- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayildim buna ama kac yasindan iyibaren yatabilir acaba? Bi de genis oda lazim tabi.Eki Görüntüle 2054438 Çok güzelmiş ya bu yataklar şimdi ki çocuklar çok şanslı valla :))
Ağlama dua et, Allah yardımcın olsun, bebeğini üzme, sakin ol, serklaj kurtarıcı oluyormuş ama çok dikkatli ol.Olmadı başka doktorada git fikir al..Artık öyle yapıcam bebeğime bişy olmasın yeterki ağlıyorum sabahtan beri inşllah sağlıklı doğar hepimizin çocukları
Aynı durum bendede çktı.çentik var yazıyor fizyolojik yazıyor.fizyolojik olan şeyler 25.haftada düzelirmiş.doktor normal dediyse normaldir.hiç takma kafana.Merhaba kızlar. Benim detaylı ultrasonumu 21.haftada yaptırmıştık. Radyolog sıkıntı yok deyince henüz doktoruma raporu göstermedim. Şu değerler dikkatimi çekti. Sağ uterin arter RI:0.38 PI:0.55 S/D:1.62 Sol uterin arter RI:0.58 P/I: 1.01 S/D:2.40(fizyolojik) bu ne demektir acaba bunlar normal mi? Hiç raporu incelememiştim![]()
Tasindiktan sonra kontrole gitmistim aslinda 27 sinde.o zaman sorun yoktu. Ama bu aralar surekli hapsurup oksuruyorum. Acaba ondan olabilir mi diye dusunuyorum. Soracagim doktoruma. Neticede surekli bir kasilma hali.Yapılabiliyor sadece 36 da mı ne bırakıyorsun ilacı. Sezeryan için de bırakıyorsun yoksa kan kaybı riski olur.
Bilmiyorum ki canım instagram da gördüm ben de bence yaşından itibaren yatabilir :)Bayildim buna ama kac yasindan iyibaren yatabilir acaba? Bi de genis oda lazim tabi.
Eki Görüntüle 2054438 Çok güzelmiş ya bu yataklar şimdi ki çocuklar çok şanslı valla :))
Eki Görüntüle 2054438 Çok güzelmiş ya bu yataklar şimdi ki çocuklar çok şanslı valla :))
Tasindiktan sonra kontrole gitmistim aslinda 27 sinde.o zaman sorun yoktu. Ama bu aralar surekli hapsurup oksuruyorum. Acaba ondan olabilir mi diye dusunuyorum. Soracagim doktoruma. Neticede surekli bir kasilma hali.
Bayildim buna ama kac yasindan iyibaren yatabilir acaba? Bi de genis oda lazim tabi.
Ama tehlikeli değil mi, uyandığını fark etmezsek çıkar yatağından ... beşikte olsa beni al diye ağlar gibime geldiBen de aynı soruyu araştırıyorum, zaten yatak odasına küçük bişi alacağım ama 7-8 aydan sonra bununla yatabilir mi diye düşünüyorum. Normalde montessori nin mantığı emeklemeye başlayınca. Biz eşimle baya kararlıyız bu şekilde bişi yaptırmaya.
Çentik var yazmıyor ama parantez içinde fizyolojik yazmış. Napalım onu tak bunu tak neyi takacağımı şaşırdım :) şu süreci hayırlısıyla atlaysaydık.Aynı durum bendede çktı.çentik var yazıyor fizyolojik yazıyor.fizyolojik olan şeyler 25.haftada düzelirmiş.doktor normal dediyse normaldir.hiç takma kafana.
7 8 aylıkken rahatlıkla yatar hiç merak etmeyin. Beşikten bir farkı yok düsününce. Zaten insaallah emen bebekse sizde sürekli yanında olacaksınız mecburenBen de aynı soruyu araştırıyorum, zaten yatak odasına küçük bişi alacağım ama 7-8 aydan sonra bununla yatabilir mi diye düşünüyorum. Normalde montessori nin mantığı emeklemeye başlayınca. Biz eşimle baya kararlıyız bu şekilde bişi yaptırmaya.
Ama tehlikeli değil mi, uyandığını fark etmezsek çıkar yatağından ... beşikte olsa beni al diye ağlar gibime geldi
Bu saatlerde subat mart gibi dolu olacak buralaremziren anneler kulubu gibi. Şimdi kimseleri bulamıyorum.
![]()
Ben pimpirikli anne her dk takip ediyorum valla. 5 yasindaki kizimdan bile 5 dk ses cikmasa aklim cikar hemen napiyo diye bakarim. Bebegi o aylarda kendi cikabilecegi bi yatakta yatıramam yani7 8 aylıkken rahatlıkla yatar hiç merak etmeyin. Beşikten bir farkı yok düsününce. Zaten insaallah emen bebekse sizde sürekli yanında olacaksınız mecburen
Zaten tam olarak amaç uyansın yanımıza gelsin. Odasinı ve evinide ona göre düzenliyorsun ki bebek gündüzde aynı durumda her dk takip edilmiyor. Pek tehlikeli gelmiyor bana o yüzden.![]()
Evet canım bunların modelleri de var yerden biraz daha yüksek olanları ama bu çok güzelmiş gerçektenBen bunlardan yaptırmayı planlıyorum işte.