2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doğuma yakın bir zamanda bu ilacı kesip doğum yapan tanıdıklarim var. Son 2 hafta 38 civarı kesiliyor ilaç normal doğum yapılıyor böylece.
bende rakunlu olanoı netten cok begenmıstım aam magazada bakınca kuması hosuma gıtmedı sert gelmıstı buna bı bakayım o zaman battanıyesını ayrıca alıyorsun sanırım

Kizlar ben geldm biraz once, detaylim 45 dakika surdu heryerine bakti iyi dedi. Oncekinden takintili oldugum icin kalbine tekrar baktirdim herseyi iyi cok sukur. O kadar sevindim ki gozumden yaslar akmaya basladi, farkinda olmadan nefesimi tutuyormusum doktor nefes alabilirsin dedi bana :) Bu arada erkekmis bebisimiz kesinlesti :)
Fakat plesenta asagida benimde ama rahim agzina oturmadigi icin kanama yada erken dogum riski yok dedi. Rahim agziyla 2 cm mi ne varmis aralarinda, 3 cm normal ama bunun da cikma ihtimali var dedi. Serviks uzunluguma bakmasini istedigim icin alttan da bakmak durumunda kaldi. 3.1 cm`e dusmus benim de :KK43: Ama 16. haftada 3.3 cm oldugu icin 4 haftada buraya inmesi kotu bir istatislik degil dedi zaten gitgide dusecekmis. 34. haftadan once 2.2`nin altina dusmesini beklemiyorum hic merak etme dedi. Hatta ben cok ustune gecinde grafikler falan cikardi sistemden ve serviksten dolayi erken dogum riskimin %1.4 oldugunu hesapladi bilgisayar. Icimi rahatlatti diyebilirim, ama her gidisimde baktirmaya devam edicem.
Grip asisi yapti bir de bana. 24. haftaya da seker yuklemesi icin cagirdi.
Pihtilasma testi yapmasini istedim ama gerek yok dedi bana, cunku zaten hamilelikte pihtilasma orani yuksek cikiyor. Genetik olarak pihtilasman yoksa bebege zarar vermez dedi, onceki testlerimde genetik olarak boyle bir bulgu yokmus. Sadece uzun sure hareketsiz kalacagin ucak yolculugu falan yaparsan kan sulandirici veririm dedi.
Cok uzun yazdim kusura bakmayin ama bizde durumlar boyle, benim 28 Ekimde Istanbul`daki doktorumla bir ayrintili kontrolum daha olacak. Kalp ekosu falan cekilecek onda, o doktoruma da cok guveniyorum o da ayni seyleri soylerse daha da rahatlicam.

Gözün aydin canim.. insallah böyle sagliklica devam eder..

nemesis nemesis dogum hakkinda en mantiklisi kendi doktorunla görüsmek.. cünkü hem bebegin pozisyonu/durumu ve annenin sagligi acisindan en dogru karari doktorun vericek.. herkesde baska canim...

Biseyler okuyup kafani bulandirma..

Merhaba kızlar bugün randevum var bakalım ne dicek doktorumuz detaylı çok sinir bozucu geçmişti biliyorsunuz ki

Aynen doğum çok ani bir olay aslında ben 10 cm açılmıştım ve karnıma bile bastılar ama oğlum çıkmamıştı kordona dolanmış çatının ikinci boğumunda takılmıştı nabzı filan düşünce apar topar ameliyathane götürdüler beni doktor başına elliyordu ama normal doğum kısmet değilmiş soranlara ben oğlumu iki türlü doğurdum diyorum hem normal hem sezaryen :KK70:ikisini de iyi bilirim :D

bende rakunlu olanoı netten cok begenmıstım aam magazada bakınca kuması hosuma gıtmedı sert gelmıstı buna bı bakayım o zaman battanıyesını ayrıca alıyorsun sanırım
Evet ayrı aldım. Ankamalldeki e bebekte çok çesit var ama haftaici gitmek lazım asırı kalabalık.

valla içim şişti her kafadan bir ses. annem kendi doktoruna sormuş. 3,1 değer için gayet normal ne bu panik demiş.

aslında yarına kadar üzülüp yarın düzelecektim ama yeter bu kadar. afedersiniz tükürürüm böyle işin içine. :D ben buraya adaplı yazıyorum siz argo anlayın ama yüksek sesle dile getirmeyin. bebişlere ayıp olmasın...
bugün dünya kız çocukları günüymüş. zaten bir kızı olan yada benim gibi kız bebek bekleyen arkadaşlarım. bebeklerinize söyleyin nemesis ablası onların gününü kutluyor. benim için 1 ufak öpücük kondurun hepsine...

dün zaten perintolog baktı gelişim bir hafta önde gidiyor. bebeğin boyuda uzun. bir bana baktı döndü eşime bir baktı ee normal ama boylara baksana dedi.
benim ilk kızımda aynen öyle gidiyor bakalım oğlan nasıl olacak.Bizde detaylıyı inşallah sorunsuz atlatırız.Daha haftaya salıya çok var inanılmaz tırsıyorummmmm

valla içim şişti her kafadan bir ses. annem kendi doktoruna sormuş. 3,1 değer için gayet normal ne bu panik demiş.

aslında yarına kadar üzülüp yarın düzelecektim ama yeter bu kadar. afedersiniz tükürürüm böyle işin içine. :KK70: ben buraya adaplı yazıyorum siz argo anlayın ama yüksek sesle dile getirmeyin. bebişlere ayıp olmasın...
bugün dünya kız çocukları günüymüş. zaten bir kızı olan yada benim gibi kız bebek bekleyen arkadaşlarım. bebeklerinize söyleyin nemesis ablası onların gününü kutluyor. benim için 1 ufak öpücük kondurun hepsine...
Cnm bencede üzülme bebeğin sağlıklı çok şükür bende önlem amaçlı aspirin kullanıyorum kafana takma bunları.
Senin kızında kız çocukları günü kutlu olsun...
Yarında bana büyük gün dua et

benim ilk kızımda aynen öyle gidiyor bakalım oğlan nasıl olacak.Bizde detaylıyı inşallah sorunsuz atlatırız.Daha haftaya salıya çok var inanılmaz tırsıyorummmmm

Cnm bencede üzülme bebeğin sağlıklı çok şükür bende önlem amaçlı aspirin kullanıyorum kafana takma bunları.
Senin kızında kız çocukları günü kutlu olsun...
Yarında bana büyük gün dua et

musmutlu sonuçlar alırsınız umarım:dua::dua:

Back
X