2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar şu halo kundakları araştırdım biraz, Türkiye' deki fiyatla Amerika arasında dünyalar var ya. ben de Am.zon' dan sipariş ettim. umarım gelir :)
ne kadara geldi canım buser terimin sitesinde de varmış aynı fıyatta tabi

Kuzum pihtilasma varsa da var tedavisi de var canini sıkma korku senaryolarina da kaptirma kendini.. Benim ablam bu sekilde 3 saglikli bebek getirdi dünyaya. Bak hem bu haftalar hem şekerin hem tansiyonun tetiklendigi haftalar stres yasakkkk!!!! Akışına bırak koyver gitsin. Hamile kalmadan önce ben de suphelendim be genetik test yaptirdim 800 tl verdim ama temiz çıktı çok şükür.. Olabilirdi de yani ben hazırdım igneye ilaca.. O yüzden kendine eziuet edip nir de sekeri tansoyonu uyandırma Allah korusun yapili boylu kilolusun bak cabuk etkilenebilirsin
Evet kesinlikle katılıyorum , simdiden kendini üzme , bebisler cok etkileniyor biliyorsun . Allah çaresiz dert vermesin bunun da çaresi var hic bişeyin kötüsünü düşünme

kızlar bu haftalardan sonra kaç defa doktora gidiliyor
sanırım doktorumu degıstırcem
bi doktor buldum 8 kere muayne 5 nts dogum kalması susu pusu odası refakatcı yemegı osu busu 6.500 dedıler gerı kalan seyler %20 ındırımlı seker yuklemesı ayrıca ucretlıymıs basından paket alsaydım ıcındeymıs sımdı ona ayrı ucret odeyecek mısım
5 nts gecınce nts 50 tl imiş

doktorun normal muayne ucretı 215 tl 8 kere gıtmeyeceksem paket mantıksız olacak
5 bın normal dıgum 5.500 de sezaryanmıs
kac defa gıdılıyor kı sonlara dogru

liv de dogum yaptıgım ıcınde cocugum ve kendım sanırım ömür boyu %10 ındırımden yararlanıyormusum
28_36 hafta arasi 2 haftada 1,36_40 hafta arası haftalik muayene,40dan sonra 3gunde bir yazıyor doktorun bana verdiği kağıtta bu durumda 8 oluyor geçiyor da

Bugün ilk kez bende bi nohut battaniye ve panduf aldım kızlar kızıma rüyamda gördüm erken doguyormus hiçbişey almamışim ben daha.çok kötüydü hastaneden çıkıp alışveriş yapıyordum:KK48:Hepsini bir alıyim toplu diye bekliyordum ama ruyadan sonra bugün bi yerden başladım artik:KK49::KK49:

Uyku tulumunu kendisi dikmek isteyenler için fikir olabilir, pinterestte denk gelince paylaşayım istedim

Eklentiler

• IMG_0753.webp
    IMG_0753.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 67
kızlar bu yatırma işini ne yapacağım ben sanıyordum ki düz yatırsaz battaniye bsyle üstünü örtücez uyku tulumu modern kundak mı alacağım şimdi ne yapacağım bilemiyorum annem kundak kalça çıklığı yapıyor demişti sizlerde yenileri var demiştiniz şimdi yenilerinden mi alsam bu cocuk nasıl yatacak nereye yatacak :KK70::KK70::KK70:
Elleme miş gibi yayıla yayılanyatsın yavrucakk ;)

Sanki biraz abartılı geldi bana. Ben hamilelikten önce yaptırmıştım bu testi. Genlerden biri normal, biri heterazigot çıktı. Yani pıhtılaşma bende YÖK, taşıyıcılık var. Ama bende de sağ damarda direnç vardı ve giderek azaldı. 12.haftada ayrıntılı yapıldığı için fark edildi. Sürekliilaç kullanacaksın diye Hematolog bile söylemedi bana.
Benimde tek gen mthfr olanlardan biri heterezigot yani taşıyıcıyım. Asprin kullanmıyorum. Sadece 4 günde 1 defa 0.4 lük clexane bu kadar :) kimileri hergün vuruyor. Benim doktorun stili farklı :) İlk zamanlar korkmuştum iğne dozu az diye ama baktım ki heterezigotlarda iğneye hiç gerek duymayan doktorlar bile var..

Selam kizlar ben doktorumu degistirdim ve cici doktorumuzun ilk muayenesinden ciktik ben cok sevdik bu doktorumuzu yaaaa:KK36: bebegimi cok begendi her doktoe gibi bu da cok hareketli bir bebek sert tekmeleri var dedi :)) 23+4 üm bugün bebis 24+3 çıktı boyi 30 cm kilosu 653 gr
Plasentam hala asagida ama sakın bunu düşünüp kafana takma 29. Haftaya kadar mutlaka yükselme olacak dedi.. Bu arada yürümenin iş yapmanin ya da senin alabilecegin hicbir önlemin plasenta ile alakası olamaz hamileliginin tadini cikar kendini kısıtlama dedi bu da plasentasi asagida olan arkadaslarimiza dip not olsun:)))

Son düzenleme:
Selam kızlar:cry:
Ben tam idrar testinin sonucunu aldım. Eser miktarda aseton görüldü diyor. Bir de önceki testlerden farklı nitrit görüldü yazıyor. 2-3 lökosit ve bakteri görüldü diyor. Anlayan var mı bunlardan??? Çok canım sıkkın. Nette aseton varsa diyabetten olabilir diyor.

Tetanoz olanlar iki dozuda oldunuzmu ben bugün oldum biraz korkuttu beni ağrı olacak şöyle olacak diye.kalp atışını dinletecekti detaylıdan çıktım dedim gerek yok dedi.bu tetanozun bebeğe bir etkisi yok değilmi?
Hemşire hanım bana kolunu cok yorma dedi ama ben biraz dikkat etmedim sen dikkat et asili kolunu cok yormamaya. Kol agrisi oluyor tabi biraz ama dayanılmaz degil öyle.benim kolumun agrisi bir kac gün sürdü. Merak etme canim bebeğe bir zararı yok

Selam kızlar:cry:
Ben tam idrar testinin sonucunu aldım. Eser miktarda aseton görüldü diyor. Bir de önceki testlerden farklı nitrit görüldü yazıyor. 2-3 lökosit ve bakteri görüldü diyor. Anlayan var mı bunlardan??? Çok canım sıkkın. Nette aseton varsa diyabetten olabilir diyor.
Kuzum benim de Idrarda eser miktarda protein çıkmıştı. Bu da tansiyon cikarsa gebelik zehirlenmesine neden olabiliyor Allah korusun.. Ama gebelikte ozellikle idrarda eser miktarda görülen degerler cok da tehlike arz etmiyor diye biliyorum.. Ve yine lökosit bende de az cikti bunun da en güzel caresi bol su tüketmek.. Kendini yıpratma bence en kötü ihtimal önlem amacli tedavi baslatir doktorun..

Tetanoz olanlar iki dozuda oldunuzmu ben bugün oldum biraz korkuttu beni ağrı olacak şöyle olacak diye.kalp atışını dinletecekti detaylıdan çıktım dedim gerek yok dedi.bu tetanozun bebeğe bir etkisi yok değilmi?
Canim tetanozun bebege hic bir zarari yok hele de kalp atışını dinlemeye hic gerek yok alakasi da yok.. Ama saglik ocaklari kontrollerde bilgileri not almak icin kalp atis miktarını tansiyonunu kilonu falan olcuyorlar.. Ben ilk tetanozu 2 hafta önce vuruldum hic agrim olmadı.. Normal hayatima devam ettim sadece birkac kere gece kolumun üstüne yatinca hissettim agriyi.. Merak etme kolunu ve günlük yasantini etkileyen bir ağrı olmuyor

Ben detaylı ultrasonda geldim. Rahime giden damarda çentik var ve bebeğin kalbinde parlaklık var dedi ama ben önemli bulmuyorum dr.niz gerekli açıklamaları daha iyi yapar dedi... bir an ne bilgisizim dedim. İnternete bakarak ne felaket senaryoları var onun için korktum

Kuzum benim de Idrarda eser miktarda protein çıkmıştı. Bu da tansiyon cikarsa gebelik zehirlenmesine neden olabiliyor Allah korusun.. Ama gebelikte ozellikle idrarda eser miktarda görülen degerler cok da tehlike arz etmiyor diye biliyorum.. Ve yine lökosit bende de az cikti bunun da en güzel caresi bol su tüketmek.. Kendini yıpratma bence en kötü ihtimal önlem amacli tedavi baslatir doktorun..

Aslında lökosit az çıkmış sevindim ama yine de bakteri var diyor. Dr’a da yolladım ciddi bir sorun yok gibi görünüyor kültür de çıksın konuşalım yazmış. Diyabet çıkmasın dao_O hayatta en korktuğum şeylerden biri bu biri de diyalize girmek:işsiz: Allah korusun.

Aslında lökosit az çıkmış sevindim ama yine de bakteri var diyor. Dr’a da yolladım ciddi bir sorun yok gibi görünüyor kültür de çıksın konuşalım yazmış. Diyabet çıkmasın dao_O hayatta en korktuğum şeylerden biri bu biri de diyalize girmek:işsiz: Allah korusun.
Yok artik tatlim evham yapmakta level atliyorsun şu an :))) dur daha o kadar derinlere dalma.. Saglik ocaginda açlık tokluk şeker testi yaptırmış miydin degerlerin neydi

Sen bu durumu doktoruna soracaktın, böyle birşey varmış bende beni haberdar etmediniz ya da ihmal ettiniz diye, öyle birşey hatırlıyorum sanki?

Allah korusun az miktarda lökosit idrarin sabah ya da ogleden sonraki olmasına ya da gelen idranin ilk idrar ya da orta idrar olmasına da bağlı canım Dr un da önemli degil demis canini sikma

Sen bu durumu doktoruna soracaktın, böyle birşey varmış bende beni haberdar etmediniz ya da ihmal ettiniz diye, öyle birşey hatırlıyorum sanki?
Evet canım kocam engelledi faciayı:KK48: bir hafta tansiyon takibi yaptirdim tansiyonum hic yüksek çıkmadı ben de rahatladim. Benim kızdığım herkes patır patır muayeneye kontrole gidiyor benim doktoeum bana en son 8 agustosta randevu vermisti ve 2 ay sonra randevu al detayliya git dedi.. O arada ben bir sürü sorun yasadim hep baska doktorlara gittim kadının haberi bile yok. Mesaj attim durumumu anlattim senin adin neydi kac haftalik hamilesin dedi bana şok oldum.. Kocam gitme degmez tamam bitti naska doktora gidecegiz dedi canim. Ben de detaylidan sonra ilk kez bugün gittim yeni doktora ve çok sevdim

Back
X