• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın sevgili anneler, bu 2. gebelik dönemi çok güzelde sonra 3. ve hareket edememe var:KK70: benim en sevdiğim zamanlar şuan minik minik kıpır kıpır tekmeler. Sonra sağolsunlar o tekmeler çalıma dönüsüyor:KK70:
ben hala dısardan göremedım merakla beklıyorum dısardan görmeyi acaba kacıncı haftada baslar kı
senın ılk cocugunda kacıncı haftada basladı cnm

Benimde yok bebekte iyi. Ilkinde de aynı yorumları aldım sürekli, 37+3 de 3400 gr 52 cm doğdu. Bebek içerde dursa 4 kilo olacaktı yani. Herkes uzman maşallah.
Benim kızımda 52cm 3500 kılo doğdu cnm 36 +6 dik ama o zaman 30 kılo almıştım bunda daha az gidiyorum eşim bile diyor bebek mi beslenmiyor diye
22+3 de gittiğimde bebiş 29cm 580 grmdı bana göre gayet normal ah şu çevredekiler

Kızlar birde dün akraba oturmasına gitmiştik herkes niye karnın yok bebek beslenemiyormu diye psikoljimi bozdu:işsiz:
Sanki karna göre bebek büyüyor:sinirli:
banada aynısını söylüyorlar. çocuk olmuş 30 cm e 625 gram daha yolun yarısındayım demekki besleniyor haspam :D

ben hala dısardan göremedım merakla beklıyorum dısardan görmeyi acaba kacıncı haftada baslar kı
senın ılk cocugunda kacıncı haftada basladı cnm
Benim ilkinde de erken basladi bunda da. Sanırım anne vucuduyla alakalı bu durum. 20 haftada dışardan cok net videoları vardı oğlumun. Ama 24 25 haftada bırak dısardan ilk hareketleri ilk kez hisseden arkadaşlrım oldu ve ikimizinde sağlıklı çocukları var.

caddillac air bakabilirsin canım. en son kampanyası vardı 1200 lira civarıydı fiyatı. kampanyasızkende 1500 lira.

bende yatak konusunda kararsızım. yenidoğanlarda yaylı viskolu yatak kullanmak sıkıntılıymış. sünger yada pamuk yatak kullan diyorlar. bebek odasını aldığımız yerde aynısını söyledi. onların yatağı akıllı süngermiş. ama ortopedik değil. 200 lira fiyatı. aynı yatak işbirde 600 lira. onlarda akıllı süngermiş. ama işbir bunlar ortopedik dedi. bizim bebek odasını aldığımız kadın ise ortopedik olamaz sünger yataklar dedi.
yatak olayı benimde aklımda muamma yanıma park yatak asagıya salona beşik aldık besıgın kendı yatagı var dedıler ıkısınede aynı yatagı alayım dedım besıgın boyunda yatak yokmus yatagı dandık degıl dedı satıcı kız ama bılmeıyorum olmadı reflu yatagı alırsınız içine dedi
hala kafam allak bullak odasına bı yatak alacagım ama odasında 6. aydan sonra yatacak
evde suan oda yapmaya esım heves edınce 3 yatak olacak :D

Evet ortopedik değil doğru söylemiş. Kemim gelişimi için önerilmiyor hatta ben işbir aldım o zaman. Ama şimdi bakınca ayni işi mobilyayı yaptırdığım yerdeki yatakta görürdü. Çünkü zaten 7 ay kadar sepette yattı, sonra beşiğine geçti. Ee zaten ilk zamanlar hep yanımda hatta slingte ve kanguruda her an benimleydi. Biraz daha büyüyüncede mecbur yine değisecek. Yani her bebek farklı tabi ama benim oğlum yatakta düzgün ve bana yapismadan 14 aydan sonra uyumaya başladi.
cok yumusak degıl sert yatakta yatar bebekler demıs bı yatak yapan satıcıda esıme sıtelerde kafalar karısık ne yapsam bılemedım
salonda aksama kadar yanımda olacagı ıcın besık aldık kendı yatacagı var ama guvenemıyorum yatak almaya kalksam bu boyda yokmus ne yapcagımı sasırdım bır de bırıne alısır bırıne alısmazsa asıl o zaman hapı yuttum

beşiğimiz bu içine yatak alamaz mısım bu boy da yokmus

ne yapabılırım acaba kendım yatak mı yaptırsam ama onlarda bana su yogoncılarda yapılan yataklar cok saglksız gelıyor

beynım sulandı bu konudan benımde cry:KK14:

Eklentiler

• ib04473-1778_1.webp
    ib04473-1778_1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Benim ilkinde de erken basladi bunda da. Sanırım anne vucuduyla alakalı bu durum. 20 haftada dışardan cok net videoları vardı oğlumun. Ama 24 25 haftada bırak dısardan ilk hareketleri ilk kez hisseden arkadaşlrım oldu ve ikimizinde sağlıklı çocukları var.
benim tombiklikten önceki yağlarımdan görünmüyor sanırım :KK70: bebek yağın altında kalıyor ahaha

Benim kızımda 52cm 3500 kılo doğdu cnm 36 +6 dik ama o zaman 30 kılo almıştım bunda daha az gidiyorum eşim bile diyor bebek mi beslenmiyor diye
22+3 de gittiğimde bebiş 29cm 580 grmdı bana göre gayet normal ah şu çevredekiler
Ben 9 kilo almistım hiç merak etme senin kilo almanla ilgili değil besleniyordur. Insanlar hep konuşur kilolu olsa onada konuşur eminim.

Aynen cnm :nazar: kızlarımıza
Bende söylemedim onlara önden gidiyor falan diye

aynen aynen bnimkide 1 hafta önden gidiyor :)

yatak olayı benimde aklımda muamma yanıma park yatak asagıya salona beşik aldık besıgın kendı yatagı var dedıler ıkısınede aynı yatagı alayım dedım besıgın boyunda yatak yokmus yatagı dandık degıl dedı satıcı kız ama bılmeıyorum olmadı reflu yatagı alırsınız içine dedi
hala kafam allak bullak odasına bı yatak alacagım ama odasında 6. aydan sonra yatacak
evde suan oda yapmaya esım heves edınce 3 yatak olacak :KK70:

cok yumusak degıl sert yatakta yatar bebekler demıs bı yatak yapan satıcıda esıme sıtelerde kafalar karısık ne yapsam bılemedım
salonda aksama kadar yanımda olacagı ıcın besık aldık kendı yatacagı var ama guvenemıyorum yatak almaya kalksam bu boyda yokmus ne yapcagımı sasırdım bır de bırıne alısır bırıne alısmazsa asıl o zaman hapı yuttum

beşiğimiz bu içine yatak alamaz mısım bu boy da yokmus

ne yapabılırım acaba kendım yatak mı yaptırsam ama onlarda bana su yogoncılarda yapılan yataklar cok saglksız gelıyor

beynım sulandı bu konudan benımde cry:KK14:

ben sanırım oda aldığım yerden alacağım. neticede ikiside akıllı sünger diyor. birisinin farkı markalı olması. gerçi hala araştırıyorum :D

Valla kendi doktorum bu perintologa cok guveniyor. Simdiye kadar genetik test onerdigi kimse negatif sonuc almamis. Kendini hazirla duruma dedi.
Kuzum pihtilasma varsa da var tedavisi de var canini sıkma korku senaryolarina da kaptirma kendini.. Benim ablam bu sekilde 3 saglikli bebek getirdi dünyaya. Bak hem bu haftalar hem şekerin hem tansiyonun tetiklendigi haftalar stres yasakkkk!!!! Akışına bırak koyver gitsin. Hamile kalmadan önce ben de suphelendim be genetik test yaptirdim 800 tl verdim ama temiz çıktı çok şükür.. Olabilirdi de yani ben hazırdım igneye ilaca.. O yüzden kendine eziuet edip nir de sekeri tansoyonu uyandırma Allah korusun yapili boylu kilolusun bak cabuk etkilenebilirsin

yarım kundak nasıl bi şey normal su battanıyeyle 3lü sekılde örtmek mi bahsettıgın cnm
Sadece kollarini baglama gibi yani. Ben onun icin muslin bezleri kullanirim diyorum. Bir de dun konusulan Halo kundak tam istedigim gibi onun fotografina bak kollar siki bacak tarafi bol. Halo almasak bile o sekilde baska yerlerde bulunabilir.

Kuzum pihtilasma varsa da var tedavisi de var canini sıkma korku senaryolarina da kaptirma kendini.. Benim ablam bu sekilde 3 saglikli bebek getirdi dünyaya. Bak hem bu haftalar hem şekerin hem tansiyonun tetiklendigi haftalar stres yasakkkk!!!! Akışına bırak koyver gitsin. Hamile kalmadan önce ben de suphelendim be genetik test yaptirdim 800 tl verdim ama temiz çıktı çok şükür.. Olabilirdi de yani ben hazırdım igneye ilaca.. O yüzden kendine eziuet edip nir de sekeri tansoyonu uyandırma Allah korusun yapili boylu kilolusun bak cabuk etkilenebilirsin

Aynen oyle. Zaten stres yapsamda yapmasamda sonuç degismeyecek en azindan bebis rahat etsin :))

Kizlar ben 21+1 im bu gun normalde 1-2 haftadir surekli olmasa sabah biraz ve ozellikle aksam saat 10`dan sonra hareketleri hissediyordum. Fakat 2 gundur hic bisey yok, sadece dun aksam muzik falan dinlettim biraz kipirdadi sanki. Bu sabah da hareket yok cok endiselendim. Doktoruma gitsemmi beklesemmi bilmiyorum, bosuna mi panik yapiyorum sizce benim gunumde boyle olan oldu mu? Bi kac gun hareket hissetmeme gibi.

Ya benimki çok düzmantık.. Ben günlerce arastiririm kafama takarim aralarda kalırım. Internetten baktigimiz biseyi eliyle gözüyle test etmeden asla almaz. Gideriz bakar tamam bu olsun der alır çıkar:)) ben şok:deli: bir de ben minnoş kiyafetler falan çok begeniyorum bazen renkli desenli falan.. Ama o sanırsın ingiltere veliahtı oğlu olacakmis gibi hep asil beyaz krem renkler begeniyor.. Erkek adam renkli ayicikli giymez diyor:KK70: daha el kadar bebem yaaaa
Erkekler bizim kadar kasmıyorlar canın aslında en iyisi biz fazla kafaya takıyoruz :)

canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

sevindim senin adına gözün aydın canım artık stres yok no stres:eğlence:

büyür büyür senden alıyor o vitamini takma kafana benim taktıgım boy biraz ben kısayım eşimde 1.74 az uzun olsun diye yogurt vs sut urunlerı tuketıyorum umarım uzun olur :)

hoş geldin:anneadayı::KK200:
Inşallah canın allah hepinizin gönlüne göre versin ye bol bol Yogurt özellikle

Bilmem. Ben niyeyse negatif cikar diye dusunuyordum. Ama doktorum pozitif cikacagindan cok emin konustu. Ve eger pozitif cikarsa sadece gebelik icin degil bundan sonrasi icinde surekli ilac kullanmam gerekecegini yoksa ilerleyen yaslarsa kalp krizi felc vs riskim oldugunu soyledi. Bilemedim. Yinede insanin morali bozuluyor boyle olunca.

Sanki biraz abartılı geldi bana. Ben hamilelikten önce yaptırmıştım bu testi. Genlerden biri normal, biri heterazigot çıktı. Yani pıhtılaşma bende YÖK, taşıyıcılık var. Ama bende de sağ damarda direnç vardı ve giderek azaldı. 12.haftada ayrıntılı yapıldığı için fark edildi. Sürekliilaç kullanacaksın diye Hematolog bile söylemedi bana.

Back
X