığında pıhtılaşma çıkıyor. Ama şükür ki ilk bebek bunu ucuz atlatmış oluyor.. Bu da güzel bir mucize.. İnşallah iğne kullanacak kadar ileri derecede degildir ve sadece asprin ile de idare edebilirsin. Uzme kendini büyük bir sorun olsaydı 10 haftayi geçemezdin zaten.. Bence bundan sonrasi sadece küçük bir ihtimale karsi önlem almak olurVallamoral bozukluğundan ziyade bazinseyleri anlamlandiramiyorum. Mesela pihtilasma olsa bebegin gelisimi geriden gelmezmiydi. Okudugum yazilarda hep 9 10 haftadan sonra gelisim durmus dusukle sonuclanmis. Oyle olsa 22.haftaya varabilirmiydim yada gelisim ilerde olurmuydu bilmiyorum. Yada eger bu sorun varsa aspirin yeterli olacakmi sonuc cikana kadar. Onuda bilmiyorum. Cok fazla bilmedigim sey var.
Simdi test yaptıracağım..sonucu 3 haftada cikiyormus. O sure zarfinda risk olmasin diye aspirin verdi.benimde aklımda o var kuzenimin olmustu cok önceden fark edildi 5 aya kadar çoktan fark ediliyor
bence pıhtılasma yoktur da önlem almış olabilir mi
Bilmiyorum. Suan kafam bir milyon kisaliga mi uzuleyim. Pihtilasmaya mi bilemiyorum. Felçli gibiyim. Onemsememeye çalışıyorum simdilik. Hayirlisi artik.Canım pıhtılaşma genetik biseydir ya vardır ya yoktur sonradan değişmez. Ama şöyle bir durum da görülebiliyor.. Kadının normal sağlıklı bir bebegi oluyor daha sonraki gebelikleri düşükle sonuçlanıyor ve tahlil yapıldığında pıhtılaşma çıkıyor. Ama şükür ki ilk bebek bunu ucuz atlatmış oluyor.. Bu da güzel bir mucize.. İnşallah iğne kullanacak kadar ileri derecede degildir ve sadece asprin ile de idare edebilirsin. Uzme kendini büyük bir sorun olsaydı 10 haftayi geçemezdin zaten.. Bence bundan sonrasi sadece küçük bir ihtimale karsi önlem almak olur
Pıhtılaşma sorunu olup olmadığı belli değil anladigim kadarıyla test yapildi demi belki de yoktur.servis uzunluğunu ise 2.5 un altıni riskli kabul eden doktorlar var bol bol dinlen canım ağır kaldırma belki gittigin perinotolog daha titizdir bu konuda birinin normal dediği şeye diğeri çok daha fazla titizlenebiliyor ya bazı doktorlarin.bana hiç bişey demedi doktorum serviks konusunda yarın ayrıntılı var ben de sorucamVallamoral bozukluğundan ziyade bazinseyleri anlamlandiramiyorum. Mesela pihtilasma olsa bebegin gelisimi geriden gelmezmiydi. Okudugum yazilarda hep 9 10 haftadan sonra gelisim durmus dusukle sonuclanmis. Oyle olsa 22.haftaya varabilirmiydim yada gelisim ilerde olurmuydu bilmiyorum. Yada eger bu sorun varsa aspirin yeterli olacakmi sonuc cikana kadar. Onuda bilmiyorum. Cok fazla bilmedigim sey var.
Canım pıhtılaşma genetik biseydir ya vardır ya yoktur sonradan değişmez. Ama şöyle bir durum da görülebiliyor.. Kadının normal sağlıklı bir bebegi oluyor daha sonraki gebelikleri düşükle sonuçlanıyor ve tahlil yapıldığında pıhtılaşma çıkıyor. Ama şükür ki ilk bebek bunu ucuz atlatmış oluyor.. Bu da güzel bir mucize.. İnşallah iğne kullanacak kadar ileri derecede degildir ve sadece asprin ile de idare edebilirsin. Uzme kendini büyük bir sorun olsaydı 10 haftayi geçemezdin zaten.. Bence bundan sonrasi sadece küçük bir ihtimale karsi önlem almak olur
Ikisinin de çözümü var canim bence bebegi etkilememeye çalış hayatina devam et simdiue kadae bilmeden gayet sağlıklı geldin sonuçta.. Allah çekilmez dert vermesin canim..Bilmiyorum. Suan kafam bir milyon kisaliga mi uzuleyim. Pihtilasmaya mi bilemiyorum. Felçli gibiyim. Onemsememeye çalışıyorum simdilik. Hayirlisi artik.
Pihtilasma sorunu olabilme ihtimaline karsi test yaptirdim. Onlem olarak coraspin verdi. Kendi doktorum 3.5 altina onlem aliyoruz ilacla. 2.5 altinda dikis atiyoruz dedi.Pıhtılaşma sorunu olup olmadığı belli değil anladigim kadarıyla test yapildi demi belki de yoktur.servis uzunluğunu ise 2.5 un altıni riskli kabul eden doktorlar var bol bol dinlen canım ağır kaldırma belki gittigin perinotolog daha titizdir bu konuda birinin normal dediği şeye diğeri çok daha fazla titizlenebiliyor ya bazı doktorlarin.bana hiç bişey demedi doktorum serviks konusunda yarın ayrıntılı var ben de sorucam
Bende süreç aynen böyle oldu ilk kızımda herşey mükemmeldi ikinci bebeğimin kalbi durunca pıhtılaşmaya bağladılar.Canını hiç sıkmanemesis inan herşey bugüne kadar çok güzel geldi bebeğin sağlıklı sende en fazla bir coraspin ve iğne ile son 4 ay idare ediceksin o kadar.
Ikisinin de çözümü var canim bence bebegi etkilememeye çalış hayatina devam et simdiue kadae bilmeden gayet sağlıklı geldin sonuçta.. Allah çekilmez dert vermesin canim..
yazmıyor canım. normalde bebek ölçümleri yazıyor orada rahim ağız ölçümünü doktor yapıp söylüyor.kızlar benim ölçüme bakabilir misin rica etsem ben anlamadım nerede yazan o ölçü bilemedim