• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canım kocam engelledi faciayı:KK48: bir hafta tansiyon takibi yaptirdim tansiyonum hic yüksek çıkmadı ben de rahatladim. Benim kızdığım herkes patır patır muayeneye kontrole gidiyor benim doktoeum bana en son 8 agustosta randevu vermisti ve 2 ay sonra randevu al detayliya git dedi.. O arada ben bir sürü sorun yasadim hep baska doktorlara gittim kadının haberi bile yok. Mesaj attim durumumu anlattim senin adin neydi kac haftalik hamilesin dedi bana şok oldum.. Kocam gitme degmez tamam bitti naska doktora gidecegiz dedi canim. Ben de detaylidan sonra ilk kez bugün gittim yeni doktora ve çok sevdim
Iyi bari keseyi görüp doğuma gel dememiş:D

Yani o kadar uzun ara vermesi cok saçma bence iyi ki degiştirmişsin. Hatırlamasi icin görmesi gerek tabi ama 2 ayda bebek ne kadar büyüyor. Ben doktora gittim detayliya girecektim 3 hafta sonra sizede 6 hafta sonra gelsem dedim o kadar uzatma arayı benim takibim için ayrıntıladan sonraki hafta gel mutlaka dedi.

Evet canım kocam engelledi faciayı:KK48: bir hafta tansiyon takibi yaptirdim tansiyonum hic yüksek çıkmadı ben de rahatladim. Benim kızdığım herkes patır patır muayeneye kontrole gidiyor benim doktoeum bana en son 8 agustosta randevu vermisti ve 2 ay sonra randevu al detayliya git dedi.. O arada ben bir sürü sorun yasadim hep baska doktorlara gittim kadının haberi bile yok. Mesaj attim durumumu anlattim senin adin neydi kac haftalik hamilesin dedi bana şok oldum.. Kocam gitme degmez tamam bitti naska doktora gidecegiz dedi canim. Ben de detaylidan sonra ilk kez bugün gittim yeni doktora ve çok sevdim
İyi değiştirmişsin, doktorunun sana ismiyle hitap etmesi bile önemli. Ben istediğim zaman bir sıkıntı olduğundan mesaj yerine konuşup rahatlıyorum)

Kızlar son kontrolde doktorum Feramat demir hapı verdi. Aranızda kullanan herhangi bir yan etkisini gören var mı?

kızlar şu halo kundakları araştırdım biraz, Türkiye' deki fiyatla Amerika arasında dünyalar var ya. ben de Am.zon' dan sipariş ettim. umarım gelir :)
Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdin

Kızlar bizim de ayrıntılı vardı bugün bebek 572 gr olmuş ama boyunu anlayamadım :) her şey gayet iyi dedi doktor çok şükür güzel bir poz için baya uğraştı önce yakalayamadı sonra 5 DKK git gez dedi çikolata filan yedim sonra pozisyon değiştirmişti güzel bir poz yakaladı doktor :)

Benimde tek gen mthfr olanlardan biri heterezigot yani taşıyıcıyım. Asprin kullanmıyorum. Sadece 4 günde 1 defa 0.4 lük clexane bu kadar :) kimileri hergün vuruyor. Benim doktorun stili farklı :) İlk zamanlar korkmuştum iğne dozu az diye ama baktım ki heterezigotlarda iğneye hiç gerek duymayan doktorlar bile var..

Normalde ben de bırakırdım belki ama önlem olsun dediler kesmediler, her gün cısssss....

Benimde tek gen mthfr olanlardan biri heterezigot yani taşıyıcıyım. Asprin kullanmıyorum. Sadece 4 günde 1 defa 0.4 lük clexane bu kadar :) kimileri hergün vuruyor. Benim doktorun stili farklı :) İlk zamanlar korkmuştum iğne dozu az diye ama baktım ki heterezigotlarda iğneye hiç gerek duymayan doktorlar bile var..

Normalde ben de bırakırdım belki ama önlem olsun dediler kesmediler, her gün cısssss....

Selam kızlar:cry:
Ben tam idrar testinin sonucunu aldım. Eser miktarda aseton görüldü diyor. Bir de önceki testlerden farklı nitrit görüldü yazıyor. 2-3 lökosit ve bakteri görüldü diyor. Anlayan var mı bunlardan??? Çok canım sıkkın. Nette aseton varsa diyabetten olabilir diyor.

Asetonu hiç duymamıştım, bakteri için de ya ilaç verir ya da kültür ister herhalde doktorun. İdrar sorunları hamileliğin vazgeçilmezi, üzme kendini.

Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdin

Gönderirler herhalde, Türkiye'ye kargo yapanı bulmak önemli, il olarak fark etmez sanırım. Ben Türkiye de ki sayfadan beğendim, aynısını Amazon'da bulup aldım.

Aslında lökosit az çıkmış sevindim ama yine de bakteri var diyor. Dr’a da yolladım ciddi bir sorun yok gibi görünüyor kültür de çıksın konuşalım yazmış. Diyabet çıkmasın dao_O hayatta en korktuğum şeylerden biri bu biri de diyalize girmek:işsiz: Allah korusun.
Cnm diyabet şeker demek böbrekle diyalizle ilgili değil pek

Karar veremedim bilmiyorum ki yaptırmazsak sonuçları kötü mü olur onu da bilmiyorum doktorum da zararlı olmadığını düşünüyordu ama ben zararlı diye doğru düzgün şekerli bir şey bile yemiyorum[/QUOTE
Ailemde şeker hastalığı kalıtımsal. Ananem annem ve kız kardeşim şeker hastası. Bende şu an yok. Doktorum öneriyorum ama sen bilirsin olmazsa olmaz bir şey degil dedi. Ben yatılacağım. Sende böyle bi durum yoksa bence yaptırma.

Karar veremedim bilmiyorum ki yaptırmazsak sonuçları kötü mü olur onu da bilmiyorum doktorum da zararlı olmadığını düşünüyordu ama ben zararlı diye doğru düzgün şekerli bir şey bile yemiyorum
Ben de doktoruma sordum , dünyaca kabul gören bu uygulama sadece bizim ülkemizde tartışılıyor bence yaptırmalısın , Bi sey çıkarsa anneden cok bebek zarar görüyor dedi , ben yaptırmaya karar verdim ama cevremde yaptırmayalar da var . Karar senin elbet ..

Back
X