• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Canim ben dun doktora dedim benim kalcam azcik ev isi yapıyorum agriyo mksafirim geliyo olmuyo dedim b12 verdi sende soylesenmi acaba
Bnm plasenta aşağıda canım ya o yüzden yorulunca ağrım olur istirahat etmem gerek ama vitaminim de düşük olabilir hepsi sınırdaydı zaten ilaçlarımı da içmiyorum
 
kızlar bu haftalardan sonra kaç defa doktora gidiliyor
sanırım doktorumu degıstırcem
bi doktor buldum 8 kere muayne 5 nts dogum kalması susu pusu odası refakatcı yemegı osu busu 6.500 dedıler gerı kalan seyler %20 ındırımlı seker yuklemesı ayrıca ucretlıymıs basından paket alsaydım ıcındeymıs sımdı ona ayrı ucret odeyecek mısım
5 nts gecınce nts 50 tl imiş

doktorun normal muayne ucretı 215 tl 8 kere gıtmeyeceksem paket mantıksız olacak
5 bın normal dıgum 5.500 de sezaryanmıs
kac defa gıdılıyor kı sonlara dogru

liv de dogum yaptıgım ıcınde cocugum ve kendım sanırım ömür boyu %10 ındırımden yararlanıyormusum
30-32 den sonra 2 hafta da 1 e düşüyor canım şimdi 4 hafta olması normal
 
Odasının badana işleri başladıı yarında odası kurulcak miniğimin. Duvar stickeri almıştım internetten oda geldi şubatın 18 inde kendiside geldimi tamamdır :anne:
Bitince fotograf at bize. Ben duvar kagidi dusunuyorum. Bu arada oda yapacagimiz yerde 3 kapili yatak odasi dolabimiz da duruyor, esim onu atamayiz dedi mecbur odada kalacak :/ yani zaten bi yatak, bi sifonyer bi de emzirme koldugu alicam.
Ikeanin yataklarina ne diyorsunuz kizlar cok para vermeden oyle mi halletsem acaba?
 
benim kan sonuçlarının bir kısmı çıkmaya başlamış. protein c yüksek protein s düşük diyor. bilen varmı anlamını kızlar.
 
fikri bilgisi olan varmı?

upload_2017-10-17_15-53-50.webp
 
Tetanoz olanlar iki dozuda oldunuzmu ben bugün oldum biraz korkuttu beni ağrı olacak şöyle olacak diye.kalp atışını dinletecekti detaylıdan çıktım dedim gerek yok dedi.bu tetanozun bebeğe bir etkisi yok değilmi?
 
Tetanoz olanlar iki dozuda oldunuzmu ben bugün oldum biraz korkuttu beni ağrı olacak şöyle olacak diye.kalp atışını dinletecekti detaylıdan çıktım dedim gerek yok dedi.bu tetanozun bebeğe bir etkisi yok değilmi?

ilk dozu oldum, ikinci de bu hafta olacak. kokulacak bişi yok, iki gün sonra biraz kolun uyuşuk oluyor o kadar.
 
kızlar şu halo kundakları araştırdım biraz, Türkiye' deki fiyatla Amerika arasında dünyalar var ya. ben de Am.zon' dan sipariş ettim. umarım gelir :)
 
Kizlar ben gittim bebisimi gordum rahatladim, dunyaya geri dondum :rapci: Hareket yonunden dolayi bu haftalarda bazi gunler hic hissetmemen normal dedi.
gozun aydın canım bende 27 eylulde berı gormuyorum evın dıbınde kucuk bı ozel hastane var oraya gıdecegım merak ettım özledım :D
 
Back
X