- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #21.401
Gunaydin hatta tunaydin canlar dünki stresli gunun ardindan bugun çok uyumusuz biz
Canim o resmini attigin besige yatak yerine icine babynest yerlestirip kullansan olmazmı ben anne yanıni o şekilde kullanmayı planlıyorum ama tabiki benimki fikir sen nasıl istersen

yatak olayı benimde aklımda muamma yanıma park yatak asagıya salona beşik aldık besıgın kendı yatagı var dedıler ıkısınede aynı yatagı alayım dedım besıgın boyunda yatak yokmus yatagı dandık degıl dedı satıcı kız ama bılmeıyorum olmadı reflu yatagı alırsınız içine dedi
hala kafam allak bullak odasına bı yatak alacagım ama odasında 6. aydan sonra yatacak
evde suan oda yapmaya esım heves edınce 3 yatak olacak
cok yumusak degıl sert yatakta yatar bebekler demıs bı yatak yapan satıcıda esıme sıtelerde kafalar karısık ne yapsam bılemedım
salonda aksama kadar yanımda olacagı ıcın besık aldık kendı yatacagı var ama guvenemıyorum yatak almaya kalksam bu boyda yokmus ne yapcagımı sasırdım bır de bırıne alısır bırıne alısmazsa asıl o zaman hapı yuttum
beşiğimiz bu içine yatak alamaz mısım bu boy da yokmus
ne yapabılırım acaba kendım yatak mı yaptırsam ama onlarda bana su yogoncılarda yapılan yataklar cok saglksız gelıyor
beynım sulandı bu konudan benımde cry![]()
Canim o resmini attigin besige yatak yerine icine babynest yerlestirip kullansan olmazmı ben anne yanıni o şekilde kullanmayı planlıyorum ama tabiki benimki fikir sen nasıl istersen

Maşallah canım hayırli olsun su artisi icin havuç suyunu tavsiye ederim sağliklı gunlerKızlar merhaba
Detaylı ultrasondan çıktık herşey çok iyi çok şükür.tek sıkıntımız suyumuz sınırda ama bebeğim iyi olsun ben dikkat edicem.su kaybı ıcınde test yaptılar sıkıntı yok.